Kukaj to - filmy a seriály online zadarmo

Kukaj to je webový portál, ktorý ponúka sledovanie filmov a seriálov online. Táto služba je zadarmo, avšak jej činnosť je na hranici zákona. V článku sa dočítate aké filmy a seriály tu nájdete, informácie o registrácii a nájdete tu aj prehľad platených streamovacích služieb.

kukaj.to-filmy-a-serialy.jpg Foto: Pexels

Informácie - Kukaj to a platené streamovacie služby
Filmy a seriály - Prečo web nefunguje
Seriály online - Filmy online

Čo je kukaj to? (Kukaj.to, Kukaj.io)

Webový portál Kukaj.to v súčasnosti funguje na doméne Kukaj.io. Ak použijete názov domény Kukaj.to budete automaticky presmerovaný na novú doménu. Kukaj.to je jeden z najväčších portálov v Čechách a na Slovensku, ktorý ponúka online filmy a seriály zadarmo.

Jedná sa o neplatenú službu, avšak ponúkané filmy a seriály sú nelegálne kópie, z ktorých filmoví tvorcovia nedostanú žiadne peniaze. Podľa Európskej únie web kukaj to svojou činnosťou neporušuje zákon. Autor nahratého filmu však zákon porušuje a hrozí mu za to vysoká finančná pokuta, prípadne väzenie.

sipka KLIKNI A KUKAJ najlepšie seriály, filmy a TV show na Voyo zadarmo!

Kukaj to verzus platené streamovacie služby (Netflix, HBO Max, Dnisney plus, SkyShowtime)

V súčasnosti existuje na Slovensku niekoľko platených streamovacích služieb ako Netflix, HBO Max, Disney plus a najnovšie aj SkyShowtime. Každá z nich ponúka legálny filmový obsah vrátane filmových a seriálových noviniek. Skyshowtime, ktorý svoje služby spustil na Slovensko len nedávno, ponúka streamovanie filmov za mesačný poplatok 2,99 €.

Milovníci filmov by mali určite zvážiť, či si radšej za pravidelný mesačný poplatok nezaplatia legálnu streamovaciu službu. Okrem dobrého pocitu z legálneho filmového obsahu, vás aspoň nebudú otravovať reklamy, ktorých je na kukajto naozaj veľa.

Kukaj.to sk - filmy a seriály s cz a sk dabingom online

Filmový portál má jednoduché používateľské rozhranie, v ktorom sa rýchlo zorientujete. Ovládanie je intuitívne. Vpravo hore nájdete vyhľadávanie, do ktorého môžete zadať názov filmu alebo seriálu. Filmy si môžete zoradiť podľa žánru, roku natočenia, dabingu alebo podľa hodnotenia na ČSFD.

Kukaj.to umožňuje divákom nastavenie zvuku podľa ich preferencií - buď to v originálnom znení alebo s dabingom. Podobne je to aj s titulkami, ktoré si môžete tiež nastaviť podľa seba. Na pozeranie filmov nepotrebujete žiadnu registráciu. Web obsahuje pomerne dosť reklám, ktoré vyskakujú pred filmom, aj počas neho.

Kukaj to - prečo web nefunguje?

Dôvodov, prečo vám filmový portál nefunguje môžete byť niekoľko. Nižšie uvádzame tie najčastejšie:

  1. Preklep alebo zle zadaná adresa je najčastejšou príčinou nefunkčnosti.
  2. Zmena domény - weby tohto typu menia často svoju doménu. Kvôli svojmu nelegálnemu obsahu sú sledované filmovými distribučnými spoločnosťami.
  3. Kukaj.io môže blokovať antivírový program alebo firewall.
  4. Ak ste sa presunuli do iného štátu, tak sa možno na web nedostanete. Prístup na kukaj.io môže byť z niektorých krajín zablokovaný.
  5. Web naozaj nefunguje. Niekedy môže web pri veľkom počte návštevníkov padnúť.

Kukaj to - seriály online (Stranger Things, Harry Potter, Wednesday 1 a 2 a iné)

Filmový web kukaj.io má vo svojej ponuke najnovšie seriály, ktoré sa momentálne vysielajú na platených streamovacích platformách. Nájdete tu všetky série kultového seriálu Stranger Things, Wednesday, ale aj filmovú ságu o Harrym Potterovi. Najnovšie môžete online sledovať zombie apokalypsu Last of Us, ale aj kultové klasiky ako Priatelia či Sex v meste.

Kukaj.to - filmy online (vianočné, horory aj rozprávky, Grinch, Smile a iné)

Na kukaj to môžete sledovať populárne veľkofilmy ako Avatar, Čierny Panter: Navždy Wakanda alebo Top Gun: Maverick. Nájdete tu aj filmovú trilógiu Návrat do budúcnosti, Pulp Fiction alebo Matrix.

V širokej ponuke kukaj.to nájdete vianočné filmy:

  • Sám doma, Sám doma 2: Stratený v New Yorku
  • Grinch
  • Vianočná koleda
  • Láska nebeská
  • A boy called Christmas

Horory:

  • Votrelec
  • Spaľovač mŕtvol
  • Ospalá diera
  • V zajatí démonov
  • Noc živých mŕtvych

Rozprávky:

  • Cesta do fantázie
  • Tri oriešky pre Popolušku
  • Kocúr v čižmách: Posledné želanie
  • Pinocchio
  • Chlapec, krtko, líška a kôň

sipka KLIKNI A KUKAJ najlepšie seriály, filmy a TV show na Voyo zadarmo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

ivana1964

Debilné filmy

Zubkova vila


Ideme pozerat

filmy

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ako idú Marvel filmy po sebe a v akom poradí ich sledovať

Ako idú Marvel filmy po sebe a v akom poradí ich sledovať?

Máte radi komiksové filmy od Marvelu v 📺? Prečítajte si ako idú Marvel filmy chronologicky po sebe, tipy ako ich sledovať a orientovať sa v...

Blonde - Blondína film online na Netflixe 2022

Blonde (Blondína) 2022: Film o Marilyn Monroe na Netflixe online

Blonde, teda Blondínka, či Blondína je životopisný film o Marilyn Monroe z dielne Netflixu, ktorý nahliada na jej život z novej perspektívy...

Monstrum: Príbeh Jeffreyho Dahmera

Monštrum: Príbeh Jeffreyho Dahmera - seriál na Netflixe a film

Streamovacia platforma Netflix priniesla desaťdielny seriál s názvom Monštrum: Príbeh Jeffreyho Dahmera o kanibalovi a nekrofilovi z...