Horoskop na február pre všetky znamenia

Prinášame vám prehľadný horoskop pre všetky znamenia. Dozviete sa, čo vás čaká vo februári 2024, na čo sa pripraviť a naopak, na čo si dať pozor. Vašu náladu ovplyvní aj nov a spln Mesiaca.

Veľký horoskop pre všetky znamenia na február Foto: Pixabay

Hodnotenie Horoskopu na február: 9/10

  • Predpoveď: veľký horoskop na február 2024
  • Horoskop: predpoveď pre všetky znamenia

Horoskop na február 2024 pre všetky znamenia:

Horoskop na február 2024: Baran 21. 03. – 20. 04.

Ľudia narodení v znamení Barana by mali brať väčší ohľad na svojho partnera a nepodrobovať ho každodenným skúškam. Uberte zo svojich nárokov a užívajte si spoločne strávené chvíle, uvidíte ako to vášmu vzťahu prospeje a vo vašej domácnosti zavládne pohoda.

V pracovnej oblasti budete v plnom nasadení, síce sa vám bude zdať, že všetko dobre zvládate, ale nepoľavujte. Vytvorte si presný pracovný harmonogram, ktorého sa budete držať. V opačnom prípade vám hrozí, že vás práca zavalí a vy sa budete ku koncu mesiaca cítiť beznádejne a nebudete nič stíhať.

Vo februári bude spln Mesiaca v znamení Panny a bude mať vplyv na celý tráviaci trakt. Dávajte si preto pozor a jedzte ľahko stráviteľné jedlá. Možno vám pomôže aj prehľad lunárneho kalendára na celý rok.

Horoskop na február 2024: Býk 21. 04. – 21. 05.

Na ľudí narodených v znamení Býka čaká zoznámenie so sympatickou osobou, ktorá by sa mohla stať vašim potenciálnym partnerom. Dávajte si pozor na svoje nálady a žiarlivosť, ktorá by mohla vášho partnera odradiť hneď na začiatku vzťahu. Neustále na sebe pracujte, pomôže vám to to pri budovaní harmonického vzťahu s vašou polovičkou.

V práci sa vám bude dariť, ale nemali by ste to preháňať s nadčasmi. Je treba myslieť aj na oddych a pravidelný pohyb. Počas februára si dávajte pozor na svoje zdravie, všade za každým rohom číhajú infekcie a vírusy.

Horoskop na február 2024: Blíženci 22. 05. – 21. 06.

V prvej polovici mesiaca sa nič závratné vo vašom živote nezmení. Slobodní Blíženci ale môžu očakávať v druhej polovici februára príchod zaujímavého človeka, ktorý vám bude veľmi sympatický. Pokiaľ máte otvorené srdce, tak je veľmi pravdepodobné, že sa zblížite.

V práci sa síce cítite dobre, ale váš pracovný výkon je neustále ovplyvňovaný chaosom, v ktorom fungujete. Skúste si prácu lepšie naplánovať, zbavte sa prokrastinácie. Vytvorte si harmonogram, ktorého sa budete držať.

Blíženci - horoskop september
Foto: Pixabay

Horoskop na február 2024: Rak 21. 06. – 22. 07.

Ľudia narodení v znamení Raka sa vo februári stretnú s problémami v práci. Už dlhšiu dobu nie je váš pracovný výkon podľa predstáv vášho šéfa, preto by ste mali na sebe začať viac pracovať. Ak máte pocit, že potrebujete doplniť svoje vedomosti, tak sa dohodnite na absolvovaní kurzu alebo rekvalifikácii, ktorá by vám mohla pomôcť.

Ľudia, ktorí sú v dlhodobom vzťahu môžu pociťovať ochladnutie citov voči partnerovi. Máte tendencie partnera kontrolovať a korigovať. Skúste trochu zľaviť z vašich nárokov a prípadné problémy s partnerom v pokoji prebrať.

Horoskop na február 2024: Lev 23. 07. – 22. 08.

V mesiaci február budete mať dostatok síl a tešiť sa budete pevnému zdraviu. Vďaka pravidelnému pohybu ste odolní, skúste do svojich každodenných rituálov zaradiť aj otužovanie, ktoré je prospešné nielen pre telo, ale aj pre dušu.

V práci sa môžete cítiť už nejakú dobu vyčerpane a bez inšpirácie. Na riešenie zložitejších a nárazových úloh nemáte kapacitu. Skúste si dopriať odpočinok, naplánovať si pár dní voľno a užiť si pobyt v prírode, či vo wellness. Vaša myseľ vám bude vďačná a práca vám pôjde po dlhšom odpočinku od ruky.

Lev - velky horoskop september
Foto: Pixabay

Horoskop na február 2024: Panna 23. 08. – 22. 09.

Tento mesiac budete mať šťastie po finančnej stránke. Vaše investície, ktoré ste pred časom investovali vám prinesú väčší zisk. V práci sa vám bude dariť, náročné úlohy zvládnete s prehľadom a vaši kolegovia budú vďační za vaše nasadenie a spoluprácu.

V láske vám bude priať šťastena. Čaká na vás príjemné stretnutie so sympatickým človekom, s ktorým by ste si mohli rozumieť. Zadaným Pannám sa bude vo vzťahu dariť. Vo svojej polovičke prebudíte vášeň i lásku, ktorá už dlhšiu dobu spala. Vďaka tomu si budete spoločne užívať chvíle zbližovania.

Horoskop na február 2024: Váhy 23. 09. – 23. 10.

Na Váhy čaká február, ktorý ich nabije energiou a pevným zdravím. V tomto období sa budete cítiť výborne a dostatok energie zapríčiní túžbu po zmene. Skúste sa pustiť do úprav vášho príbytku, prestavajte nábytok, pretrieďte si svoje oblečenie a zbavte sa nepotrebných vecí. Upravte si svoje bývanie trebárs podľa zásad Marie Kondo!

V oblasti vzťahov sa vám bude tiež dariť. Mužské pohlavie bude svojou energiou priťahovať mnohé nápadníčky. Vaša sexuálna energia bude na vrchole. Nebojte sa nadviazania nové známosti. Dávajte si však pozor na žiarlivosť, mohla by vám veľmi nepríjemne skomplikovať život.

Horoskop na február 2024: Škorpión 24. 10. – 22. 11.

Vo februári sa vám bude dariť v oblasti sporenia a nakladania s financiami, pretože ste podnikaví a viete si zaistiť viac zdrojov príjmu. Veľmi dobre viete, že ušetrené peniaze sa vám budú raz veľmi hodiť. V práci sa však môžete stretnúť kritikou od vášho nadriadeného, ktorá vám nemusí byť úplne po chuti. Skúste ju ale prijať a skúsiť niečo na svojom prístupe k práci zmeniť.

Vo februári budete plní fyzickej aj psychickej sily, dostatok energie vás bude hnať k zlepšovaniu vašich športových výkonov. Venujte dostatočný čas aj odpočinku pri dobrej knihe alebo filme.

Horoskop na február 2024: Strelec 23. 11. – 21. 12.

Ľudia narodení v znamení Strelca majú jedinečnú príležitosť stretnúť spriaznenú dušu, a to na spoločenskej akcii alebo pri kolektívnom športe. Ak ste slobodní a hľadáte lásku, zájdite si s priateľmi na volejbal alebo zorganizujte spoločné lyžovanie. Možno sa vám pošťastí.

V práci vás čaká kariérny postup alebo finančná odmena. S vašou prácou je váš šéf veľmi spokojný. To však neznamená, že by ste mali poľavovať zo svojho tempa, naopak aj naďalej pristupujte k práci zodpovedne a s elánom.

Horoskop na február 2024: Kozorožec 22. 12. – 20. 01.

Vaša túžba zdieľať svoj život s partnerom je veľmi intenzívna. Práve vo februári máte jedinečnú príležitosť stretnúť niekoho, kto bude vhodný na vzťah a s kým budete mať mnoho spoločné. Nezabúdajte na to, že každý vzťah je treba postupne, trpezlivo a s láskou budovať.

Dávajte si pozor na prechladnutie a nepodceňujte počasie a hlavne prevenciu. Pri budovaní imunity vám určite pomôže pravidelné saunovanie. Taktiež sa zamyslite nad svojimi prioritami, zorganizujte si čas. Potom budete omnoho efektívnejšie pracovať a zostane vám dostatok času na vaše koníčky.

Horoskop na február 2024: Vodnár 21. 01. – 20. 02.

Pre Vodnárov bude február náročnejší mesiacom. Ak máte pocit, že nadväzovanie vzťahov vám neprináša radosť a skôr vás unavuje, tak si dajte pauzu. Venujte sa sebe a svojim koníčkom, uvidíte ako vám to prospeje.

Vyskúšajte vyraziť na víkend len tak sám/sama, nové dobrodružstvo vám rozšíri obzory a nad svojim životom získate trochu nadhľad. Dávajte si pozor v oblasti financií, niektoré investície sa môžu zdať veľmi výhodné, avšak buďte opatrný, môže sa jednať o podvod!

Horoskop na február 2024: Ryby 21. 02. – 20. 03.

Zdá sa, že sa až príliš orientujete na výkon a kritizujete sa. Skúste trošku zľaviť zo svojich nárokov a ambícií, nemusíte na seba vytvárať zbytočný tlak. Váš pracovný výkon je veľmi dobrý, nadriadení sú s vami spokojní a s veľkou pravdepodobnosťou vás v dohľadnej dobe čakajú odmeny.

Trochu sa nadýchnite a doprajte si pravidelný odpočinok. Nezabúdajte na svoju rodinu, naplánujte si spoločný večer s pukancami a dobrým filmom. Uvidíte ako to členovia vašej domácnosti ocenia.

Horoskop na september pre všetky znamenia
Foto: Pixabay

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

cas

Kedy sa posúva (mení) čas z letného na zimný a naopak?

Rok čo rok je zmena času na 🕰️ súčasťou života každého z nás. Informácie o tom, kedy sa posúva letný čas na zimný a naopak, sa dozviete v...

lapac snov

Indiánsky horoskop 2024, charakteristika 12 zvieracích znamení

Indiánsky horoskop a jeho výklad úzko súvisí s prírodnými živlami 🔥 a svetom okolo vás. Naučte sa splynúť s prírodou a vnímajte jej...

nov-a-spln-vo-februari.jpg

Nov a spln vo februári 2024: Šokujúca predpoveď!

Čo vám prinesie februárový spln a nov? V akom budú znamení a na čo si dať pozor? Všetky podstatné informácie sa dovziete v našom článku.