Nov a spln v apríli: Táto predpoveď vás dostane!

Štvrtý spln tohto roku bude v znamení Váh. Čo so sebou prinesie a na čo by ste si mali počas splnu dávať pozor? V článku sa dozviete kompletnú predpoveď a rady, ktoré orgány si počas novu a splnu chrániť.

Kedy bude nov a spln v apríli Foto: Pixabay

Fázy Mesiaca v apríli 2023

Fázy Mesiaca Dátum
SPLN 6. 4. 2023 o 6:34 h
Posledná štvrť (cúvajúci Mesiac) 13. 4. 2023
NOV 20. 4. 2023 o 6:12 h
Prvá štvrť (dorastajúci Mesiac) 27. 4. 2023

Kedy je spln v apríli 2023 - ružový spln (veľkonočný)

Ďalší spln tohto roku si môžete pozrieť 6. apríla 2023 o 6:34 h a bude v znamení Váh. Podľa Indiánov sa nazýva ružový spln, kvôli rastline s názvom Flox šidlolistý. Tá kvitla práve v období apríla a mala výraznú ružovú farbu.

Aprílovému splnu sa hovorí aj veľkonočný, podľa kresťanskej tradície sa vypočítava Veľká noc práve podľa splnu. Veľkonočná nedeľa a pondelok by mala nasledovať hneď po prvom splne po jarnej rovnodennosti.

Počas ružového splnu budú najcitlivejšie orgány vylučovacej sústavy - obličky, močovody a močový mechúr. Dávajte si preto pozor, aby ste neprechladli a chránili si tieto vnútorné orgány.

Spln apríl 2023
Dátum a čas 6. apríla 2023 o 6:34 h
Znamenie Váhy
Vplyv na orgány obličky
močové cesty
žily
koža

sipka Prečítajte si svoj horoskop na dnešný deň aj zajtra!

Kedy je nov v apríli 2023

Nov nastane 20. apríla 2023 o 6:12 h a bude v znamení Barana, čo môže pre niektorých ľudí predstavovať záťaž. Najväčší vplyv bude mať Mesiac na hlavu, zuby, jazyk a tepny.

S príchodom jari je vhodný čas na očistu vášho organizmu a posilnenie imunity. Príroda sa prebúdza a vaša telo si žiada potrebnú starostlivosť, pohyb a vhodnú kúru liečivými bylinami.

Na jarný detox sa hodí ostropestrec mariánsky, aj mladá žihľava. Počas novu a splnu by ste nemali absolvovať žiadne zákroky a operácie.

Nov apríl 2023
Dátum a čas 20. apríl 2023 o 6:12 h
Znamenie Baran
Vplyv na orgány hlava
zuby
jazyk
tepny
krvný obeh

sipka Pozrite si lunárny kalendár na celý rok!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

dramatic-g70a2710be-1280.jpg

Kedy bude piatok trinásteho - prečo je nešťastný, význam a povery

Piatok trinásteho je v mnohých krajinách považovaný za nešťastný deň. Kde sa však táto povera vzala? Kedy bude piatok trinásteho v roku...

stars

Meteorický roj (perzeidy) a iné úkazy z vesmíru: dnes 2024

Perzeidy, tzv. slzy svätého Vavrinca môžete pozorovať v auguste každý rok. Prečo padajú hviezdy a kedy môžete očakávať meteorický roj a iné...

lapac snov

Indiánsky horoskop 2024, charakteristika 12 zvieracích znamení

Indiánsky horoskop a jeho výklad úzko súvisí s prírodnými živlami 🔥 a svetom okolo vás. Naučte sa splynúť s prírodou a vnímajte jej...