Seriál Mama na prenájom – TV Markíza, herci, archív

Slovenský seriál Mama na prenájom sa teší veľkej obľube. Momentálne má už tri série a viac ako 220 epizód. Na televízii Markíza beží 3. séria, ktorú môžete sledovať aj online. V článku sa dočítate viac o postavách, tvorcoch a deji.

Mama na prenajom - online na Voyo a TV Markiza Foto: Voyo

3 séria - 2. série
1. séria a príbeh
Obsadenie
Kde seriál sledovať

Hodnotenie seriálu Mama na prenájom: 6/10

  • Žáner: rodinný komediálny seriál
  • TV program: seriál sa vysiela každý všedný deň o 17:55 h na Markíze

sipka KLIKNI SEM a KUKAJ seriál Mama na prenájom na Voyo a získaj:

  • prístup ku všetkým epizódam ZADARMO
  • TOP filmy, seriály a televízne show bez reklám

Mama na prenájom – 3. séria, dej a TV program

Markíza vysiela od 8. januára tretiu sériu obľúbeného seriálu Mama na prenájom. Pokračovanie seriálu so sebou prináša nové zápletky, radosti i strasti hlavných hrdinov. Martin a Naďa musia čeliť napätiu, ktoré je spojené s nejasnosťami, či je Hanka Martinova biologická dcéra.

Beáte a Edovi sa narodí dieťa, avšak popôrodné komplikácie a neočakávané pokušenia im zamotajú život. Lucia (Hankina biologická matka) sa postaví na vlastné nohy, ale na scénu prichádza jej bývalý partner Oskar, ktorý ju znova očarí a začne ju ovplyvňovať.

Zuzana a Dušan by spolu mali tráviť viac času, avšak Zuzana je vorkoholička a na svojho partnera si čas nevie nájsť. Na Dušana čaká obrovské prekvapenie, ktoré môže ovplyvniť celú rodinu. Nenechajte si ujsť osudy obľúbených hrdinov seriálu Mama na prenájom a sledujte seriál každý všedný deň od 17:55 h na Markíze.

Mama na prenájom – 2. séria

Druhá séria divácky úspešného seriálu Mama na prenájom má 70 epizód a vysielala sa v období od 4. septembra do 8. decembra 2023. V druhej sérii sa na scéne objavila nová hlavná postava seriálu Lucia, biologická matka Hanky a manželka Martina. Lucia sa zjaví nečakane po niekoľkých rokoch a rozhodne sa zabojovať o priazeň svojej dcéry.

Mama na prenájom – 1. séria a príbeh

Seriál Mama na prenájom vznikol na základe námetu tureckého seriálu Moja sladká lož. Tvorcovia sa inšpirovali základným príbehom a niektorými zápletkami. Postavy v seriáli sú však prispôsobené slovenskému prostrediu.

Úspešný gynekológ a spolumajiteľ pôrodníckej kliniky Martin Toman je sólo otec a so svojim otcom Edom Tomanom vychováva prostorekú dcérku Hanku. Malá škôlkarka nemá mamu, pretože ju opustila a neudržuje s ňou kontakt.

Martin svojej dcére neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny sa konečne uvidí so maminkou, avšak nevie ako sľub splniť. Nepríjemnú situáciu sa pokúsi vyriešiť bizarným spôsobom a zatiahne do toho Naďu, ktorá so svojim otcom a súrodencami prevádzkuje rodinnú reštauráciu.

Stretnutie Hanky s Naďou prinieslo v prvej sérii mnoho úsmevných momentov. Vzťah Nadi a Martina sa pretransformoval na partnerský a na konci prvej série ich životmi zamiešal príchod biologickej matky malej Hanky.

sipkaAko sledovať obľúbené Marvel filmy

Mama na prenájom – herci, obsadenie a tvorcovia

Tvorcovia vsadili na známe tváre a do hlavných rolí seriálu vybrali Martinu Zábranskú. Tá sa zhostila role Nadi Vernerovej, ktorá sa zhodou náhod stane vysnívanou mamou malej Hanky.

Herečku Martinu Zábranskú môžete poznať zo seriálu Svätý Max a ako bývalú moderátorku tanečnej súťaže Let's Dance. V hlavnej úlohe lekára a otca Martina Tomana sa objavil herec a model Adam Bardy, ktorý účinkoval v seriáli Oteckovia a Druhá šanca.

Do role prostorekej Hanky tvorcovia obsadili Larisu Mižigar. Vladimír Kobielsky sa zhostil úlohy deda Eda Tomana, ktorý pomáha svojmu synovi Martinovi (Adam Bardy) s výchovou vnučky Hanky. V ďalších roliach sa predstavili Maroš Kramár, Kamila Heribanová, Martin Klinčúch, Helena Krajčiová a ďalší.

O réžiu sa postaral Matúš Libovič, ktorý režíroval seriály ako Druhá šanca, Svätý Max a Pán profesor. Na réžii sa podieľal aj Miloslav Volný, ktorý má na svedomí seriál Susedia. Hlavným scenáristom je Lukáš Obermajer.

Mama na prenájom – Markíza archív, epizódy, Voyo

Všetky epizódy seriálu Mama na prenájom si môžu pozrieť predplatitelia na Voyo v predstihu alebo v archíve. Na tejto platforme nájdete aj iné seriály z produkcie Markízy ako:

sipka Ak nemáte predplatené Voyo, tak si môžete pozrieť seriál vo video archíve TV Markízy.

Hodnotenie seriálu Mama na prenájom na ČSFD

Slovenský seriál Mama na prenájom nemá na Česko-Slovenskej filmovej databáze zrovna lichotivé recenzie. Seriál získal iba 43 % a zaradil sa tak na 907. priečku medzi najhoršie seriály.

sipka KLIKNI SEM a KUKAJ seriál Mama na prenájom na Voyo a získaj:

  • prístup ku všetkým epizódam ZADARMO
  • TOP filmy, seriály a televízne show bez reklám

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

vcera sme sa rozpravali, ze Nadi kupime novu nocnu koselu, aby nemala len to jedno tricko M

Uvítal by som info kde sa natáčalo a mená nových hercov napr. Štefka

Seriál je super,som vždy napnuta ako bude pokračovať ďalej.

Seriál je super,som vždy napnuta ako bude pokračovať ďalej.

Jedna katastrofa. Scenár školáčky zo šiestej triedy základnej školy. Kramára nemám veľmi v láske, ale zachraňuje, čo sa dá.
Prednosť seriálu je len v tom, že sú tam mladí a krásni herci.
Ako môže hlavná hrdinka namaľovať dieťaťu nechty do škôlky s potom to ešte komentovať "neschopnosťou a skostnatelosťou" učiteľky? Potom sa nečudujme, že nie je žiadna úcta na školách.

Seriál Mama na prenájom e čistá katastrofa, hrôza.S Oteckami sa v ničom nedá porovnať a keby neboli odstránili hlavných hrdinov a namiesto nich dali trápnu rodinu, tak mohli bežať ešte x rokov.

SÚVISIACE ČLÁNKY

nakupne-maniacky-na-tv-joj.jpg

Nákupné maniačky - zábavná show na TV JOJ

Pamätáte si na kultovú reality show Nákupné maniačky? Určite, kto ju aspoň raz nevidel, akoby ani nežil. Televízia JOJ prináša na svoje...

Golden Globe Awards

Zlatý glóbus 2024 – filmové a televízne ceny: nominácie, výsledky

Zlatý glóbus (The Golden Globe Awards) je prestížne ocenenie na poli filmovej a televíznej tvorby, ktoré sa udeľuje už viac ako sedem...

Avatar 2 - 2022, premiera, herci, ČSFD, imdb

Avatar 2 v kinách: premiéra, dej a herci

Po trinástich rokoch prichádza do kín pokračovanie prelomového filmu Avatar. Režisér James Cameron predstaví divákom neopakovateľný...