Jakub Zitron Ťapák: ruku na srdce

Nová stand-up show komika Jakuba Zitrona Ťapáka štartuje už čoskoro na Voyo. Diváci sa môžu tešiť na vybrúsený humor o rečových vadách, čerstvom rodičovstve a rôznych kontroverzných témach. Viac o komikovi a jeho show sa dozviete v článku.

jakub-zitron-tapak-ruku-na-srdce.jpg Foto: Archív Voyo

Hodnotenie relácie Jakub Zitron Ťapák: ruku na srdce: 7/10

  • Žáner: Stand-up show
  • Dĺžka: 59 minút

sipka Sledujte stand-up show Jakuba Zitrona Ťapáka na Voyo!

Jakub Zitron Ťapák: ruku na srdce - online na Voyo

Stand-up komik a moderátor Jakub Zitron Ťapák prichádza so svojou novou stand-up show, ktorá bude mať premiéru na Voyo už 27. júla 2023. Diváci sa môžu tešiť na humorné historky z rôznych oblastí života. Komik sa rád venuje kontroverzným témam a veciam, ktoré väčšina z nás nepovie nahlas.

Ťapák sa dostane k rečovým vadám, verejným záchodom, nevhodným myšlienkam, ale porozpráva aj o čerstvom rodičovstve. Jakuba Ťapáka môžu diváci poznať aj z obrazoviek televízie Markízy, kde komentoval dianie v reality show Farma a neskôr sa objavil aj na verejnoprávnej RTVS.

Jakub Zitron Ťapák - stand-up komik a moderátor, informácie (výška, priateľka, vek)

Jakub Ťapák s prezývkou Zitron je stálicou slovenskej stand-up comedy scény a pôsobí v zoskupení Silné reči. Pravidelne vystupuje na Slovensku aj v Čechách. Preslávil sa vďaka svojej relácii Roasted, ktorú začal tvoriť a publikovať na svojom YouTube kanále počas pandémie. V Roasted paroduje a komentuje svetoznáme horory a u divákov zaznamenal veľký úspech a milióny vzhliadnutí.

Spolu s komikom Jakubom Gulíkom má aj vlastný podcast s názvom 20 000 míľ pod humorom, v ktorom sa zaoberá zahraničnými komikmi, ich technikami a štýlom humoru. Sám o sebe tvrdí, že je introvert. Je ženatý a na jar tohto roku sa mu narodila dcéra. V niektorých stand-upoch si robí srandu zo svojej výšky, ktorá je len 165 cm.

Jakub Zitron Ťapák - Roasted!, ukážka youtube

Nižšie si môžete pozrieť jeden diel úspešnej relácie Roasted Jakuba Ťapáka.

sipka Sledujte stand-up show Jakuba Zitrona Ťapáka na Voyo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Komik Štěpán Kozub - sledujte show Kozub: Bez urážky! na Voyo

Komik Štěpán Kozub - sledujte show Kozub: Bez urážky! na Voyo

Prvá česká stand-up show, ktorá vypredala pražskú O2 arénu je plná oplzlých vtipov, nadávok a urážok. Herec a humorista Štěpán Kozub si...

Seriál Susedia online na Voyo zadarmo

Seriál Susedia online na Voyo - všetky časti

Kultový seriál Susedia ➡️ sa vysielal na TV Markíza niekoľko rokov. Celkovo vzniklo 10 sérií a niektoré časti zaznamenali rekordnú...

Seriál Mayor of kingstown online - postavy, dej a obsadenie

Seriál Mayor of Kingstown online - postavy, dej a obsadenie

Úspešný kriminálny seriál Starosta mesta Kingstown autorskej dvojice Hugh Dillon a Taylor Sheridan vás vtiahne do drsného prostredia...