Seriál Krajšia ako ty - herci, program a obsadenie

Turecký seriál Krajšia ako ty sa odohráva na súkromnej plastickej chirurgii v Istanbule, kde na seba v nepríjemnej životnej situácii narazia dve hlavné postavy - dermatologička Efsun a plastický chirurg Emir. Podarí sa im prekonať prvotné nesympatie a nájdu k sebe cestu? Sledujte seriál už dnes na Voyo.

Krajšia ako ty - TV Doma a Voyo Foto: Archív Voyo

Informácie a archív
Dej a obsadenie
Ukážka
Hodnotenie na ČSFD a IMDB

Hodnotenie seriálu Krajšia ako ty: 7/10

  • Žáner: romantický/komediálny seriál
  • Informácie: 14 epizód, 112 – 141 min, Turecko, 2022

sipka KLIKNI a SLEDUJ všetky časti tureckého seriálu Krajšia ako ty na Voyo!

Krajšia ako ty online na Voyo a na TV Doma - program, archív, slovenský dabing

Ďalší úspešný turecký seriál Krajšia ako ty, v origináli Senden Daha Güzel môžu diváci sledovať na TV Doma a všetky časti seriálu so slovenským dabingom nájdu predplatitelia Voyo aj v archíve tejto streamovacej služby.

Seriál sa prvýkrát vysielal v Turecku 7. júna 2022 a radí sa medzi jedny z najkratších. V pôvodnej verzii má seriál iba 14 epizód, ktoré však boli pre potreby slovenských divákov rozdelené do viacerých častí. Krajšia ako ty sa radí medzi kvalitné turecké seriály ako sú aj S hlavou v oblakoch, Láska na prenájomLáska, rozum, pomsta.

Krajšia ako ty - Senden Daha Güzel
Žáner Romantický/komediálny seriál
Scenár

Ayşe Üner Kutlu

Pelin Gülcan

Lara Bulut

Tilbe Cana İnan

Réžia

Ketche

Deniz Koloş

Ersoy Güler

Hudba Tuna Hizmetli
Epizódy 14
Krajina pôvodu Turecko

Krajšia ako ty - dej, obsadenie a herci

Turecký romantický seriál o dermatologičke Efsun, ktorú si zahrala dvadsaťštyri ročná turecká herečka Cemre Baysel a o plastickom chirurgovi Emirovi, ktorého stvárnil Burak Çelik. Ten si zahral napríklad v historickom seriáli Kurulus: Osman.

Efsun žije celý život na farme so svojim otcom, v malej dedinke, kde má aj svoju ordináciu. Život jej skomplikuje návrat jej stratenej matky Pervin (Ebru Cündübeyoglu), ktorá je ťažko chorá. Efsunina matka vlastní úspešnú plasticko-estetickú kliniku v Istanbule a chce aby sa Efsun postarala o jej chod na tri mesiace.

Efsun sa pod nátlakom presťahuje do Istanbulu, kde musí čeliť zmene životného štýlu, povrchnej tureckej smotánke a hlavne arogantnému a zároveň šarmantnému Emirovi, ktorý sa s ňou stará o chod ordinácie. Charizmatický, ale prelietavý mladík robí Efsun prieky, avšak jeho nenávisť sa postupne mení na iný cit. Nájdu si mladí doktori k sebe cestu? Vráti sa Efsun za svojim otcom na vidieť alebo ostane v tureckej metropole?

Krajšia ako ty - epizódy 1 a 2, ukážka

Pozrite sa na ukážku úspešného tureckého seriálu Krajšia ako ty.

Krajšia ako ty - hodnotenie na ČSFD a IMDB

Seriál s originálnym názvom Senden Daha Güzel dosiahol na Česko-Slovenskej filmovej databáze hodnotenie 67 % a hodnotilo ho len 17 recenzentov. Na IMDB dosiahol seriál Krajšia ako ty hodnotenie 67 %, ale seriál ohodnotilo 1300 recenzentov.

sipka KLIKNI a SLEDUJ všetky časti tureckého seriálu Krajšia ako ty na Voyo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Discopribeh-Diskopríbeh

Kultový film Diskopríbeh online na Voyo (Discopříběh)

Kultový film Diskopríbeh z roku 1987 sa svojho času tešil veľkému úspechu. Piesne k filmu zložil Michal David a hlavnú úlohu Jirka Horáčka...

ny

And Just Like That: film, soundtrack, ako to bolo ďalej?

And Just Like That ▷ Ako to bolo ďalej - je pokračovaním príbehu zo seriálu a filmu Sex and the city (Sex v meste). Carrie ako 50-ročná...

odznak-vysocina-na-voyo.jpg

Seriál Odznak Vysočina - online na Voyo, archív a obsadenie

Český kriminálny seriál Odznak Vysočina sledujte práve teraz na TV Markíza a na Voyo. Seriál vás zavedie to mestečka Veselá na Vysočine,...