Uplatnite si zľavový kód v Zľavomate a užite si leto naplno

Zľavomat už dnes nie je len klasickým zľavovým portálom, ale doslova sprostredkovateľom emócií a nových zážitkov. Stal sa nevyčerpateľnou studnicou inšpirácií a skvelých nápadov, ako zmysluplne využiť voľný čas. Nechajte sa ním inšpirovať aj vy!

Sprostredkovanie služiebOkruhy služieb a tovarov
Zdroj inšpiráciePobyty a zážitkové balíčky
Ako fungujeZľavyDarčekový poukaz

Zľavomat – zľavový kód Foto: Pixabay

Zľavomat – od zľavového portálu k jednej z najdôveryhodnejších značiek

Zľavomat je na Slovensku už dlhodobo považovaný za osvedčenú značku, ku ktorej sa s radosťou opakovane vracajú celé zástupy spokojných zákazníkov. Spoločnosť fungovala v prvých rokoch svojej existencie ako štandardný zľavový portál. Odvtedy však už prešla pomerne dlhú cestu a medzičasom sa vyprofilovala ako všestranný sprostredkovateľ kvalitných a často aj nekonvenčných služieb a tovarov.

Zľavomat: zľavy a kvalitné služby

Spoločnosť prešla po zmenách vo vedení pred takmer 10 rokmi dôsledným rebrandingom, v dôsledku ktorého sa z urputnej a často samoúčelnej snahy o stláčanie cien smerom dole preorientovala na sprostredkovanie hodnotných zážitkových balíčkov.

Neznamená to, že by ste sa na portáli spoločnosti nemohli stretnúť so zaujímavými zľavami, práve naopak. Pointa tkvie v tom, že do centra pozornosti vedenia spoločnosti sa dostala snaha poskytnúť zákazníkovi kvalitné a inšpiratívne služby s potenciálom objaviť čaro nepoznaného či prehliadaného.

Zľavomat.sk pobyty, darčeky, tovar

Už pri letmom pohľade na aktuálnu ponuku je zrejmé, že Zľavomat sa orientuje predovšetkým na cestovný ruch, stále ale v jeho ponuke nechýbajú ani zľavnené tovary či darčekové predmety. Tie sú častokrát veľmi netuctové, ale zároveň vkusné – vyslovene sa pýtajú ako pozornosť, podarovaná blízkemu pri rôznych príležitostiach.

Dnes Zľavomat de facto vystupuje ako virtuálna verzia rušného trhu, na ktorý prichádzajú rôzni obchodníci, prevádzkovatelia a poskytovatelia služieb so svojimi ponukami, aby si z nich následne zvedaví zákazníci, bažiaci po nových zážitkoch a inšpiráciách, vyberali.

Portál Zľavomat: cestovanie, zábava, relax, rekreácia

Vedenie spoločnosti pritom jasne deklaruje zameranie na kvalitu: zariadenia, ktorých služby sprostredkúva, musia prejsť dôkladným overovacím procesom (vrátane osobnej návštevy zástupcu spoločnosti), kým sa vôbec ocitnú v ponuke Zľavomatu.

V neposlednom rade veľmi dobrým filtrom sú aj recenzie zo strany samotných zákazníkov, ku ktorým sú priamo vyzývaní samotnou spoločnosťou – dnes by sa už preto nemalo stávať, aby sa v hoteli alebo reštaurácii na zákazníka Zľavomatu hľadelo ako na menejcenného klienta, práve naopak.

Zľavomat Slovensko: ponúkané služby

Vďaka šikovným krokom zo strany manažmentu spoločnosti sa dnes zo Zľavomatu stal sprostredkovateľ služieb, ktorých kvalita je garantovaná aj pri tých najväčších zľavách – práve časté nedostatky v kvalite boli v minulosti pri tomto type biznisu častým kameňom úrazu a dôvodom nespokojnosti zo strany zákazníkov.

PONUKA ZĽAVOMATU – 9 ZÁKLADNÝCH OKRUHOV
Cestovanie Reštaurácie a bary Praktické služby
Zážitky a zábava Rekreačné poukazy Darčeky
Krása, zdravie a relax Detské tábory Tovar

Zľavomat zážitky – nechajte sa inšpirovať čarom neobjaveného

Ponuka Zľavomatu predstavuje prakticky nevyčerpateľný zdroj inšpirácie pre kvalitne strávený čas, plný oddychu, relaxácie, ale aj pohybu či aktivity (každý si môže zvoliť podľa vlastných preferencií). Spoločnosť sa systematicky a cieľavedome snaží vyzdvihovať takých partnerov, ktorí poskytujú nekonvenčné služby a ponúkajú návštevu menej známych, ale o to pôvabnejších miest.

So Zľavomatom tak máte šancu objavovať neprávom zabudnuté krásy (nielen) Slovenska. Na svoje si prídu tak klasici, ktorí si nedokážu predstaviť leto bez dovolenky v Chorvátsku, ako aj dobrodruhovia, ktorí by sa radi vybrali trebárs autom do Talianska a tam objavovali nejakú zabudnuté, ale o to malebnejšie vinohradnícke oblasti.

Zľavomat: wellness, ubytovanie, pobyty

Ďalšou výhodou súčasného nastavenia Zľavomatu je vytváranie kompletných zážitkových balíčkov. V minulosti si bežný výletník či cestovateľ musel všetko vybavovať sám – naplánovať cestu, jedlo, aktivity, wellness, prezeranie miestnych pamiatok, atď.. Dnes však už nie je ničím výnimočným, keď si v Zľavomate môžete vyberať z kompletných balíčkov služieb, ušitých na mieru.

Máte radi saunu? So Zľavomatom žiadny problém! Alebo patríte k tým, ktorí si radi dávajú do tela výstupom na kopec? V ponuke Zľavomatu nájdete aj množstvo pobytov v atraktívnych horských lokalitách.

Zľavomat ako funguje

Spoločnosť Zľavomat je sprostredkovateľom – to znamená, že vám neponúka priamo svoje vlastné služby ani tovar. Ak si z ponuky vyberiete nejaký tovar, ten vám doručí partnerská firma – a od Zľavomatu obdržíte informácie o doručovaní, atď.. Pri zakúpení služby si zase kupujete voucher (poukážku).

Ako si objednať Zľavomat voucher:

  1. Zaregistrujte sa na webe zlavomat.sk (alternatívou je prihlásenie cez Google alebo Facebook)
  2. Vyberte si službu z ponuky Zľavomatu
  3. Prejdite do košíka a pristúpte k objednávke
  4. Zaplaťte napr. kartou alebo cez Google Pay
  5. Po potrvrdení platby obdržíte e-mailom link na voucher

V spätnom e-maily dostanete základné informácie k zakúpenej službe, ale najmä odkaz na samotný voucher. Ten si môžete kedykoľvek pozrieť aj vo svojom Zľavomat účte. V samotnom voucheri máte k dispozícii podrobné informácie k službe: QR kód, dátum, platnosť, návod na uplatnenie, špecifikácie služby, možnosť darovania, storno podmienky a ďalšie.

Ako získať Zľavomat zľavový kód

V rámci rôznych marketingových kampaní – či už priamo zo strany Zľavomatu, alebo jeho partnerov – sa môžete dopracovať ku zľavovým kupónom, pomocou ktorých si môžete znížiť hodnotu vášho nákupu (stačí kód z kupónu zadať pri platbe).

Zľavový kód Zľavomat Lidl 2024

Žiarivým príkladom je napríklad známy Lidl kupón v hodnote 5 €, ktorý je možné získať v priebehu špeciálnych promo kampaní za nákupy v reťazci Lidl. Jedna takáto kampaň sa skončila len nedávno, v apríli roka 2022 – uvidíme, či sa ešte v roku 2024 dočkáme niečoho podobného.

Zľavomat darčekový poukaz

Ako sme už naznačili, vouchery sú prenosné, takže sa vyslovene hodia ako darčeky. Existuje dokonca možnosť nechať si zaslať poukaz vo fyzickej podobe vo vkusnom darčekovom balení, stačí si tú možnosť pri kúpe zaškrtnúť. Súčasťou balenia môžu byť aj personalizované blahoželania – pokiaľ si lámete hlavu nad tým, ako napísať štýlové a úprimné narodeninové blahoželanie, určite si prečítajte náš článok na túto tému.

Zľavomat môj voucher

Návod na darovanie poukazu:

  1. Pri nákupe poukazu zaškrtnite možnosť "Kupujem ako darček"
  2. Obdarovaný zadá kód na darovanie, ktorý obsahuje každý voucher (či už papierový alebo elektronický), na stránke www.zlavomat.sk/moj-voucher
  3. Obdržíte e-mail s potvrdením o úspešnom odovzdaní darovaného voucheru

PREČO ZĽAVOMAT?

  • Inšpirácie pre každý deň v roku
  • Prvý a najväčší server hromadného nakupovania na Slovensku
  • Každý deň 200 nových ponúk
  • Bohatá sekcia Cestovanie s rodinnými, wellness i víkendovými pobytmi u nás i v zahraničí
  • Zakúpené vouchery sú prenosné a poslúžia aj ako darček
  • Bezpečný nákup
  • Možnosť ušetriť prostredníctvom zliav
  • Ponuka garantovaných a overených služieb

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

TOP Hrady a zámky na Slovensku

TOP Hrady a zámky na Slovensku - tipy na výlety

Slovensko sa pýši nielen prírodnými krásami, ale aj množstvom zaujímavých a zachovaných hradov a zámkov. V článku vám prinášame prehľad 5...

dovolenka

Dovolenka pri mori - zoznam vecí, ktoré si musíte zbaliť

Na dovolenku pri mori by ste si mali nájsť čas. Pripravte si zoznam vecí, ktoré sa vám zídu. Čo taký zoznam zahŕňa? Viac informácií nájdete...

eshop

Zoznam e-shopov s dopravou zadarmo 2024

Ponúkame vám zoznam e-shopov s dopravou zadarmo ✌ pre rok 2024. Viac informácií nájdete v našom článku a na stránke vyhľadávaného e-shopu.