Televízia Markíza uvedie novú show Možné je všetko!

Televízia Markíza prináša na svoje obrazovky úplne novú show s názvom Možné je všetko! Diváci sa môžu tešiť na zaručenú dávku zábavy a kvalitného humoru. O čom show bude? Kto bude moderátorom? A na aké známe osobnosti sa môžete tešiť? Pokračujte v čítaní a všetko sa dozviete.

mozne-je-vsetko-online-na-voyo-a-tv-markiza.jpg Foto: Archív Voyo

Informácie a program
O čom je show
Moderátor a účinkujúci

Hodnotenie šou Možné je všetko!: 7/10

  • Žáner: Zábavná show
  • Informácie: Slovenko, 2023, dĺžka epizódy 110 minút

sipka KLIKNI SEM a SLEDUJ všetky diely show Možné je všetko bez reklám a v predstihu na Voyo!

Nová šou Možné je všetko! na TV Markíze - informácie a program

Televízia Markíza vsadila na novú zábavnú show s názvom Možné je všetko. Show môžete sledovať každú sobotu o 20:30 na TV Markíza, alebo v predstihu na sreamovacej platforme Voyo.

Jesenný program je na televíznych obrazovkách venovaný overeným a úspešným show ako sú SuperStar, Tvoja tvár znie povedome, Voice, Let's Dance a podobne. Hoci sú tieto celosvetovo úspešné show u divákov obľúbené, ich životnosť je obmedzená.

Po minuloročnom fiasku imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome sa Markíza rozhodla priniesť úplne novú reláciu - Možné je všetko, ktorá má má pritiahnuť divákov naspäť k obrazovkám.

Programová riaditeľ Televízie Markíza a Nova Silvia Majeská uviedla novej show:

„Televízia Markíza sa neustále snaží prinášať na obrazovky nové, zaujímavé programy. Možné je všetko je výpravná zábavná šou, plná prekvapení a nečakaných zvratov, ktorá sa s úspechom vysiela v krajinách po celom svete. Diváci uvidia obľúbené známe tváre v situáciách, v akých si ich nevedeli ani predstaviť. Verím, že vďaka svojej hravosti, uvoľnenosti a pozitívnej energii má potenciál osloviť aj slovenského diváka.“

Možné je všetko - O čom je show?

Nová show Možné je všetko je väčší štúdiový formát, v ktorom sa proti sebe postavia dva tímy vytvorené zo známych hercov, osobnosti a komikov. Ich úlohou bude plniť rôzne úlohy a výzvy, ako napríklad tanec, improvizácia, pantomíma, spev a kvízové otázky. Markíza sľubuje divákov zaručenú dávku zábavy a nevšedného humoru. Show sa bude vysielať pravidelne každú sobotu v hlavnom vysielacom čase vo večerných hodinách.

Show Možné je všetko je adaptáciou francúzskeho formátu s názvom Vendred tout est permis, ktorý vysielala francúzska televízia TF1 už v roku 2011. Práva k tejto show pod názvom Anything Goes predáva spoločnosť Banijay Rights, od ktorej získala TV Markíza aj práva pre Big BrotherLego Masters.

Možné je všetko - moderátor a účinkujúci

O réžiu show Možné je všetko sa postaral Pepe Majeský a ako dramaturg figuruje skúsený Dano Dangl, ktorý je zároveň aj moderátorom a výkonným producentom. Televízia Markíza uviedla, že pravidelnými hosťami show budú Zuzana Kubovčíková Šebová, Michal Kubovčík, Juraj Kemka, Adela Vinczeová, Jana Kovalčíková či Tomáš Maštalír.

„Pripravujeme novú šou, ktorá sa na Slovensku doposiaľ neuvádzala. Účinkujúci sa musia pripraviť na rôzne úlohy a zadania, v ktorých neraz budú musieť prekonať samých seba. Podarilo sa nám dať dokopy zostavu perfektných hercov a zabávačov, ktorí spolu v tejto forme ešte neúčinkovali. Každý je iný a každý má svoje silné stránky, ktoré môže využiť. Verím, že diváka prekvapíme a zabavíme,“ povedal k show režisér Pepe Majeský.

sipka KLIKNI SEM a SLEDUJ všetky diely show Možné je všetko bez reklám a v predstihu na Voyo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

jakub-zitron-tapak-ruku-na-srdce.jpg

Jakub Zitron Ťapák: ruku na srdce

Nová stand-up show komika Jakuba Zitrona Ťapáka štartuje už čoskoro na Voyo. Diváci sa môžu tešiť na vybrúsený humor o rečových vadách,...

saty-snov.jpg

Šaty snov - nová reality show na TV Markíza a Voyo

Nová reality show Šaty snov odštartovala v polovici júla na TV Markíza. Účastníci hľadajú svoje vysnívané šaty a pri ich výbere im pomáhajú...

Nepríjemná pravda film

Nepríjemná pravda a Nepríjemná pravda 2 - filmy online na Voyo

Jeden z najúspešnejších dokumentov, 🎥 ktorý rieši globálne otepľovanie a klimatickú krízu Nepríjemná pravda nájdete práve teraz na Voyo. V...