Láska na prenájom online na Voyo - herci, archív a všetky časti

Úspešný turecký seriál Láska na prenájom si získal srdcia divákov po celom svete a inak to nie je ani u nás. Všetky epizódy seriálu môžete teraz sledovať na Voyo. Viac o príbehu, postavách, hercoch a epizódach sa dozviete nižšie.

laska-na-prenajom.jpg Foto:Facebook.com/TeleviziaMarkiza

Informácie
Postavy a obsadenie
Príbeh a tvorcovia
Ukážka finálnej epizódy
Kde sledovať seriál?

Hodnotenie seriálu Láska na prenájom: 7/10

  • Žáner: romantický seriál
  • Informácie: 2 série, Turecko

sipka Sledujte všetky epizódy seriálu Láska na prenájom na Voyo!

Láska na prenájom (Sen Çal Kapımı) - počet častí, online na Voyo, archív (sk dabing)

Turecký seriál Sen Çal Kapımı, v slovenskom preklade Láska na prenájom, si získal srdcia divákov nie len v Turecku, ale aj po celom svete, vrátane Slovenska. V Južnej Amerike bol seriál tak populárny, že sa dostal do vysielania HBO Max a obsadil prvé miesto v TOP 10 najobľúbenejších filmov a seriálov.

V pôvodnej verzii má seriál 2 série a 52 epizód s dĺžkou 120-140 minút. Pre slovenské publikum bol seriál rozdelený na 161 epizód, ktoré mali od 40 do 55 minút. Kompletný archív všetkých epizód so slovenským dabingom nájdete na Voyo.

Láska na prenájom - postavy, mená hercov a obsadenie (Eda, Serkan, Selin, Aydan Bolat a ďalší)

Hlavnou postavou seriálu je Eda Yıldız, ktorú stvárnila herečka Hande Erçel. Seriál preslávil mladú tureckú herečku ako doma, tak aj v zahraničí. Stala sa jednou z najobľúbenejších herečiek svojej generácie a za svoj výkon dostala aj niekoľko ocenení.

Postava Edy sa dostane do problémov kvôli bohatému podnikateľovi menom Serkan Bolat. Seriál mapuje vývoj a komplikácie ich vzťahu. Serkana si zahral Kerem Bürsin, ktorého môžu diváci poznať z tureckého seriálu o upíroch Nesmrteľní (Yaşamayanlar). Upírske fantasy je dostupné na streamovacej platforme Netflix.

Ďalšou z hlavných postáv seriálu je Serkanova matka Aydan Bolat (Neslihan Yeldan), ktorá trpí klaustrofóbiou a nevychádza z domu. Na svojho syna kladie vysoké nároky, rovnako aj na jeho potenciálnu partnerku.

Seyfi Çiçek (Alican Aytekin) je vtipný a inteligentný asistent Serkanovej matky. Má slabosť pre Edu a jeho postava vyniká dobrý srdcom a humorom. Neoddeliteľnou súčasťou seriálu sú Edine tri kamarátky Figen, Ceren a Melek. V tabuľke nájdete prehľad hlavných postáv a hercov.

Obsadenie seriálu Láska na prenájom
Postavy Herci
Eda Yıldız Hande Erçel
Serkan Bolat Kerem Bürsin
Aydan Bolat Neslihan Yeldan
Seyfi Çiçek Alican Aytekin
Figen Yildirim M. Sitare Akbas
Ceren Basar Melisa Döngel
Melek Yücel Elcin Afacan
Ayfer Yildiz Evrim Dogan
Selin Atakan Bige Önal

Láska na prenájom - príbeh a tvorcovia

Eda Yildiz (Hande Erçel) je mladá a cieľavedomá, pracuje ako kvetinárka a zároveň študuje. Jej veľkým snom je dokončiť školu a presťahovať sa do Talianska. Život sa jej však skomplikuje, kvôli arogantnému a bohatému Serkanovi Bolatovi (Kerem Bürsin), kedy príde o štipendium a musí skončiť na univerzite. Serkan navrhne Ede, že jej štipendium vráti, ak bude nejaký čas predstierať, že sú zasnúbení.

Serkan chce získať naspäť svoju bývalú partnerku Selin (Bige Önal), ktorá sa po ich rozchode zasnúbila. Eda sa chce Seraknovi pomstiť a preto jeho návrh prijme. Avšak jej nenávisť voči Serkanovi sa postupne mení a ich vzájomná dohoda o falošných snúbencoch sa skomplikuje. Nájde si dvojica k sebe cestu? Preváži láska nad nenávisťou?

sipka Sledujte všetky epizódy seriálu Láska na prenájom na Voyo!

Láska na prenájom (Sen Çal Kapımı)
Žáner Romanticko-komediálny seriál
Réžia
  • Ender Mıhlar
  • Yusuf Pirhasan
  • Altan Dönmez
Kamera
  • Özgür Demir
  • İlker Erdoğan
  • Hakan Gencan
Hudba Aytekin Ataş
Rok vzniku 2020 - 2021
Krajina Turecko

Láska na prenájom (Sen Çal Kapımı) - youtube, ukážka, finále (epizódy 160 a 161), dabing alebo titulky sk a cz

Nižšie sa môžete pozrieť na ukážku finálnych častí 160 a 161, v ktorých sa dozviete, ako celý seriál Láska na prenájom dopadne a ako sa osud jednotlivých postáv uzavrie. Všetky časti seriálu sú dostupné so slovenským dabingom na Voyo, možnosť sledovať seriál v originálnom znení s titulkami zatiaľ však nie je k dispozícii.

Kde sledovať seriál Láska na prenájom zadarmo? (kukaj to, sledujserialy, najserialy, bombuj, najserialy.io)

Zaregistrujete sa na Voyo, získajte prístup do archívu na 7 dní zadarmo, vďaka čomu môžete sledovať seriály a show bezplatne. Spomínaný seriál sa nachádza online aj na rôznych platformách ako Bombuj, Kukaj to, Najserialy a podobne.

Avšak tieto platformy nemajú licenciu na streamovanie seriálu Láska na prenájom a tvorcovia z nich nedostávajú žiadne financie. Preto odporúčame, aby ste si predplatili Voyo a mohli tak sledovať všetky epizódy v pohodlí svojho domova a v medziach zákona.

sipka Zaregistrujte sa na Voyo a sledujte seriál Láska na prenájom!

Epizódy seriálu Láska na prenájom online i na TV Doma (1, 2, 3 až po 121, 133, 137, 140 a finálnej časti)

Turecký seriál priniesla pre slovenských divákov televízia Doma a všetky epizódy premietala v roku 2022. Momentálne nie je v programovom vysielaní TV Doma jeho reprízovanie, ale všetky časti môžete sledovať na Voyo.

1️⃣ Koľko častí/dielov má Láska na prenájom?

V pôvodnej verzii má seriál 2 série a 52 epizód s dĺžkou 120-140 minút. Pre slovenské publikum bol seriál rozdelený na 161 epizód.

2️⃣ Kto dabuje seriál Láska na prenájom?

Hlavnú postavu Edy dabuje slovenská herečka Natália Kóšová, Serkana zase herec Peter Krajčovič. Ostatné postavy nadabovali Erdem (Daniel Ratimorský), Engin (Martin Kaprálik), Piril (Zuzana Kyzeková), Seyfi (Peter Makranský), Aydan (Michaela Kapráliková) a Ayfer (Vanda Ružičková).

3️⃣ Ako skončí Láska na prenájom?

Ukážku posledných dvoch častí seriálu Láska na prenájom si môžete pozrieť TU.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

echp

Echinacea purpurová (Echinacea purpurea) - zber, využitie a účinky

Echinacea purpurová je významnou liečivou rastlinou. Spoznajte a využívajte jej prospešné účinky pre zdravie aj vy. Návod ako na to nájdete...

Tepovanie a čistenie kobercov, matracov a sedačiek

Tepovanie a čistenie kobercov, matracov a sedačiek

Chystáte sa tepovať a neviete, ako na to? Alebo hľadáte spoľahlivú firmu, ktorá vám s tým pomôže? Pokračujte v čítaní a dozviete sa ako na...

ts

Ako namiešať drink Tequila Sunrise - ingrediencie a recept

Tequila Sunrise je letným nápojom, ktorý hrá chuťami a farbami. Naučte sa pripraviť si tento drink aj u vás doma.