Pán profesor - herci, nová séria a archív TV Markíza

Sledujte osudy hrdinov obľúbeného seriálu Pán profesor v novej sérii, ktorá beží práve teraz na obrazovkách Televízie Markíza a na Voyo. Viac o piatej sérii, hercoch a seriáli si prečítate v článku.

Pán profesor - nová séria, archív, herci Foto: Profimedia

Informácie - 5. séria - Obsadenie

Hodnotenie seriálu Pán profesor: 7/10

  • Žáner: zábavný rodinný seriál z prostredia gymnázia
  • Obsadenie: známe herecké hviezdy a vtipný scenár

sipka KLIKNI SEM a sleduj seriál Pán profesor na Voyo a získaj:

  • prístup k NAJ filmom a seriálom ZADARMO
  • sledovanie bez reklám

Pán profesor na TV Markíza - informácie, archív, TV program a Voyo

Pán profesor je obľúbený seriál z produkcie Markízy, ktorý má za sebou už štyri odvysielané série. A nová séria sa vysiela práve teraz na obrazovkách Markízy. Predplatitelia Voyo môžu sledovať jednotlivé epizódy s predstihom. Na Voyo nájdete aj ďalšie kvalitné slovenské seriály ako Dunaj k vašim službám, Susedia alebo český seriál Jedna rodina.

V novembri 2022 skončila štvrtá séria a posledná 13. epizóda sa stala najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. Nemecký seriál Der Lehrer z roku 2009 sa stal pre seriál Pán profesor predlohou.

Pán profesor
Žáner Rodinný komediálny seriál
Scenár

Peter Nagy

Jozef Koleják

Réžia

Matúš Libovič

Martin Kazimír

Počet sérií 5
Počet epizód 48
Dĺžka epizód 45 - 58 minút
Kamera Juraj Chlpík
Strih

Matej Beneš

Petra Hoťková

Vysielanie 2. marca 2020 - súčasnosť

Pán profesor - nová 5. séria

Sympatický a nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár, ktorého už od prvej série stvárňuje Tomáš Maštalír bude v piatej sérii čeliť novým výzvam. Jednou z nich bude jeho vlastné dieťatko a vzťah s kolegyňou Klaudiou (Gabriela Marcinková), ktorý bude vystavený ďalším skúškam. Prostredie a učiteľský zbor Gymnázia Staromestská prináša mnoho humorných situácií, ale aj problémov nielen medzi učiteľmi, ale aj študentami.

Pán profesor na TV Markíza - herci a tvorcovia

Seriál Pán profesor prináša v koprodukcii TV Markíza a Paprika Studios. Scenáristami všetkých štyroch sérií sú Peter Nagy a Jozef Koleják. O réžiu sa postarali Matúš Libovič a Martin Kazimír. V hlavných úlohách členov učiteľského zboru sa predstavili: Tomáš Maštalír ako Samuel “Samo” Vozár, učiteľ chémie, fyziky a telocviku a Gabriela Marcinková, ktorá si zahrala Klaudiu Belanskú, učiteľku slovenčiny a zástupkyňu riaditeľa.

Postavu riaditeľa gymnázia stvárnil Roman Luknár. Rolu Igora Smatanu, učiteľa matematiky a IT si zahral Peter Nádasdi. V rolách ďalších učiteľov a členov učiteľského zboru sa predstavili Samuel Trnka, Gabriela Dolná, Monika Čertezni, Petra Polnišová a ďalší. Nechýbajú ani zaujímavé vedľajšie postavy, ktoré si zahrala Zdena Studenková či Vojtěch Kotek, ako i mladí herci v úlohách študentov.

Tomáš Maštalír

Tomáš Maštalír patrí k najznámejším slovenským hercom a svoj herecký talent predviedol v mnohých seriáloch a filmoch. Naposledy zažiaril v markizáckom seriáli Klamstvo, ktorý zaznamenal u divákov veľký úspech a niektoré epizódy sa stali najsledovanejším programom dňa. V súčasnosti môžete Maštalíra vidieť aj v seriáli Dunaj k vašim službám.

sipkaKLIKNI SEM a sleduj seriál Pán profesor na Voyo a získaj:

  • prístup k NAJ filmom a seriálom ZADARMO
  • sledovanie bez reklám

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

Výborný seriál, vtipné situácie, veľmi dobrí herci.
Každá epizóda rieši situácie bežné v školskom i rodinnom prostredí. Aj keď je robený s humorom a nadsádzkou, neuberá to na kvalite.
Veľmi sa teším na ďalšiu sériu...

SÚVISIACE ČLÁNKY

Iveta - seriál na TV JOJ: informácie, csfd, herci

Iveta - seriál na TV JOJ: informácie, ČSFD, herci

Nový seriál Iveta dosiahol historicky najvyššiu sledovanosť a prekonal hranicu milión divákov. Réžie osemdielnej minisérie sa chopil Jan...

Blonde - Blondína film online na Netflixe 2022

Blonde (Blondína) 2022: Film o Marilyn Monroe na Netflixe online

Blonde, teda Blondínka, či Blondína je životopisný film o Marilyn Monroe z dielne Netflixu, ktorý nahliada na jej život z novej perspektívy...

Farma 14 - TV Markíza 2022

Farma 16 na Markíze - súťažiaci, archív a TV program

Farma 16 sa blíži!▶️ Momentálne prebiehajú castingy, do ktorých sa môžete prihlásiť a vyskúšať si na vlastnej koži život na farme.