Love Island Česko a Slovensko - účastníci, archív, online

Tretia séria obľúbenej reality show Love Island Česko Slovensko 2023 sa blíži. Sledujte osudy nových účastníkov na obrazovke televízie Markíza a na Voyo. V článku sa dočítate viac o programe, súťažiacich a aktuálnych pároch vo vile.

FINÁLE Love Island 2023
Účastníci
1.diel2.diel3.diel4.diel5. diel

Vráti sa Lu do vily?
6.diel - 7.diel - 8.diel9.diel
10.diel - 11.diel - 12.diel - 13.diel
14.diel - 15.diel - 16.diel - 17. diel
18. diel - 19.diel - 20.diel - 21.diel
22.diel - 23.diel - 24.diel - 25.diel
26.diel - 27.diel - 28.diel - 29.diel
30.diel - 31.diel - 32.diel - 33.diel
34.diel - 36.diel - 37.diel - 38.diel
39.diel - 40.diel - 41.diel - 42.diel
43.diel - 44.diel - 45.diel - 46.diel - 47.diel
Požiar na ostrove a evakuácia
Informácie - Casting
Love Island UK a Austrália
Love Island 2021 a 2022
Aplikácia

Love Island Česko a Slovensko Foto: TV Markíza

Hodnotenie Love Island Česko a Slovensko 2023: 6/10

  • Finále: 30. októbra 2023 o 21:45 h na TV Nova Fun a 23:05 na TV Markíza
  • Obsah TV show: v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch hľadá desať krásnych mladých ľudí lásku a užíva si radosti života

sipka KLIKNI SEM a KUKAJ show Love Island na Voyo a získaj:

  • prístup k TOP seriálom a filmom ZADARMO
  • sledovanie bez reklám

Love Island Česko Slovensko 2023 - Finále III. série (48. diel), kto vyhral a ako diváci hlasovali? Poznáme mená víťazov

Finálový večer tretej série Love Island Česko Slovensko skončil a známe sú aj mená víťazov. Najviac hlasov od divákov získali Majka s Chrisom, ktorí si okrem víťazstva odniesli aj 75 tisíc eur. Na druhom mieste, s malým rozdiel sa umiestnili Venis s Adamom a na treťom mieste skončila Rachel s Claudom.

Výherci show Love Island Česko Slovensko 2023:

  1. Majka a Chris
  2. Venis a Adam
  3. Rachel a Claude

Love Island Česko Slovensko 2023 - účastníci (účinkujúci, súťažiaci) a výherci

Najviac hlasov od divákov získali Majka s Chrisom, ktorí si okrem víťazstva odniesli aj 75 tisíc eur

❤️ Účastníci Love Island 2023
Meno Vek Mesto Povolanie Výsledok
Majka 27 Prešov učiteľka, modelka a milovníčka pokeru Výherci
Chris 21 Florida tenista Výherci
Venis 27 Ostrava manažérka sociálnych sietí 2. miesto
Adam 30 Sidney model 2. miesto
Rachel 22 Drienovská Nová Ves módna novinárka a influencerka 3. miesto
​Claude 22 Brno obchodník s drahými kovmi 3. miesto
Paulína 27 Bratislava office manažérka
Vypadla v 47. diele
Honza 26 Praha študent Vypadol v 47. diele
Diana 25 Bratislava/Bardejov Asistentka zubára Vypadla v 44.diele
Majlo 31 Košice profesionálny tanečník Vypadol v 44. diele
Adriana 21 Ústí nad Labem študentka tropického poľnohospodárstva Vypadla v 40. diele
Oliver 21 Praha študent a model Vypadl v 40. diele
Matěj 25 České Budějovice futbalista/študent Vypadl v 40. diele
Natálie 23 Karviná modelka Vypadla v 40. diele
Petra 25 Liberec osobná bankérka Vypadla v 38. diele
Lu 25 Nitra animátor a tvorca vizuálnych efektov Odstúpil v 37. diele
Darina 27 Čierne pole farmaceutka Vyradená v 33. diele
Mike 27 Košice technik v oblasti umelej inteligencie Vyradený v 28. diele
Bruno 28 Hodonín kondičný tréner Vyradený v 25. diele
Lenka 24 Jablonec nad Nisou modelka a speváčka Vyradená v 25. diele
Sabrina 21 Nové Mesto nad Váhom - Vyradená v 21. diele
Tereza 26 Teplice modelka a hosteska Vyradená v 21. diele
Martin 27 Konojedy preteká v crossfite Vyradený v 18. diele
Natálie 22 Brno študentka módneho návrhárstva Vyradená v 16. diele
Lukáš 28 Prešov osobný tréner Vyradený v 13. diele
Sabina 27 Dubaj influencerka Vyradená v 13. diele
Lukáš 22 Ostrava miluje rybolov Vyradený v 10. diele
Sandro 32 Taliansko/Brno osobný tréner Vyradený v 10. diele
Mariam 21 Guinea moderátorka podcastov Vyradená v 5. diele

Love Island Česko Slovensko 2023 - 1. diel a prvý coupling

Predplatitelia Voyo dnes mohli vidieť 1. diel 11. série show Love Island Česko Slovensko. Do vily prišlo päť sympatických mladých žien, ktoré sa spoločne zoznámili a prehodili pár slov. Dvadsaťdva ročná módna návrhárka a influencerka Rachel sa hneď pri prvom stretnutí zdôverila, že ju nelákajú len muži, ale aj ženy.

Ďalšou so súťažiacich je sympatická dvadsaťjeden ročná študentka tropického poľnohospodárstva Adriana. Nechýba ďalšia blondínka Majka, 27 ročnej modelky a učiteľky v škôlke, ktorá miluje poker a dokáže na partnerovi poznať každé klamstvo.

Štvrtou súťažiacou je Mariam, ktorá pochádza z Guiney, ale už niekoľko rokov žije v Česku a pohybuje sa v oblasti podcastov. Piatou a poslednou súťažiacou je Venis, ktorá pracuje ako manažérka sociálnych sietí a jej otec pochádza z Vietnamu.

Moderátorka Zorka Hejdová pozvala súťažiace aby sa prišli zoznámiť s piatimi mužmi, ktorí postupne prišli do vily. Ako prvý sa predstavil Honza, inžinier chémie a vášnivý horolezec. Spomedzi dám si vybral za partnerku Adrianu.

Blonďavý tenista Chris sa predstúpil pred ženy ako druhý a vybral si ako partnerku Majku. Tretím mužom vo vile je Sandro, ktorý pochádza z Talianska, ale žije v Brne a pracuje ako osobný tréner. Ako partnerku si vybral Venis.

Kartami zamiešal sympatický Lu, ktorý rád skladá piesne a je veľký romantik. Zaujal hneď dve ženy a to Rachel a Adrianu. Nakoniec si vybral influencerku Rachel, pretože Adriana už tvorila pár s Honzom.

Ako piaty muž vo vile sa objavil Claude, ktorý miluje futbal a živí sa ako predajca drahých kovov. Ako partnerku si vybral Adrianu a rozbil tak pár, ktorý tvorila s Honzom. Ten nakoniec vytvoril pár s Mariam, ktorá zostala nezadaná. Po prvom párovaní mali súťažiaci čas trochu sa spoznať, pozrieť si vily a nakoniec si užiť párty a hru pravda alebo úloha.

Na záver moderátorka Zorka Hejdová pozvala všetkých ku ohnisku. Všetky ženy okrem Adriany museli odísť a pri ohnisku ostala len Adriana a mužskí súťažiaci. Čo bude nasledovať sa dozvedia diváci v ďalšej časti Love Islandu 2023.

1. Coupling - párovanie
Chris Majka
Sandro Venis
Lu Rachel
Claude Adriana
Honza Mariam

Love Island Česko Slovensko - 2. diel a 2. coupling

Hneď na úvod druhého dielu došlo k novému coupling podľa toho, ako ich spárovali diváci. Ak chcete ovplyvniť dianie v show Love Island, tak si stiahnite aplikáciu Love Island Česko Slovensko.

Súťažiaci sa mali možnosť vyrovnať so zmenami a večer si ľahli do postelí s novým partnerom. Ráno na nich čakalo ďalšie prekvapenie v podobe bombshell Natálie, ktorá sa so všetkými zoznámi a pustila sa do spoznávania mužských súťažiacich.

Účastníci show si potom vyskúšali hru na umývačku, kde nechýbali sexi dievčatá a prvé pusy. Natália sa vrhla na Clauda a spôsobila tým neistotu u Venis, ktorá je s ním aktuálne v páre a cíti k nemu náklonnosť.

Sandro sa v rozhovore s Rachel zdôveril, že na ostrove hľadá matku svojich detí a že sa mu páči Venis, ktorá mu je aj vekovo bližšie. Adriana sa zase zdôverila Lu, že k nemu niečo cíti a on jej povedal, že je to obojstranné. V ďalšej časti uvidíte, ako sa osudy a vzťahy budú vo vile vyvíjať.

2. Coupling - párovanie
Chris Adriana
Claude Venis
Lu Majka
Honza Mariam
Sandro Rachel

Love Island cz/sk 3. séria - rande, tretí coupling a aktuálne páry vo vile

V tretej časti show Love Island prebehlo prvé rande tohtoročnej série a dostala sa naň bombshell Natálie, ktorá si mohla vybrať jedného z mužov. Zvolila si Clauda, s ktorým sa už v minulej časti bozkávala a je jej najviac sympatické. Vzájomné city a sympatie sa prehĺbili na romantickej večeri a obidvaja z nej boli dosť nadšený.

V ďalšom diele Love Islandu prišlo na tretí coupling, kedy si ako prvá vyberala práve Natália, ktorá bola doteraz slobodná. Asi nikoho neprekvapila jej voľba partnera, ktorým sa stal Claude.

Potom sa dostali na radu muži a ako prvý si vyberal Chris, ktorý si ako partnerku zvolil Majku. Lu si vybral Adrianu, Sandro Venis a Honza Mariam. Ako posledná zostala nezadaná Rachel. Čo sa s ňou stane a či bude musieť s vily odísť sa dozviete v ďalšej časti Love Island Česko Slovensko 2023.

3. Coupling - párovanie
Claude Natálie
Chris Majka
Lu Adriana
Sandro Venis
Honza Mariam

Love Island Česko Slovensko 2023 - 4. diel a coupling

Vo štvrtom diele Love Island Česko Slovensko sa hneď na začiatku rozhodlo o osude Rachel. Moderátorka Zorka Hejdová jej oznámila, že zatiaľ ostáva vo vile a bude single, avšak mala by zapracovať na vzťahu s niektorým z mužských súťažiacich. V rozhovore s Honzom zistila, že k nej má sympatie a zdieľajú aj spoločné záujmy.

Muži pripravili svojim partnerkám romantické raňajky a potom sa spoločne pustili do vyrábania hrnčekov a váz z hliny. Táto aktivita bola inšpirovaná filmom Duch. Večer sa súťažiaci zhromaždili pri ohnisku a moderátorka k nim pozvala dvoch nových bombshell Lukáša a Adama. Tí si hneď mohli vybrať svoju partnerku. Lukáš si zvolil Adrianu, ktorá bola v páre s Lu. Adam si zase vybral Venis, ktorá bola v páre so Sandrom.

Následne si mohla vybrať Rachel jedného z mužov, okrem nových súťažiacich. Zvolila si Honzu, ktorý bol v páre s Mariam. Lu, Sandro a Mariam zostali single a Zorka Hejdová ich vyzvala, aby sa postavili pred ostatných. Oznámila, že súťažiaci, okrem troch nových párov, budú hlasovať a môžu vybrať iba jedného z trojice, ktorý sa zachráni. Výsledok hlasovania sa diváci dozvedia v ďalšej časti.

4. Coupling - párovanie
Lukáš Adriana
Adam Venis
Honza Rachel
Chris Majka
Claude Natálie

Love Island Česko a Slovensko 2023 - 5. diel a odchod Mariam a Lua

V piatej časti Love Island Česko a Slovensko 2023 mohli diváci hneď na úvod vidieť hlasovanie súťažiacich o záchrane jedného z troch súťažiacich - Mariam, Lu a Sandra. Najviac hlasov získal Sandro, ktorý mohol vo vile zostať.

Lu a Mariam museli vilu opustiť. Rozlúčka sa neobišla bez sĺz, romantik Lu venoval pri lúčení Adriane náramok. Na druhý deň pripravili ženy svojim polovičkám raňajky a následne sa noví bombshellovia mohli zúčastniť speed datingu so všetkými ženami.

Adam je medzi ženami obľúbený a záujem o neho prejavila nielen Venis, s ktorou je v páre, ale aj Natálie. Venis však nezaháľa a v posteli prišlo aj na prvé dotyky a bozky.

Vráti sa Lu do vily? Diváci organizujú petíciu

Fanúšikovia show Love Island sú nespokojní s odchodom Lua z vily. Podporné hlasy sa ozývajú nie len na sociálnych sieťach, ale diváci dokonca založili oficiálnu petíciu za návrat Lua do vily. Do dnešného dňa ju podpísalo vyše 5 800 ľudí. Svoj podpis môžete pridať aj vy TU.

„Veľmi nás teší, že je o show a naše srdiečka takýto záujem. Znamená to, že robíme svoju prácu dobre a darí sa nám nachádzať krásne charaktery. Držíme palce láske, a pokiaľ niečo medzi Lu a Adrianou vzniklo za tak krátku dobu, je to pre nás dobrá správa. Navyše obaja povedali, že sa chcú stretnúť a skúsiť to spolu a my určite chceme, aby sa ešte stretli a ak budú chcieť, určite im v tom radi pomôžeme,“ hovorí kreatívna producentka Love Islandu Kateřina Zavadová.

Love Island cz/sk 2023 - 6. diel, rekapitulácia

V šiestej epizóde sa diváci mohli pozrieť na rekapituláciu kľúčových momentov tohto týždňa a na rozhovory jednotlivých párov. Na programe boli aj doteraz nezverejnené zábery, ktoré sa do vysielania Love Island Česko a Slovensko nevošli.

Love Island Česko Slovensko III - 7. diel

V ďalšej epizóde show Love Island sa riešil primárne milostný trojuholník, ktorý vznikol medzi Natáliou, Claudom a Rachel. Trojica si nakoniec svoje pocity a pletky vydiskutovala a všetci sú zase šťastní. Celý siedmy diel sa niesol v znamení ružovej farby, na súťažiacich čakalo ráno ružové oblečenie aj tematicky zladené jedlo.

Následne prišla Honzovi a Adamovi správa, v ktorých ich dve nové bomshell pozývali na rande. Honza sa stretol so sympatickou Pavlínou, ktorá mu rozbúšila srdce. Blondínka Sabina, ktorá žije v Dubaji nebola z Adama až tak unesená.

Nové bombshell sa nakoniec zoznámili aj s ostatnými ženskými súťažiacimi a nasledovala párty opäť v ružovom. Nakoniec dostala Adriana video od Lua, v ktorom jej odkázal, že na ňu myslí a dúfa, že sa zase uvidia. O jeho osude sa snáď diváci dozvedia v ďalšej časti.

sipka KLIKNI SEM a KUKAJ show Love Island na Voyo a získaj:

  • prístup k TOP seriálom a filmom ZADARMO
  • sledovanie bez reklám

Love Island cz/sk 2023 - 8. diel

Vo ôsmej časti show Love Island sa súťažiaci venovali hlavne prehlbovaniu vzťahov a niektorí ešte v hľadaní svojej polovičky. Rachel a Claud sa nechávajú unášať bozkami a dotykmi nielen osamote, ale aj medzi ostatnými súťažiacimi. Obe nové bombshelkyl majú záujem o Honzu, ktorý je však viac naklonený Paulíne.

Vo vile si súťažiaci užívali pekný deň v bazéne, kde súťažili s penovými pomôckami, z ktorých museli postaviť loďku a preplávať celý bazén. Nasledovala hra v jedení párkov a plnení úloh.

Pri ohnisku mali nové bombshell povedať moderátorke Zorkej Hejdovej, ktorého muža si chcú vybrať. Obe si vybrali Honzu a moderátorka nechala možnosť voľby na ňom. Ako to dopadne sa však diváci dozvedia až v ďalšej epizóde.

Love Island Česko Slovensko III - 9. diel

V ďalšej časti tretej série Love Islandu dostali súťažiaci hneď ráno oblečenie na tému pravek. Rachel a Claude mohli vyrazit na svoje prvé rande, kedy si mohli vychutnať romantické raňajky. Nechýbala hra a večerná párty s témou Kingdom Animal. Vo vile sa nečakane objavili traja muži v maskách a pridali sa k súťažiaci. Traja noví bombshelláci potom odhalili svoje masky a zoznámili sa s ostatnými.

Vzápätí zavítala do vily moderátorka Zorka Hejdová a všetci sa presunuli k ohnisku. Noví bombshelláci si mohli vybrať svoje partnerky. Kondičný tréner Bruno si vybral Natáliu a osobný tréner Lukáš si zvolil Adrianu. Ešte pri ohnisku vyšlo najavo, že sa obaja už poznajú. Posledný bombshell Martin si vybral Sabinu. Coupling pri ohnisku skončil tým, že sa všetci muži okrem nových bombshellákov postavili pred ostatných.

Love Island Česko Slovensko 2023 - 10. diel

V ďalej časti reality show o láske pokračoval coupling pri ohnisku. Traja noví bombshelláci si už vybrali svoje partnerky v minulom diele. Na radu teraz prišli ženy, ktoré si volili svojich partnerov. Venis si vybrala Adama, Majka zase Chrisa a Rachel vytvorila oficiálny pár s Claudom. Sandro a Lukáš zostali single a v hre skončili. Zabalili si veci a rozlúčili sa s ostatnými.

Vzťah Venis a Adama vyzeral na oko v poriadku, ale v ich vzťahu sa objavili prvé nezhody a Venis je na veľkých pochybách. Všetko sa rozhodla Adamovi objasniť, ten sa však nahneval a ich komunikácia v súčasnosti viazne.

5. Coupling - párovanie
Bruno Natálie
Martin Adriana
Lukáš Sabina
Honza Paulína
Adam Venis
Chris Majka
Claude Rachel

Love Island Česko Slovensko III - 11.diel

Na ostrove lásky je to skutočne horúce a vilou otriaslo prvé sexuálne zblíženie tejto série. Claude a Rachel to nevydržali, nemohli odolať pokušeniu a tak sa počas noci vyparili do sprchy. Venis je podľa svojich slov emočne nestabilná a nevyhne sa výkyvom a plaču.

Súťažiaci si dopriali zmyselné masáže a trochu pikantností. Nasledovala hra na policajtky a nezbedných vodičov. Rachel s Claudom plánujú svoj spoločný vzťah aj mimo vilu.

Večer sa súťažiaci stretli pri ohnisku a všetky páry museli hlasovať o pár, ktorému najviac veria ich prepojenie a lásku. V hlasovaní sa na prvom mieste s rovnakým počtom hlasov umiestnila Rachel s Claudom a Majka s Chrisom.

Na poslednom mieste skončila Natália s Bruno, avšak žiadny dopad na ich pobyt vo vile to nemalo. Prvé dva páry ale dostali za odmenu noc v hideaway, teda v samostatnej spálni, kde budú mať súkromie a budú bez prítomnosti kamier.

Love Island cz/sk 2023 - 12. diel, rekapitulácia

V ďalšom diele show Love Island sa mohli diváci pozrieť na rozhovory s účastníkmi, v ktorých rozoberajú s moderátorkou Zorkou Hejdovou niektoré situácie vo vile. Zábery, ktoré sa nevošli do vysielania si možu diváci pozrieť v rekapitulácii každý týždeň.

Love Island Česko a Slovensko 2023 - 13. diel

V trinástej epizóde show Love Island zavítala do vily čarodejnica/veštica, ktorú postupne navštívili všetci súťažiace páry. Majke s Chrisom povedala, že sú silný pár, ale Chris je veľmi majetnícky a mal by dať Majke priestor. Bruna s Natáliou nečaká žiadna spoločná budúcnosť, Adriana má zatvorené srdce a Martin túži po stabilnom vzťahu.

Lukáš so Sabinou majú podľa veštice šancu vytvoriť pekný pár, avšak ich vzájomná chémia je na bode mrazu a rozdielnosť pováh im bráni sa zblížiť. Claude s Rachel by sa mali podľa veštice zamyslieť, ako dlho im vzťah vydrží. Honza je podľa čarodejnice veľmi energický a mal by nájsť trochu pokoja. Venis s Adamom dostali najhoršiu veštbu, vraj z nich ide zlá energia, ich iskrenie je len povrchné a sú najmenej kompatibilným párom vo vile.

Večer pri ohnisku sa mali páry rozhodnúť, ktorému páru vo vile to najmenej funguje. Najviac hlasov získala Sabina s Lukášom a v hre skončili. Následne sa vzdialili aby si pobalili veci a k ohnisku prišla nová bombshell Diana. V ďalšej časti sa dozvieme ako coupling dopadne.

Love Island Česko a Slovensko 2023 - 14. diel, coupling a návrat Lua do vily

V ďalšej časti Love Islandu sa predstavila bombshell Diana. Moderátorka Zorka Hejdová ozrejmila ostatným súťažiacim, že sa Diana v minulej časti zahrala na čarodejnicu. Pri ohnisku si vybrala Adama, ktorému v minulom diele vyveštila, že je s Venis najmenej kompatibilný pár a ide z nich veľmi negatívna energia. Nasledujúci deň mali možnosť vyraziť na rande a lepšie sa spoznať, Adam však o Dianu neprejavil záujem. Venis zatiaľ zožierala žiarlivosť. Na rande sa dostal aj Chris s Majkou sa tiež dostali na spoločné rande.

Večer sa všetci súťažiaci zhromaždili pri ohnisku a prebehol ďalší recoupling. Tentokrát si vyberal muži, okrem Adama, ktorý je len nedávno vytvoril pár s Dianou. Martin si ako prvý vybral Venis, Claude zase Rachel, Chris Majku, Honza vytvoril pár s Paulínou a Bruno s Natáliou. Adriana zostala single, keď to už vyzeralo, že bude musieť vilu opustiť, tak sa jej moderátorka opýtala, či verí na zázraky. Adriana odpovedala, že verí a v tom sa z hmly a červeného svetla vynorila mužská postava. Podľa Adrianinho šťastného výrazu tváre si už všetci diváci domysleli, že sa jedná o Lua.

6. Coupling - párovanie
Adam Diana
Martin Venis
Claude Rachel
Chris Majka
Honza Paulína
Bruno Natália
Lu Adriana

Love Island Česko a Slovensko - 15. diel

A je to oficiálne! Lu sa vrátil do vily vo veľkom štýle, zaspieval romantickú pieseň a Adriana sa mu hodila okolo krku a všetci plakali. Rachel a Claude si mohli užiť súkromie v hideaway. Trojuholník medzi Venis, Dianou a Adamom sa vyostril. Adam chce byť s Venis, ale jej nálady ho ničia a nevie ako ich vzťah bude vyzerať ďalej.

Na súťažiacich čakal wrestling v bazéniku s modrou tekutinou. Spomedzi chalanov bol najlepší Adam. Najlepšou wrestlerkou sa stala zase Paulína, ktorá všetky súperky porazila. Po jej výhre sa nečakane objavila nová bombshell Petra, ktorá si to hneď rozdala v bazéniku s Paulínou. Paulína ale svoju výhru obhájila. Po súbojoch sa mali všetci možnosť zoznámiť s Petrou na vile.

Love Island cz/sk 2023 - 16. diel, recoupling

Nová bombshell Petra si vzala na rande všetkých mužov z vily a zatancovali si spoločne salsu. Najlepší tanečník bol podľa nej Honza. Venis a Adam majú stále turbulentný vzťah a Venisine nálady dávajú Adamovi zabrať. Večer pri ohnisku prebehol ďalší recoupling a tentokrát si vyberali muži. Mohli vytvoriť pár s kýmkoľvek okrem novej bombshell Petry.

Ako prvý si vybral Chris Majku, potom Martin Dianu, Lu zase Adrianu, Claude Rachel, Honza Paulínu, Adam Venis a Bruno zase Natáliu. Následne si mohla vybrať partnera Petra. Tá sa rozhodla vytvoriť pár s Claudom. Rachel tak ostala single, vzápätí jej prišla sms, v ktorej stálo, že si môže vybrať iného muža, avšak dievča, ktorej ho vezme pôjde domov. Vybrala si Bruna a poslala tak Natáliu domov. Claude povedal Rachel, že nevie, čo bude ďalej, keď bude v páre s bombshell Petrou. Rachel sa neubránila slzám.

7. Coupling - párovanie
Chris Majka
Martin Diana
Lu Adriana
Claude Petra
Honza Paulína
Adam Venis
Bruno Rachel

Love Island Česko a Slovensko 2023 - 17. diel

Jeden z najobľúbenejších párov vily - Chris a Majka sa dostali do hideaway, kde mohli stráviť noc mimo dosahu kamier a ostatných súťažiacich. Najväčšou témou 17. epizódy Love Islandu bol vzťah Rachel a Clauda. Zatiaľ čo je Claude zmätený, Rachel už dochádzajú nervy a potrebovala by od neho vyjadrenie, ako na tom sú. Ako však už všetci vo vile tušia Rachel a Claude svoj vzťah asi nevzkriesia. Obyvatelia vily sa mohli zahrať na záchranárov zo seriálu Baywatch a navzájom sa zachraňovať v bazéne.

Love Island Česko a Slovensko - 18. diel

Okrem rozhovorov so všetkými súťažiacimi prebehlo v 18. časti Love Islandu stretnutie pri ohnisku. Diváci hlasovali o tom, ktorý z párov má najväčšiu šancu na lásku. Najmenej hlasov dostal Martin s Dianou. Následne sa museli postaviť pred ostatných súťažiacich. A tí mali rozhodnúť o tom, kto z tohto páru by mal vo vile ostať. Diana získala viacej hlasov a tak mohla vo vile zostať. Martin v hre skončil a musel vilu opustiť.

Love Island cz sk 2023 - 19. diel, Casa Amor

Na začiatku devätnástej epizódy pripravili muži z vily dve torty pre Venis, ktorá oslavovala narodeniny. Claude sa ospravedlnil Rachel ako s a k nej choval a chcel by s ňou opäť tvoriť pár. Rachel neskôr zistila v rozhovore s Petrou, že Petra má ku Claudovi len kamarátske city.

V ďalšej epizóde Love Island prišlo k veľkej zmene. Všetci mužskí súťažiaci dostali správu a ich úlohou bolo nenápadne sa vytratiť z vily. Následne sa presunuli do novej vily Casa Amor. Práve v tejto vile majú stráviť dve noci so štyrmi novými bombshell - Terezou, Darinou, Lenkou a Sabrinou.

Keď dievčatá zistili, že ich muži chýbajú, zmocnil sa ich strach, že by o nich mohli prísť. Niektoré sa neubránili slzám. Čo pobyt mužov v Casa Amor prinesie sa diváci dozvedia v ďalšej epizóde.

sipka KLIKNI SEM a KUKAJ show Love Island na Voyo a získaj:

  • prístup k TOP seriálom a filmom ZADARMO
  • sledovanie bez reklám

Love Island Česko a Slovensko 2023 - 20.diel

Do vily za dievčatami prišli dvaja noví bombshell - Mike a Oliver. Mike je inžinier z Košíc a Oliver je dvadsaťjedenročný model z Prahy. Mikeovi sa páči Diana a evidentne je to obojstranné. Blonďák Oliver zase našiel sympatie u Petry a Majky.

Ženy s novými bombshellákmi a muži s novými bombshellkami sa proti sebe postavili v hre. Súťaž prebehla na diaľku a každý tím musel plniť úlohy sa čo najkratší čas. Víťazný tím mohol vyhrať párty. Súťaž vyhrala Casa Amor, teda chlapci s novými bombshellkami. Dievčatá s novými chlapcami získali cenu útechy v podobe grilovačky.

Chlapci dostali vo vile Casa Amor správu od dievčat, ako si užívajú v bazéne s novými bobshellákmi. Chris zneistel a nevie, či ho má Majka rovnako rada ako on ju. Obe vily si užili party, grilovačku a nakoniec uľahli do postelí. Diana nakoniec spala vedľa Mike a Petra vedľa Olivera, oba páry sa už dohodli, že by chceli byť pri couplingu spolu.

Love Island Česko a Slovensko III. séria - 21.diel, Chris opúšťa Majku

V ďalšej epizóde Love Islandu došlo na coupling a veľké zmeny. Prvé párovanie prebehlo vo vile Casa Amor, kde strávili chalani posledné tri noci s novými bomshellkami. Pri ohnisku si vybral Bruno novú partnerku Lenku a Chris sa rozhodol vymeniť Majku za novú bombshell Darinu.

V pôvodnej vile tiež prebrehol coupling, v ktorom si vyberali noví bombshelláci Oliver a Mike. Oliver vytvoril pár s Petrou a Mike s Dianou. Po couplingu sa začali do vily vracať muži z vily Casa Amor a vyberali si svoje partnerky.

Adama sa vrátil do vily ako prvý a vytvoril pár s Venis, Honza sa vrátil ako druhý k Paulíne a ako tretí sa zjavil Bruno s novou partnerkou Lenkou. Potom do vily prišiel Lu za Adrianou a Claude za Rachel, ktorá bola mierne prekvapená.

Ako posledný sa má do vily vrátiť Chris so svojou novou partnerkou Darinou. Nepríjemne stretnutie s Majkou uvidíte až v ďalšej časti a neobíde sa bez kriku a sĺz.

8. Coupling - párovanie
Bruno Lenka
Chris Darina
Mike Diana
Oliver Petra
Adam Venis
Honza Paulína
Lu Adriana
Claude Rachel

Love Island Česko a Slovensko III. séria - 22. diel, Majka odchádza domov

Dráma pri ohnisku pokračovala aj v tejto epizóde. Chris sa vrátil do vily so svojou novou partnerkou Darinou a Majku to veľmi šokovalo. Moderátorka Zorka Hejdová oznámila Majke, že jej pobyt vo vile sa končí a dostala 30 minút na to, aby sa pobalila.

Ostatní súťažiaci sa neubránili slzám a Rachel na Chrisa aj nakričala. Majka sa viac s Chrisom odmietla rozprávať, pobalila sa, so všetkými sa rozlúčila a ostrov lásky opustila. Na ďalším deň sa muži snažili vysvetliť Chrisove rozhodnutie dievčatám a upokojiť situáciu.

Claude zaspieval v sprievode ostatných chalanov pieseň pre Rachel a následne sa dvojica mohla odobrať na rande. Na prvom rande Chris s Rachel dojili kozy a vyrábali syr. Honza s Paulínou sa vo svojom vzťahu posúvajú pomaly dopredu a na konci tejto epizódy dostali správu, že môžu stráviť noc v hideawy.

Love Island cz/sk 2023 - 23. diel

Honza a Paulína strávili noc mimo dosahu kamier v hideaway, avšak obaja sa tvrdia, že svoj vzťah neposunuli na ďalšiu úroveň. Lu prišiel za Adrianou s informáciou, že Paulína spí každý večer s plyšovým levom, ktorého stále objíma. A vraj by to malo symbolizovať priateľa, ktorý na ňu čaká vonku.

Adriana sa rozhodla, že túto záhadu musia vyriešiť. Čo sa týka vzťahu Lu s Adrianou, tak sa obaja zbližujú a plánujú spoločnú budúcnosť a bývanie. Na záver dnešnej epizódy dostal Lu s Adrianou správu, že sa môžu noc stráviť v hideaway.

Love Island Česko Slovensko 3 séria - 24. diel

V ďalšej epizóde Love Islandu moholi Lu a Adriana zdieľať spoločné zážitky z noci strávenej v hideaway s ostatnými súťažiacimi. Podľa vlastných slov sa spoločne zblížili, ako emočne, tak aj fyzicky. Adriana hodnotí noc v hideaway 11 bodmi z 10. Dvadsiatyštvrtý diel priniesol rozhovory moderátorky Zorky Hejdovej so všetkými súťažiacimi.

Divákov určite zaujíma, ako to dopadlo s Paulínou, ktorá bola v minulej časti obvinená, že má doma partnera. V rozhovore so Zorkou Hejdovou vysvetlila, že mala s bývalým partnerom dvoch psov, ktorých si po rozchode nechal. Jediné, čo Paulíne ostalo ako spomienka na tieto psíky je malý plyšový lev.

Love Island Česko Slovensko 2023 (III séria) - 25. diel a odchod Bruna a Lenky. Tajemnství odhaleno, Paulína má vonku lásku!

Hneď na začiatku ďalšej epizódy show Love Island čakalo na súťažiacich nemilé prekvapenie. Bruno s Lenkou dostali správu, v ktorej stálo, že diváci hlasovali a o najmenej kompatibilnom páre. A najmenej hlasov dostali práve Lenka s Brunom, ktorí sa museli do 30 minút pobaliť a opustiť vilu.

Diana a Mike sa spoločne vydali na rande. Ďalšie prekvapenie čakalo na súťažiacich večer, keď im prišla správa, že na nich čaká večerné kino. Premietali zábery z vily a neboli pre všetkých úplne príjemné. Podľa niekoľkých instagramových postov sa Diana s Mikeom pozná už z minulosti.

Na záver sa v intímnom rozhovore v posteli dozvedáme o tom, že Paulína má vonku lásku a je zamilovaná ako do neho, tak aj do Honzu, s ktorým tvorí pár vo vile. Ako bude pokračovať tragikomédia vo vile lásky sa dozviete v ďalšej epizóde.

Love Island Česko Slovensko III. séria - 26. diel

V ďalšej epizóde sa diváci dozvedeli, ako to má Paulína skutočne s láskou mimo vilu. Podľa jej slov to je len kamarát, s ktorého miluje a spávala s ním. Momentálne ale vraj zamilovaná už nie je. Diana prehlbuje svoj vzťah s Mikeom, avšak na záver tejto epizódy prichádza veľké prekvapenie. Po show, v ktorej sa ženy predviedli v spodnom prádle prichádza Dianin bývalý partner Majlo, ktorý predvedie tanečné vystúpenie.

Love Island cz/sk 2023 - 27. diel

Prvotný šok, ktorý prežívala Diana v minulej epizóde, vystriedala čistá radosť zo stretnutia so svojim expartnerom. Dvojica sa v minulosti rozišla v dobrom a hlavným dôvodom ich rozchodu bolo to, že sa tanečník Majlo presťahoval na Ibizu. Pri večernom ohnisku si vyberali muži svoje partnerky a nebude prekvapením, že páry zostali nezmenené. Na záver si však vyberala Diana medzi Majlom a Mikeom. Diana sa rozhodla, že vytvorí pár s bývalým partnerom Majlom.

9. Coupling - párovanie
Chris Darina
Oliver Petra
Adam Venis
Honza Paulína
Lu Adriana
Claude Rachel
Majlo Diana

Love Island Česko Slovensko 2023 - 28. diel

Diana si vybrala pri ohnisku ako svojho partnera Majla a Mike tak ostal sám. Najprv chcel vilu dobrovoľne opustiť, ale ostatní súťažiaci ho presvedčili, aby ešte ostal. Počas dnešnej epizódy mohli diváci sledovať, ako sa zbližujú bývalí partneri Diana a Majlo, ktorí tvorili v minulosti pár dva a pol roka. Na druhej strane sa vzťah Chrisa a Dariny neposunul nikam, hlavný dôvod je asi ten, že Chris stále myslí na Majku.

Večer sa konalo ďalšie ohnisko, na ktorom si mohlo niektoré z dievčat vybrať Mikea a tak ho zachrániť pred od chodom z vily. Žiadna z žien si ho však nevybrala a Mike v hre skončil. Chrisovi prišlo video od Majky, v ktorom mu odkázala, že by sa s ním rada videla a aby jej vysvetlil, čo sa vlastne stalo. Chris sa neubránil slzám.

Love Island Česko Slovensko cz/sk III. séria - 29. diel

V ďalšej časti show mali muži tajnú misiu a to hovoriť na všetko nie, boli však odhalení dievčatami. Rachel s Claudom sa spoločne dohodli, že spolu chodia a bude to tak aj mimo súťaž Love Island.

Aj keď vzťah Adama a Venis vyzerá posledné dva týždne bez väčších turbulencií. Adam však svoju partnerku upozornil, že by sa mala do neho menej starať, preto že mu to nepríde adekvátne a cíti sa, akoby mu brala kus z neho. Ako ich vzťah bude pokračovať ďalej uvidia diváci v ďalšej epizóde.

Love Island Česko Slovensko - 30. diel, prebieha hlasovanie o návrate Majky do vily

V ďalšej epizóde show Love Island mohli diváci sledovať rozhovory súťažiacich s moderátorkou Zorkou Hejdovou. Honza s Paulínou boli upozornení, že sa nemajú schovávať pred kamerami a zakrývať si mikrofóny, aby ich konverzácie neboli zachytené.

Chris sa pozrel na zostrih záberov, v ktorých si pozerá fotky s Majkou a nakoniec pobozká telefón. V súčasnosti prebieha hlasovanie v aplikácii Love Island Česko a Slovensko, kde môžu diváci hlasovať o návrate Majky do vily.

Love Island Česko Slovensko 2023 - ostrov lásky zasiahol požiar a súťažiaci museli byť evakuovaní!

Aj tohto ročné natáčanie show Love Island bolo prerušené. Súťažiaci i štáb museli byť evakuovaní kvôli tomu, že vilu, ktorá susedí s tou, v ktorej bývajú súťažiaci Love Islandu, zachvátil oheň. Požiara sa však podarilo dostať rýchlo pod kontrolu a súťažiaci sa mohli do vily vrátiť. V pondelok večer môžu diváci sledovať epizódu, ktorá bola natočená počas evakuácie.

Love Island cz/sk 2023 - 31. diel, požiar na ostrove a evakuácia, Lu a Adriana si nerozumejú

V ďalšej epizóde Love Islandu si súťažiaci vymenili úlohy, muži sa prezliekli za svoje partnerky a naopak. Dobrú náladu skazil súťažiacim požiar, ktorý vypukol v neďalekej vile. Všetci museli byť evakuovaní, avšak len na niekoľko hodín. Počas evakuácie sa museli súťažiaci rozdeliť, muži a ženy tak trávili čas oddelene na rôznych miestach.

Lu sa zdôveril ostatným chalanom, že ich vzťah s Adrianou nejak škrípe a začali to riešiť tesne pred odchodom z vily. Po návrate sa to spoločne snažil Lu s Adrianou vykomunikovať. Ako sa ich vzťah bude posúvať ďalej a či spoločné problémy dvojica prekoná, uvidíte v ďalších epizódach.

Love Island Česko a Slovensko 3. séria - 32. diel, Majka sa vracia do vily!

A je to tu, divácke hlasovanie bolo úspešné a Majka sa vrátila do vily! Pri ohnisku si však prekvapivo nevybrala Chrisa, ale Olivera! Ako to celé dopadne? Pôjde Petra domov? A dá sa Majka s Chrisom zase dokopy? Sledujte ďalší diel Love Islandu už zajtra.

Love Island Česko Slovensko III. séria - 33. diel, vzťah Lua s Adrianou sa rozpadá a Darina s Honzom opúšťajú vilu!

Ďalšia epizóda Love Islandu priniesla veľké zmeny! Po minulom ohnisku bol osud Petry na vážkach, nakoniec však vilu neopustila a môže v hre pokračovať. Majka sa porozprávala s Darinkou aj Chrisom o ich vzťahu a jej návrate. Atmosféra sa medzi nimi sa uvoľnila. Kríza medzi Luom a Adrianou sa ešte viac prehĺbila a vyzerá to tak, že si viac rozumie s Oliverom ako Luom.

Oliver a Lu sa spoločne dohodli, že si pri ohnisku vymenia partnerky. Vyzerá to tak, že Oliver má tiež skrytý záujem o Adrianu a Lu chce zistiť, ako sa jeho partnerka zachová, keď spolu chvíľu nebudú a či sa bude o neho viac snažiť.

Večer prebehol recoupling pri ohnisku a tentokrát si vyberali muži. Claude vytvoril pár opäť s Rachel, Majlo s Dianou, Adam s Venis, Chris si vybral Majku a Honza Paulínu. Lu zamiešal karty a vytvoril pár s Petrou. Oliver si vyberal medzi Darinkou a Adrianou a vytvoril pár s Adri. Darina v súťaži skončila a musela vilu opustiť.

Najväčší šok čakal na súťažiacich až po odchode Dariny. Pri ohnisku sa objavil nový bombshell Matěj, ktorý si vybral ako partnerku Paulínu. Moderátorka Zorka Hejdová oznámila Honzovi, že jeho pobyt na Love Islande sa skončil a má 30 minút na to, aby sa pobalil.

Love Island Česko Slovensko III séria - 34. diel, Natália Kočendová sa vracia na Love Island!

Hneď na začiatku ďalšej epizódy čakalo na súťažiacich veľké prekvapenie, do vily prišla Natálie Kočendová a zachránila Honzu pred odchodom z vily a spoločne vytvorili nový pár Love Islandu. Natália bola účastníčkou druhej série Love Islandu, kde tvorila pár s Davidom Vitáskom, s ktorým sa pred časom rozišla.

Honza vyrazil s Natáliou na spoločné rande na skaly. Pre Natáliu to bolo prvé lezenie v živote, avšak skúseného lezca Honzu milo prekvapila a zdolala všetky nástrahy. Paulína sa s bombshellom Matějom mohla spoznávať pri spoločnom pikniku.

Natália s Honzou vidia svoj vzťah kamarátsky, rovnako ako Paulína s Matějom. Lu čaká, kedy za ním Adriana príde, ale tá sa s ním od ohniska nerozpráva. Petra prekukla plán Olivera a Lua. Pri spoločnom rozhovore zase Luovi došlo, že si ten plán vymyslel Oliver kvôli tomu aby mohol byť s Adrianou. Do hry sa ale priplietla nová bombshell Natália Kočendová a Oliver má sympatie aj k nej.

10. Coupling - párovanie
Claude Rachel
Majlo Diana
Adam Venis
Chris Majka
Lu Petra
Oliver Adriana
Matěj Paulína
Honza Natálie

Love Island Česko a Slovensko III. séria - 36. diel rozpad, vzťahu Adriany s Luom a Petry s Oliverom

Vzťah Lua s Adrianou sa definitívne rozpadol a rovnakom na tom je aj vzťah Petry s Oliverom. Štvorica si to vydiskutovala medzi ôsmymi očami. Petra s Luom sú obaja rovnako zranení, smutní a naštvaní. Adriana neprejavila žiadne city a Oliver sa po sérií obvinení aký je klamár zosypal a hovorí o Petre, že je krava. Natálie Kočendová sa chystá tiež na Oliver a uvidí sa pri ďalšom recouplingu, ako to celé dopadne.

Love Island cz/sk 2023 - 37 diel, Lu končí a odchádza z vily ako pán

Pri večernom ohnisku sa Lu rozhodol, že odstupuje zo súťaže, pretože jeho partnerka Adriana si našla cestu k inému mužovi. Jeden z najvýraznejších účastníkov tohtoročnej show zaujal divákom nielen svojim sympatickým chovaním, ale aj svojou oddanosťou k Adriane. Pozrite sa na zostrih Luovho pôsobenia vo vile.

Love Island Česko Slovensko - 38. diel - Petra odchádza z vily a kríza Adama a Venis

V ďalšej epizóde pokračoval recoupling pri ohnisku, počas ktorého odišiel Lu v minulej časti domov. Natálii odišiel partner, ktorého si chcela vybrať a tak si zvolila Adama, s ktorým vytvorila pár. Následne si vyberali ostatné ženy, ktoré vytvorili rovnaké páry ako doteraz.

Petra si vybrala Matěja a ako posledná zostala Venis single. Moderátorka Zorka Hejdová však oznámila, že diváci hlasovali o tom, ktorému páru to najviac prajú. Adam s Venis získali najviac hlasov a teda získali aj imunitu. Následne si Venis musela vybrať ženu, ktorú pošle domov a vytvorí pár s jej chalanom. Venis poslala domov Petru a vytvorila pár s Matějom.

Medzi Adamom a Venis vznikla kríza, Venis si nie je istá ich vzťahom a po sérii narážok na to, že ich vzťah je fake sa psychicky rúca.

11. Coupling - párovanie
Natálie Adam
Venis Matěj
Diana Majlo
Rachel Claude
Majka Chris
Paulína Honza
Adriana Oliver

Love Island cz/sk 3. séria - 39. diel

Adam a Venis si ujasnili svoj vzťah, aspoň pred kamerami a pokračujú ďalej. Koľko úprimnosti však v ich vzťahu je a či sa skutočne dohodli, že spolu budú tvoriť pár až do finále a peniaze si rozdelia, to ukáže asi až čas. Love Island sa pomaly blíži do finále a atmosféra sa vo vile bude vyostrovať a ďalší diel je toho dôkazom.

Love Island Česko a Slovensko 2023 - 40. diel, Natálie, Matěj, Adriana a Oliver skončili v hre a opúšťajú ostrov

Na ostrove lásky to poriadne vrie, v štyridsiatej epizóde opustili súťaž rovno dva páry a to Natálie s Matějom a Adriana s Oliverom. V hre tak ostáva posledných päť párov. Ktorému z nich držíte palce?

11. Coupling - párovanie
Venis Adam
Diana Majlo
Rachel Claude
Majka Chris
Paulína Honza

Love Island Česko Slovensko III. séria - 41. diel

Natálie s Matějom a Oliver s Adrianou sa definitívne rozlúčili s ostatnými súťažiacimi a vilu opustili. Ostatné páry pocítili blížiace sa finále, hodnotili svoj pobyt na vile a plánovali spoločnú budúcnosť. Večer sa niesol v znamení slovenského a českého rapu a súťažiaci si zaspievali karaoke.

Love Island cz/sk 2023 - 42. diel, rozhovory so súťažiacimi a priznanie o sexe

V ďalšej epizóde Love Island Česko Slovensko vyspovedala moderátorka Zorka Hejdová všetky páry a zistila od ich detaily z ich spoločného života vo vile. Ku svojmu odchodu sa vyjadril aj Lu, Petra, Oliver a Adriana. V rozhovore s Rachel, Claudom, Adamom a Venis prišlo na priznanie, že všetky páry vo vile majú sex, ale vyberajú si miesta, kde nie sú kamery.

Love Island Česko Slovensko 2023 - 43.diel, bábätká vo vile a prišlo aj na bozkávanie Rachel s Paulou

V tretej sérií show Love Island nemohla chýbať špeciálna epizóda s bábätkami. Hneď ráno zobudil obyvateľov vily plač hračkárskych bábätiek. Každý pár dostal jedno plastové dieťatko, ktoré má v sebe zabudovaný reproduktor a svoju nespokojnosť dáva nahlas najavo.

Páry sa museli o deti starať celý deň, prebaľovať ich, uspávať a kŕmiť. Nevyhli sa unaveniu, zúfalstvu ani diskusii o vlastných deťoch. Večer sa všetci vybrali do kasína, kde si zahrali Bingo, počas ktorého sa v rámci hry Rachel s Paulínou bozkávala a priznali sa, že to nebolo prvýkrát.

Love Island Česko Slovensko 3 séria - 44. diel, rodičia vo vile a odchod Majla s Dianou (2023)

V ďalšej epizóde show navštívili súťažiacich ich rodiny a kamaráti. Pri návšteve rodičov Diany obdržala s Majlom správu o tom, že diváci hlasovali a oni sú práve párom, ktorý dostal najmenej hlasov. Diana s Majlom dostala 30 minút na to, aby sa pobalili a vilu opustili. Finále sa neodvratne blíži a v hre ostávajú posledné štyri páry. Ktoré z nich sa dostanú do finále?

Love Island Česko Slovensko III. séria - 45. diel

V ďalšej epizóde Love Islandu sa dostali dva z párov na rande. Claude a Rachel si užili jazdu na vodných skútroch a vychutnali si dobré jedlo z morských plodov. Na Paulínu s Honzom čakalo adrenalínové rande. Pár si vyskúšal parasailing, Paulína musela prekonať svoj strach z výšok a spoločné rande si užili. Následne nechýbala ani romantika na pláži pri západe slnka. Veľké finále je už za dverami a jeden z párov vypadne tesne pred jeho bránami.

Love Island Česko Slovensko 2023 - 46. diel

V ďalšej epizóde Love Islandu sa dostali posledné dva páry na svoje vytúžené rande. Chris s Majkou si spolu zahrali tenis a užili si romantické jedlo. Venis s Adamom sa zase povozili na terénnych štvorkolkách.

Love Island Česko Slovensko 2023 - 47. diel, Paulína a Honza vypadli

V predposlednej epizóde sa konalo posledné ohnisko tretej série show Love Island Česko Slovensko. Diváci v hlasovaní rozhodli o odchode posledného páru pred bránami finále, Honza a Paulína dostali najmenej hlasov a ich cesta v hre skončila.

Do finále postúpili tri páry:

  • Majka a Chris
  • Venis a Adam
  • Rachel a Claude

Love Island cz sk - 2023 informácie a základné pravidlá

Základným pravidlom show je vytvoriť pár, nájsť niekoho, s kým bude súťažiacemu dobre a spoločne bojovať proti všetkým. Dôležité je získať si dôveru divákov, pretože práve oni rozhodujú o osude súťažiacich. Prostredníctvom mobilnej aplikácie si diváci vyberajú a hlasujú za svojich favoritov.

Ak hľadáte nenáročnú zábavu, s ktorou si vyplníte večery, tak vás Love Island uspokojí. Vizuálne a esteticky vás zaujmú dokonalé telá v plavkách.

Súťažiaci však uprednostňujú jednoduchú zábavu a v podstate aj jednoduché konverzácie, ktoré sú častokrát prepletené intrigami a manipuláciami. Ak milujete telenovely v reálnom živote, tak sa v Love Islande nájdete.

Bude Love Island 2023? Casting a prihlášky

Casting do tretej série Love Islandu je stále otvorený a nábor nových súťažiacich bude pokračovať aj po odštartovaní show. Ak sa chcete stať jedným z účastníkov, nájsť lásku a ešte si užiť pobyt na Kanárskych ostrovoch, tak neváhajte a prihláste sa do castingu.

Love Island -  Slovensko, UK a Austrália 2023 na Voyo

Love Island je pôvodne britská reality show, ktorá funguje od roku 2005 a jej prvé dve série sa vysielali na ITV. V súčasnosti existuje 22 franchise, ktoré sa vysielali a vysielajú po celom svete, medzi nich patrí aj Love Island Česko a Slovensko, či Love Island Austrália.

Televízna show Love Island patrí medzi najpopulárnejšie televízne show vo Veľkej Británii. V roku 2020 bola najsledovanejšou show publikom vo veku od 16-34 rokov. Avšak Love Island sprevádzali od jeho počiatkov 4 samovraždy, čím sa stal Love Island kontroverzný a časť spoločnosti žiadala o zrušenie show.

Na streamovacej platforme Voyo momentálne beží 3. séria Love Island Austrália. Na divákov čakajú sexi účastníci, ktorí sa pobijú nie len o srdce svojho a svojej vyvolenej, ale aj o veľkú finančnú odmenu.

sipka Sledujte novú sériu Love Island Austrália už teraz na Voyo!

love-island-australia.jpg
Foto: Archív Voyo

TV Markíza Love Island Česko Slovensko - archív, cz/sk online, diely, voyo

Televíznu show Love Island môžete sledovať od 4. septembra 2023 na Voyo a o deň neskôr na TV Markíza a na Nove. Predplatitelia Voyo majú prístup k jednotlivým dielom v predstihu, k dispozícii je aj archív a bonusové videá. Na Voyo nájdete aj novú sériu obľúbenej show Farma 15, či MasterChef.

Love Island 2022 a 2021 - výsledky a víťazi (Denisa a Kryštof, Laura a Martin)

Prvá séria Love Islandu sa vysielala na jeseň roku 2021 a zvíťazil sympatický pár Laura Chrebetová a Martin Kulhánek. Víťazný pár prvej série sa v auguste tohto roku zosobášil a spoločne bývajú na Slovensku. Martin Kulhánek sa tento rok zúčastnil aj televíznej show Survivor.

Druhá séria Love Islandu sa natáčala tiež na Kanárskych ostrovoch a zvíťazil pár Kryštof Novák a Denisa Valová. Pár je stále spolu, Denisa sa venuje štúdiu na Lekárskej fakulte a Kryštof trénuje a zápasy v MMA.

Love Island Česko Slovensko Instagram a Facebook

Aktuality Love Island Česko a Slovensko 2 môžete nájsť na oficiálnych facebookových a instagramových účtoch TV Markíza, ako aj na oficiálnych účtoch Voyo. Existuje ešte fanpage, ktorú založili diváci a je k dispozícii ako na facebooku Love Island CZ SK - fanpage, tak aj na Instagrame.

Love Island Česko Slovensko app - aplikácia

Televízna show prináša pre divákov mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej môžu hlasovať za najviac sympatický pár. V aplikácii sú k dispozícii bonusové videá, fotky, i najnovšie klebety. Môžete tu komentovať a zdieľať svoje názory. Aplikácia je dostupná na stiahnutie na Google Play tu a taktiež v App store.

sipka KLIKNI SEM a KUKAJ show Love Island na Voyo a získaj:

  • prístup k TOP seriálom a filmom ZADARMO
  • sledovanie bez reklám

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

Základným pravidlom show je údajne vytvoriť pár. Tým, že ste sa zaslúžili o neférové vyradenie Lua, ste porušili základné pravidlo. Bravo !!!

Hlasujem za Davidka a Natálka sú úžasný a nech mi to víde spolu ale aj ostatných podporujem

Rada by som si pozrela ďalší diel Love Islandu

SÚVISIACE ČLÁNKY

Česko Slovensko ma talent - 11. seria 2023

Česko Slovensko má talent 2024 - castingy do 12. série

Televízia Prima a JOJ pripravujú 12. sériu obľúbenej show Česko Slovensko má talent. Chcete sa stať súčasťou talentovej show u predviesť...

Top romantické filmy

Najlepšie romantické filmy všetkých čias

Chcete si urobiť pohodový večer? Dávate prednosť ❤️ a romantike pred strieľačkami? Určite si prečítajte naše tipy na romantické filmy,...

LEGO MASTERS TV Markiza

Súťaž LEGO MASTERS na TV Markíza - súťažiaci a výsledky

Od júna prichádza na obrazovky televízie Markíza a Nova rodinná šou LEGO MASTERS, v ktorej bude súťažiť šesť dvojíc o titul najlepšieho...