Dunaj k vašim službám - 3. séria online, herci, archív a program

Sledujte tretiu sériu úspešného dobového seriálu Dunaj k vašim službám už 22. augusta na televízii Markíza a v predstihu na Voyo. Viac o postavách, hercoch a príbehu sa dočítate nižšie.

Dunaj k vašim službám - 3. séria online, herci, archív a program Foto: Archív Voyo

3. séria - premiéra a program
Informácie a tvorcovia
Príbeh a obsadenie
Ukážka

Hodnotenie seriálu Dunaj k vašim službám: 7/10

  • Žáner: Dramatický/romantický seriál
  • Počet sérií: 3 série

sipka KLIKNI a SLEDUJ nové časti seriálu Dunaj k vašim službám na Voyo!

Dunaj k vašim službám - premiéra 3. série na TV Markíza a online na Voyo (program a archív)

Na obrazovky televízie Markíza prichádza 3. séria obľúbeného dobového seriálu Dunaj k vašim službám. Premiéra 3. série bude už v utorok 22. augusta o 20:30 minút. Predplatitelia Voyo môžu seriál sledovať vždy v predstihu na tejto streamovacej platforme. Na Voyo nájdete aj kompletný archív všetkých sérií a epizód.

TV program - Dunaj k vašim službám
Kde: TV Markíza
Kedy: Každý utorok a štvrtok o 20:30 h
Premiéra: 22. 08. 2023

Dunaj k vašim službám - informácie a tvorcovia

Seriál Dunaj k vašim službám má dokopy 3. série a prvé dve mali po 20 epizód. Za námetom seriálu stojí autorská dvojica Jan Coufal a Filip Bobiňski, scenáre pripravili Evita Twardzik, Jozef Koleják a Katarína Mikulíková. O réžiu s postarali Peter Hoferica, Peter Magát a Peter Kelíšek.

Prvá séria sa vysielala na TV Markíza od 10. januára do 18. marca 2023. Druhá séria sa vysielala od 21. marca do 30. mája 2023. Po niekoľko mesačnej pauze pokračuje seriál 3. sériou, ktorá sa vysiela od 22. augusta 2023.

Televízia Nova stojí za produkciou seriálu Zlatá labuť, ktorý má rovnakú dejovú linku ako slovenská verzia Dunaj v našim službám. Seriály sú si veľmi podobné, aj charaktery postáv sú totožné.

Dunaj k vašim službám
Žáner Dramatický/romantický seriál
Počet sérií 3
Počet epizód: 40
Dĺžka epizódy 60 minút
Námet
  • Jan Coufal
  • Filip Bobiňski
Scenár
  • Evita Twardzik
  • Jozef Koleják
  • Katarína Mikulíková
Réžia
  • Peter Hoferica
  • Peter Magát
  • Peter Kelíšek
Vysielanie TV Markíza

Dunaj k vašim službám - príbeh a herci (obsadenie)

Seriál Dunaj k vašim službám sa odohráva v roku 1939, kedy je vyhlásený Slovenský štát a všade panuje strach z 2. svetovej vojny. V meste vzniká nový obchodný dom Dunaj, ktorý sa stáva hlavným dejiskom seriálu.

Tri mladé predavačky Klára Zacharová (Kristína Svarinská), Eva Dušeková (Petra Dubayová) a Alena Valentová (Lesana Krausková) tu zažívajú svoje prvé lásky a snívajú o lepšom živote. Klára začína život s novou identitou, ale jej minulosť ju vždy dobehne. Eva chce byť speváčkou a plachá Alena sa chce rozvíjať svoj talent a zmysel pre módu.

Obchodný dom je plný komplikovaných vzťahov, intríg a ľudí snívajúcich o šťastnom živote. Obchodný dom vlastní rodina Kučerovcov, hlavou rodiny a podniku je Rudolf (Emil Horváth), jeho manželka Edita (Zdena Studenková) je pokojná a spája celú rodinu. Spoločne majú tri deti, syna Leopolda (Tomáš Maštalír), ktorý je po nešťastnej nehode na invalidnom vozíku.

Dcéra Irena (Barbora Andrešičová) je ambiciózna a chcela by viesť obchodný dom Dunaj. Najmladší syn Peter (Marek Rozkoš) je charizmatický cestovateľ, ktorého miluje nejedna žena. Ako sa budú osudy hrdinov vyvíjať ďalej môžete sledovať v tretej sérii.

Obsadenie seriálu Dunaj k vašim službám
Postava Herec
Rudolf Kučera Emil Horváth
Edita Kučerová Zdena Studenková
Anton Holubec Filip Tůma
Peter Kučera Marek Rozkoš
Leopold Kučera Tomáš Maštalír
Irena Bočkay (rod. Kučerová) Barbora Andrešičová
Imrich Bočkay Ivan Šándor
Vilma Rusnáková Monika Hilmerová
Alena Valentová Lesana Krausková
Eva Dušeková Petra Dubayová
Klára Zacharová Kristína Svarinská

Dunaj k vašim službám - ukážka

Osudy hrdinov seriálu Dunaj k vašim službám môžete sledovať už dnes na obrazovkách Markízy a v predstihu na Voyo. Pozrite si malú ochutnávku vo videu nižšie.

sipka Sledujte nové časti seriálu Dunaj k vašim službám na Voyo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

mama-na-prenajom.jpg

Seriál Mama na prenájom – TV Markíza, herci, archív

Obľúbený seriál Mama na prenájom sa teší veľkej obľube. Momentálne má už tri série a viac ako 220 epizód. V článku sa dočítate viac o...

jakub-zitron-tapak-ruku-na-srdce.jpg

Jakub Zitron Ťapák: ruku na srdce

Nová stand-up show komika Jakuba Zitrona Ťapáka štartuje už čoskoro na Voyo. Diváci sa môžu tešiť na vybrúsený humor o rečových vadách,...

Krajšia ako ty - TV Doma a Voyo

Seriál Krajšia ako ty - herci, program a obsadenie

Turecký seriál Krajšia ako ty sa odohráva na súkromnej plastickej chirurgii v Istanbule, kde na seba v nepríjemnej životnej situácii...