Veštenie zadarmo online? Dávajte pozor na podvodníkov!

Veštenie budúcnosti je staré ako ľudstvo samé a i v dnešnej dobe o neho majú ľudia záujem. Aké spôsoby veštenia sú rozšírené a na čo si dávať pozor pri výklade online? V článku sa dočítate viac o histórii, výklade pomocou tarotových kariet, anjelských kariet, o výklade z ruky aj o negatívnych skúsenostiach s vešticou.

Veštenie online - tarotovou kartou, z ruky, z kávy a zadarmo Foto: Pixabay

Výklad online a podvodníci
Veštenie a negatívna skúsenosť
Veštenie tarotovými kartami
Veštenie z ruky
Výklad z anjelských kariet

Veštenie zadarmo online? Pozor na podvodníkov!

Veštenie budúcnosti patrilo medzi obľúbené praktiky už v stredoveku. Okrem veštenia z ruky bol v stredoveku najrozšírenejší spôsob predpovedania budúcnosti zo zvieracích vnútorností. Špeciálny spôsob vykladania osudu bol zo zvieracej pečene, hlavne teda z ovčej. Svedčia o tom aj nálezy modelov pečení v Babylone a Etrúrii.

V gréckej kultúre bol zvyk sa pred dôležitým rozhodnutím poradiť s vešticou. Veštby boli spravidla sformulované tak, aby sa mohli vykladať rôznymi spôsobmi a z časti boli vždy temné. Medzi slávne veštice a prorokov patrili: Teirésias, Kalchás, Pýthia, Sibyla, Tycho, Mopsos, Láokoón, Kassandra a ďalší.

V súčasnosti sa mnohí ľudia obracajú na veštcov, astrológov a vyhľadávajú horoskopy svojho znamenia, či už zo zvedavosti, alebo kvôli ťažkej životnej situácii. Na čo si však dávať pozor a čomu sa vyvarovať a ako si vybrať vešticu?

  1. Nevolajte na telefónne čísla s podivnou predvoľbou napríklad 0988 alebo 0900. Ak sa už rozhodnete volať, tak si skontrolujte cenu za minútu, ktorá začína väčšinou na 2 eurách.
  2. Nepýtajte sa na konkrétne dátumy a vek svojej smrti a smrti vašich blízkych.
  3. Dávajte si pozor na podvodníkov, ktorých je bohužiaľ v súčasnosti väčšina.
  4. Nechajte si odporučiť vešticu alebo veštca od kamarátky. Dohodnite si osobné stretnutie a vopred sa dohodnite na konkrétnej sume, ktorú bude za stretnutie chcieť.
  5. Neberte veštby smrteľne vážne a zachovajte si zdravý rozum!

Veštenie, veštice a osobná negatívna skúsenosť

Ako mnohí ľudia, aj ja som v komplikovanej fáze svojho života vyhľadala vešticu. Na odporúčanie kamarátky som sa vybrala za dámou, ktorá mi mala poradiť. Asi po hodinovom stretnutí som sa však nedozvedela žiadne zmysluplné informácie, ktoré by ma v mojom živote posunuli ďalej. Ako bonus som za konzultáciu zaplatila 250 eur.

Ak sa nachádzate v ťažkom životnom období a hľadáte pomoc, tak vám odporúčam vyhľadať kvalitného psychoterapeuta. TU nájdete zoznam psychoterapeutov zo Slovenskej psychoterapeutickej asociácie. Alebo skúste podobné formy terapie ako napríklad kránioskarálna terapia alebo hypnoterapia. Každá situácia v živote sa dá vyriešiť, ale pravdepodobnosť, že vám s ňou pomôže práve veštec je skutočne malá.

Veštenie tarotovou kartou

Na veštenie sa používajú rôzne metódy a jednou z najbežnejších je veštenie pomocou tarotových kariet. V minulosti bolo veštenie pomocou tarotových kariet dostupné výhradne vyšším vrstvám spoločnosti. Nižšie vrstvy sa k vešteniu z tarotových kariet dostali až s rozšírením tlačiarenských strojov. V súčasnosti je na trhu dostupných niekoľko variantov tarotových kariet, niektoré si môžete  zakúpiť aj s knihou, v ktorej sa dozviete viac o výklade z tarotových kariet.

Tarotove karty - veštenie
Foto: Pixabay

Veštenie z ruky

Veštenie z ruky je ďalší obľúbený spôsob predpovedania budúcnosti. Čo o nás dlaň prezradí? Na veštenie sa používa väčšinou ľavá ruka, ktorá je bližšie k srdcu. Na dlani je veľa čiar, ale 4 z nich sú najdôležitejšie - čiara života, hlavy, srdca a osudu.

Čiara života začína medzi palcom a ukazovákom a stáča sa dole k zápästiu. V čiare života môžete vidieť váš životný postoj i zdravotný stav. Ak je vaša čiara života najvýraznejšia, patríte medzi silných a zdatných ľudí. Akékoľvek prerušenie čiary života je predzvesťou problémov a komplikácií vo vašom živote.

Ak máte dve čiary života vedľa seba, tá druhá vás môže ochraňovať a istiť váš život. Ak je vaša čiara života neprehnutá, tak vám môže chýbať zdravé sebavedomie, preto by ste sa mali viac sústrediť na sebarozvoj.

Veštenie budúcnosti z anjelských kariet (karty na veštenie)

Skúste si vyložiť budúcnosť pomocou anjelských kariet, ktoré si môžete kúpiť v niektorých kníhkupectvách alebo online obchodoch. Pri výklade by ste sa mali vyvarovať jednoduchým otázkam, na ktoré sa dá odpovedať áno/nie (Stane sa toto alebo toto?). Anjelské karty vám majú priniesť možnosti, nie jasný výklad budúcnosti.

Keď položíte otázku: Aký bude náš rodinný život budúci rok? A vytiahnete si kartu pokoj, znamená to, že členov vašej domácnosti čaká pokojný rok bez konfliktov a náročných vzťahových situácií. Vyskúšajte spraviť výklad sebe alebo vašej rodine, ale vždy používajte zdravý rozum, neberte výklad príliš vážne a hlavne sa naňho neviažte.

Veštenie - anjelské karty
Foto: Pixabay

sipka Prečítajte si lunárny kalendár na celý rok!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

Ahoj nedávno som si začala písať z jednom chlapom menom jožko a chcela by som vedieť či budem spolu aj keď mám partnera a dcérku no nesom v tomto vzťahu štasna za odpoveď ďakujem

Prosím pomôžte mu

Prosím pomôžte mu abi nehodil na automat Bi ľúbil mňa len jedinú

SÚVISIACE ČLÁNKY

horoskop

12 zvierat indiánskeho horoskopu - charakterové vlastnosti

Indiánsky horoskop je spôsob výkladu ľudských čŕt prostredníctvom priradeného zvieracieho znamenia, a to na základe obdobia, v ktorom ste...

dramatic-g70a2710be-1280.jpg

Kedy bude piatok trinásteho - prečo je nešťastný, význam a povery

Piatok trinásteho je v mnohých krajinách považovaný za nešťastný deň. Kde sa však táto povera vzala? Kedy bude piatok trinásteho v roku...

Ako zistiť ascendent a descendent - výpočet online a calculator

Ako zistiť ascendent a descendent - výpočet online a calculator

Väčšina ľudí vie, v ako znamení sa narodili, znamenie sa určuje jednoducho podľa dátumu narodenia. Ako však vypočítať ascendent a...