Iveta - seriál na TV JOJ: informácie, ČSFD, herci

Televízia JOJ priniesla na svoje obrazovky nový seriál Iveta, s ktorým hneď na začiatku roku 2023 prelomila všetky doterajšie rekordy. Iveta sa stal historicky najsledovanejším seriálom TV JOJ, s viac ako miliónom sledujúcich divákov. Príbeh o rómskej tanečníčke z východného Slovenska spracúva témy, ktoré stále v našej spoločnosti rezonujú.

Iveta - seriál na TV JOJ: informácie, csfd, herci Foto: Pxshere

Informácie a obsadenie - TV program
Trailer - Recenzie

Hodnotenie seriálu Iveta: 7/10

  • Žáner: komediálna osemdielna miniséria
  • Príbeh: príbeh o mladej rómskej slečne z Trebišova, ktorá sa dostane do Bratislavy a jej život naberie iný smer

Seriál Iveta na TV JOJ - informácie, herci a tvorcovia, Hřebejk, Kolečko, Ferencová

Jan Hřebejk sa chopil réžie osemdielnej minisérie Iveta. Môžete ho poznať ako režiséra filmov Pelíšky, Pupendo, Musíme si pomáhať a Učiteľka. Komediálny seriál rozpráva príbeh rómskej dievčiny z Trebišova, ktorá je talentovaná a zároveň veľmi pekná a začína sa angažovať na poli modelingu, ako to však dopadne je otázne.

Hlavnú úlohu Ivety si zahrala Alžbeta Ferencová, pre ktorú je to prvá hlavná úloha v seriáli. Ivetinu matku, pobožnú pani, ktorá nechodí ďaleko po kritiku, si zahrala výborná Zuzana Mauréry.

Scenár napísal Petr Kolečko, ktorý stojí aj za kultovým českým seriálom Most! a za filmom Masaryk, za ktorého získal Českého leva. V seriáli môžete vidieť ďalších skvelých hercov ako sú Natalia Germani, Daniel Fischer a Dominik György.

Iveta - tv JOJ online, archív, TV program (2023)

Prvý diel osemdielnej minisérie mal premiéru na obrazovkách TV JOJ v nedeľu 8.1.2023 a ďalšie diely môžete sledovať každú nedeľu o 20:35 h. Seriál Iveta je k dispozícii online na oficiálnych stránkach televízie JOJ, kde ho môžete sledovať naživo, alebo ho nájdete v archíve TU.

Iveta -  rekordná sledovanosť a trailer

Premiéra seriálu Iveta zaznamenala nevídaný úspech, kedy sa stal najsledovanejším seriálom v histórii televízie JOJ. Seriál sledovalo vyše milión divákov, čím získali 36,5% podiel sledovanosti na trhu.

Iveta tak svojim výkonom prekonala televízne hity ako Druhá šanca, doteraz najviac divákov zaznamenali Susedia v roku 2018 a v roku 2015 začíjúca Horná Dolná s počtom divákov 850-tisíc. Nižšie si môžete pozrieť trailer k seriálu.

Seriál Iveta 2023 - recenzie a čsfd

Po odvysielaní prvých dvoch dielov nájdete na ČSFD pár recenzií, z ktorých väčšina používateľov kritizuje miešanie žánrov - komediálneho a dramatického. Niektorí nie sú spokojní s vykreslením Trebišova práve v seriáli Iveta.

Podobne tomu bolo aj so seriálom Most!, ktorý dostal od miestnych obyvateľov veľkú kritiku. Miniséria určite stojí za pozretie, už len kvôli tomu, že sa satiricky stavia k niektorým slovenským stereotypom.

sipka Nákupné maniačky opäť na obrazovkách TV JOJ!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

Je to bieda, ale "Mama na prenájom" tento seriál v hlúpostiach prekonáva.

Čo je tá miss že v Košiciach a pritom to je v Skalici v kultúrnom dome čo si myslia šak to každému skalicanovi musí vybiť oči

Ondrík je pán. Zahrať taký charakter je ťažké.

Čistá katastrofa

SÚVISIACE ČLÁNKY

Avatar 2 - 2022, premiera, herci, ČSFD, imdb

Avatar 2 v kinách: premiéra, dej a herci

Po trinástich rokoch prichádza do kín pokračovanie prelomového filmu Avatar. Režisér James Cameron predstaví divákom neopakovateľný...

David SCHWIMMER - Courteney COXOVÁ ARQUETTEOVÁ - Jennifer ANISTONOVÁ - Matthew PERRY - Matt LeBLANC - Lisa KUDROWOVÁ - natáčení role seriál "Přátelé" - Zdroj Š ABACA, Profimedia.cz

Kultový seriál Priatelia: postavy, herci, zaujímavosti

Friends TV show 🍿, seriál "Priatelia" je na scéne už viac ako 25 rokov. Aj dnes ho môžete sledovať z pohodlia domova. Chcete vedieť viac?...

Blonde - Blondína film online na Netflixe 2022

Blonde (Blondína) 2022: Film o Marilyn Monroe na Netflixe online

Blonde, teda Blondínka, či Blondína je životopisný film o Marilyn Monroe z dielne Netflixu, ktorý nahliada na jej život z novej perspektívy...