Pečie celé Slovensko - 3. séria štartuje na RTVS

Na obrazovky RTVS prichádza 3. séria obľúbenej kulinárskej show Pečie celé Slovensko. Už čoskoro sa môžete tešiť na sympatické porotkyne, skvelú moderátorskú dvojicu a hlavne na nových súťažiacich, ktorí divákom predstavia svoje kuchárske umenie.

pecie-cele-slovensko-3.seria-na-rtvs.jpg Foto: Profimedia

3. séria - program a archív
Moderátori a porotkyne
Súťažiaci a víťaz
Recepty a kniha

Hodnotenie relácie Pečie celé Slovensko: 8/10

  • Žáner: reality show
  • Informácie: 3 série, po 80 minút, Slovensko

3. séria show Pečie celé Slovensko štartuje na RTVS - program a archív

V poradí tretia séria úspešnej kulinárskej show Pečie celé Slovensko prichádza na obrazovky RTVS a to už v nedeľu 1. októbra o 20:30 h. Šou môžete sledovať každú nedeľu v rovnakom vysielacom čase. Novú sériu nájdete v archíve RTVS a pre divákov budú jednotlivé epizódy k dispozícii vždy 30 dní.

Relácia Pečie celé Slovensko vznikla podľa britskej show The Great British Bake Off, ktorá sa prvýkrát vysielala v roku 2010 na BBC.

sipka Prečítajte si viac o kulinárskej relácii Na nože!

Pečie celé Slovensko - moderátori a porota, porotkyne

Show Pečie celé Slovensko sa natáča v kaštieli v Bernolákove a súťažia v nej amatérski kuchári a cukrári z celého Slovenska. Reláciu moderuje dvojica Juraj Bača a Milan Zimnýkoval.

Svoj talent a šikovnosť musia súťažiaci ukázať pri príprave jedál, zákuskov a tort podľa zadania. Ich výkon budú hodnotiť dve sympatické porotkyne - Petra Tóth a Jozefína Zaukolcová.

Petra Tóth sa učila cukrárske umenie u anglickej cukrárky Peggy Porsche, študovala v Spojených arabských emirátoch a Peru. Petra je expertka na zdobenie a vie oceniť kvalitnú chuť dezertov, ale aj precízne ozdobenie.

Jozefína Zaukolcová je autorkou viacerých cukrárskych kníh, ktoré vzbudili u čitateľov a nadšencov pečenia obrovský úspech. Sympatické porotkyne vedia oceniť dobrú prácu, ale neboja sa povedať svoj názor a kritiku.

Pečie celé Slovensko
Žáner reality show
Originál The Great British Bake Off, BBC
Scenár Anna Fifíková
Réžia Jeffo Minařík
Moderátori

Juraj Bača

Milan Zimnýkoval

Porota

Petra Tóth

Jozefína Zaukolcová

Počet sérií 3
Počet epizód 37
Krajina vzniku Slovensko

Pečie celé Slovensko 2023 - súťažiaci, finále a výherca 3. série

Zoznam súťažiacich tretej série Pečie celé Slovensko zatiaľ nebol zverejnený. Keď budeme mať mená amatérskych kuchárov a cukrárov k dispozícii, tak vás budeme hneď informovať.

Pečie celé Slovensko na RTVS - výhercovia 1. a 2. série, recepty a kniha

Prvá séria show Pečie celé Slovensko sa premietala na RTVS v roku 2021 a vyhral ju Miroslav Macuľa. Druhá séria sa vysielala minulý rok a víťazkou sa stala Lucia Gyenesová.

Relácia si získala u divákov veľkú obľubu a počas 10 týždňov mohli sledovať náročný boj 12 súťažiacich, ktorí spolu počas desiatich týždňov pripravili viac ako 150 receptov. Súbor receptov nájdete vo farebnej kuchárke s rovnakým názvom Pečie celé Slovensko.

Recepty od súťažiacich nájdete aj na oficiálnej stránke Slovenskej televízie TU. Inšpirovať sa môžete aj výbornými receptami na dezerty, torty ale aj slané a sladké pečivo z našej rubriky.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

QUESADILLAS

Recepty na lacné a rýchle večere

V našom článku nájdete recepty na jednoduché, rýchle a lacné večere, ktoré uvaríte za pár euro. Pripravte si falošný guláš, palacinky bez...

mozne-je-vsetko-online-na-voyo-a-tv-markiza.jpg

Televízia Markíza uvedie novú show Možné je všetko!

Televízia Markíza prináša na svoje obrazovky úplne novú show s názvom Možné je všetko! Diváci sa môžu tešiť na zaručenú dávku zábavy a...

Avokádo

5 najlepších receptov z avokáda

Avokádo 🥑 je superpotravinou, ktorá pomáha schudnúť, zasýtiť sa bez výčitiek a udržuje vaše telo v zdravej forme. Čo si môžete z avokáda...