Blahoželanie k narodeninám pre ženu aj pre muža

Napísať prianie k narodeninám môže byť občas veľká výzva pre mnohých z nás. Ako napísať prianie, aby sa človek neopakoval? Prinášame vám inšpiráciu v podobe originálnych, vtipných, ale aj romantických a krásnych blahoželaní pre mužov, ženy a deti. Skúste si vyrobiť originálne prianie podľa videonávodu, v ktorom vám ukážeme ako na to.

Priania pre ženy
Originálne obrázkové blahoželania
Priania pre mužov
Pohyblivé priania
Prania pre deti

Prianie k narodeninám Foto: Pixabay

Hodnotenie blahoželanie k narodeninám: 9/10

  • Obrázkové priania: inšpirácia a nápady na výrobu originálnych prianí
  • Textové priania: osobný text pre oslávenca

Blahoželanie k narodeninám pre ženu, mamu a kamarátku

V rôznych krajinách a kultúrach sa oslavujú narodeniny rozličnými spôsobmi. Pre niekoho sú dôležité veľké oslavy s narodeninovou tortou, sviečkami a darčekmi. Iní sú zas spokojní s osobným prianím od najbližších či už v papierovej podobe, alebo ako vtipný obrázok, či SMS.

Aké prianie však vybrať, aby sa oslávencovi páčilo? Pri výbere myslite na nasledujúce:

  1. Prianie k narodeninám vyberajte úmerne veku a povahe oslávenca.
  2. Pri písaní by ste mali byť úprimní.
  3. Zvoľte cestu originálneho priania a vyhnite sa klišé.

Prianie k narodeninám pre ženu - SMS, krásne a vtipné blahoželanie

Pri výbere priania pre ženu by ste mali vychádzať z toho, aký máte s oslávenkyňou vzťah a aký má sama vkus. Zatiaľ, čo niektoré ženy budú žiariť šťastím, ak dostanú dojemné a romantické prianie, pre iné bude vhodnejšie vtipné prianie, na ktorom sa dobre zasmejú.

Vtipné priania k narodeninám a SMS:

  • Podľa výskumov sú narodeniny zdraviu prospešné. Štatistiky ukazujú, že čím viac narodenín človek oslávi, tým vyššieho veku sa dožije. Veľa zdravia a všetko naj!
  • Osláv svoje narodeniny ako škrečok: spi celý deň, oslavuj celú noc a potom si zožeň niekoho, kto to po tebe uprace.
  • K tvojim narodeninám mám pre teba jednu dôležitú radu: Smej sa, kým máš vlastné zuby! Všetko najlepšie!
  • Už nikdy nebudeš taká mladá, ako si dnes. Ale opatrne, pretože si ešte nikdy nebola taká stará! Všetko najlepšie!

Krásne priania k narodeninám pre ženu:

  • K tvojim narodeninám Ti prajem jediné - zostaň taká, aká si. Úžasná! Všetko najlepšie!
  • Prajem ti všetko, čo si za peniaze nekúpiš. To je totižto najcennejšie. Všetko najlepšie!
  • Krásna, šarmantná, múdra, šikovná, vtipná a sebavedomá a proste najlepšia. To sú slová opisujúce dnešnú oslávenkyňu. Prajem Ti všetko najlepšie k narodeninám!
  • Prajem Ti, aby boli Tvoje dnešné narodeniny naplnené šťastím a láskou. Si úžasná žena, ktorá si zaslúži len to najlepšie nielen dnes, ale každý deň v roku. Som nesmierne vďačný/á, že si súčasťou môjho života. Krásne narodeniny!
  • K Tvojim narodeninám Ti prajem, aby Ti život doprial všetko, po čom Tvoje srdce túži. Si úžasná žena a zaslúžiš si len to najlepšie. Veľa šťastia, lásky, zdravia a peňazí!

Blahozelanie k narodeninam
Foto: Pixabay

Originálne obrázkové priania a blahoželania pre ženu

V súčasnosti si môžete pomerne jednoducho vyrobiť prianie podľa vlastných predstáv online. Vyskúšajte napríklad online program Vista Create, ktorý vám umožní vybrať si obrázky, farbu, štýl písma, dopísať vlastný text, dokonca aj použiť vlastnú fotografiu. Po registrácii môžete službu využívať určitú dobu zadarmo.

Ak sa chcete pustiť do výroby vlastného priania, tak neváhajte, postup je jednoduchý a zvládne ho skutočne každý. Inšpirujte sa jednoduchými a originálnymi obrázkovými prianiami, ktoré si môžete vyrobiť podľa videonávodu. Niektoré priania sú vhodné aj k MDŽ.

Blahoželanie k narodeninám pre muža (prianie k narodeninám mužovi)

Vtipné priania k narodeninám pre mužov:

  • Tvoja maminka sa tak nadrela, aby Ťa vychovala, žeby všetky darčeky namiesto Teba mala dostať ona, nie? Krásne narodeniny!
  • Varovanie: Nadmerné požívanie alkoholu na Tvojej narodeninovej oslave môže mať za následok Karaoke. Veľa šťastia, zdravia a zábavy!
  • Na každého raz dôjde, dnes došlo aj na Teba! Máš narodeniny!!! A ja Ti prajem len to najlepšie!
  • Zatiaľ čo zostarnúť musíš, dospieť môžeš. A ak nechceš, tak nemusíš! Krásne narodeniny.
  • To, že si o rok starší znamená, že si tiež o rok väčší frajer! Všetko naj k narodeninám!

Vybrať originálne prianie pre muža môže byť občas celkom náročné, ale nebojte sa, my vám poradíme. Okrem klasických obrázkových a SMS prianí môžete vyrobiť vlastné prianie. Vo videu nižšie nájdete postup na výrobu nekonečného priania, ktoré poteší každé mužské srdce. Inšpirovať sa môžete aj prianiami na Valentína.

Krásne narodeniny - pohyblivé blahoželania k narodeninám (gify a giph)

V súčasnosti sú populárne aj pohyblivé priania k narodeninám, ale aj na Vianoce alebo Veľkú noc. Hľadáte originálne priania, ktoré by ste mohli poslať svojim blízkym? Gify sa hodia ako prianie poslané emailom alebo prostredníctvom sociálnych sietí. Inšpiráciu môžete nájsť na tejto stránke, ktorá je plná zábavných pohyblivých prianí.

Prianie k narodeninám pre deti

Pre deti nie sú dôležité veľké darčeky, ale radosť im môže urobiť práve ručne vyrobené prianie, úprimný dopis, či originálne zabalený darček, na ktorom si dáte záležať. Prinášame vám pár tipov, aký text by mohol malého oslávenca potešiť, ale aj návod na výrobu narodeninového priania.

Prianie k narodeninám pre deti - text:

  • Deň plný skvelých prekvapení, rok nabitý novými zážitkami, každý deň plný smiechu a každú minútu naplnenú šťastím - to všetko a ešte omnoho viac Ti k narodeninám praje...
  • Náš najdrahší, k Tvojim dnešným narodeninám máme len jedno prianie, hraj sa, smej sa a buď šťastný! Všetko najlepšie!
  • Všetko najlepšie k narodeninám dievčatko/chlapček náš. Už máš zase o rok viac a my sa nestačíme diviť, ako nám rastieš pred očami. Máme Ťa veľmi radi a prajeme Ti zdravie, šťastie a dobrých kamarátov.
  • Prajeme Ti, nech si celý deň užívaš život princeznej. A zajtra samozrejme tiež. Takýchto dní nech máš ako maku. Všetko najlepšie k narodeninám, princezná!
  • Čarovný deň je to dnes, slávi, spieva rozprávkový les. Medveď, líška, zajac, ďateľ majú plné vrece darčekov! Všetci nahlas volajú, šťastie, radosť vinšujú!

Deti určite poteší osobné prianie, ktoré pre nich vytvoríte. Vo videu nájdete jednoduché a pritom originálne návody na vytvorenie narodeninových pohľadníc. Keď k nim pripojíte pár úprimných viet, tak deťom zaručene vykúzlite úsmev na tvári.

sipka Tipy na básničky pre deti!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

meniny

Meninový kalendár - kto má dnes a zajtra sviatok 2024

Dátumy mien sa nachádzajú skoro v každom 📆. Mužské a ženské mená si zasluhujú vašu pozornosť. Kedy máte meniny vy alebo váš známy?...

vvv

Top recepty na valentínsku večeru (14. 02.), prípitok, dezert

Valentínska večera je jednou z romantických chvíľ na Valentína pre 👩‍❤️‍👨. Pripravte pre svoju polovičku kulinársky zážitok, na ktorý...

FNC 3 - zápasy, lístky, priamy prenos, PPV

Fight night challange 3: zápasy, vstupenky, priamy prenos

Na konci roka sa môžu diváci tešiť na boxerský turnaj Fight Night Challenge. Do zápasov sa postavia známe tváre ako Rytmus, Frayer...