Fight night challange 3: zápasy, vstupenky, priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na konci roka sa môžu diváci tešiť na boxerský turnaj Fight Night Challenge, ktorý sa uskutoční v brnenskej Bobyhall. Do zápasov sa postavia známe tváre ako Frayer Flexking či Robert Pukač. Kde sledovať zápasy a koľko budú stáť lístky sa dočítate v našom článku.

Informácie - Zápasy - Tlačová konferencia
Flexking vs. Baron - Kurzy
Vstupenky - Live stream

FNC 3 - zápasy, lístky, priamy prenos, PPV Foto: Fortuna

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 3: 9,5/10

  • Dátum a miesto: 27. december 2022, Zoner BOBYHALL, Brno
  • Stávková ponuka: Kurzy nájdete v stávkovej kancelárii Fortuna

Fight Night Challenge 3: zápasy, informácie

V poradí tretí boxerský event - Fight night challenge 3 sa uskutoční v utorok 27. 12. 2022 v športovej hale Zoner BOBYHALL v Brne. Do boxerského ringu sa postavia známe tváre českej a slovenskej bojovej scény, ale aj raperi či iné aktuálne známe celebrity. Kliknite TU a sledujte celý turnaj LIVE na Fortuna TV!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Bojovať proti sebe budú Marek Bartl a Robert Pukač alias Diamantový čávo, ktorý nahradil zraneného Karola Ryšavého. Pre českého zápasníka Bartla to bude prvý boxerský zápas, jeho bilancia v MMA je 10 výhier a 12 prehier. Slovenský fighter Pukač má bilanciu zápasov 16-10. Diváci sa môžu tešiť na poriadny pästný súboj.

Divácky atraktívny zápas sa očakával od Rytmusa, ktorý si to mal rozdať s maďarským raperom Curtisom, ktorý je bývalý futbalista a s bojovými športami nemá veľa spoločného. Keďže ale Rytmus ochorel, jeho duel s Curtisom sa prekladá na zatiaľ neurčitý termín.

V ďalších zápasoch uvidia diváci bubeníka Martina Valihoru, kontroverzného rapera Frayera Flexkinga, ktorý sa pobije s účastníkom Farmy, a prvýkrát v histórii organizácie aj na ženský zápas dvoch speváčok Dominiky Mirgovej a Aless Capparelli.

Fight Night Challenge 3 - tabuľka zápasov, fight card, karta, výsledky

V tabuľke nižšie nájdete kompletný prehľad zápasov, kde budú doplnené aj o výsledky po skončení galavečera Fight Night Challenge 3.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 3 - KARTA, ZÁPASY
Main Card
Vlasto Čepo vs. Ivan Vičić
Andres "Frayer Flexking" Stolárik vs. Imi "Baron" Štefánik
Alex Cverna vs. Michal Zátorský
Erik "Tresor" Szeif vs. Martin Valihora
Marek Bartl vs. Róbert Pukač
Kristián Mesíček vs. Šimon Koleň
Dominika Mirgová vs. Aless Capparelli
Erik Tlkanec vs. Joseph Kostúr
Free Prelims (Youtube)
Tommy Zold vs. Marián Mišalko
David Zold vs. Jozef Koller
Slap Fight
Matej Király vs. Tomáš Vaľko

Fight night challenge 3 - tlačová konferencia, moderátori Karlos Vémola a Attila Végh

Úlohy moderátorov Fight Night Challenge 3 sa zhostia veční rivali a skvelí zápasníci Attila Végh a Karlos Terminátor Vémola, ktorý má aktuálne zdravotné komplikácie. Tlačová konferencia ku galavečeru sa uskutočnila v októbri v bratislavskom bare Konn Food, kde prebehol staredown jednotlivých protivníkov, prišlo aj na nadávky a trash talk.

Fight night challenge 3 - staredown Flexking vs Baron, video, bitka

Kontroverzná hviezda slovenskej rapovej scény a súdne trestaný díler Frayer Flexking sa postaví do ringu s bláznivým bývalým účastníkom reality show Farma Imrichom Baronom Štefaníkom. Počas staredownu v Bratislave sa takmer pobili a cez sociálne siete si posielajú urážlivé odkazy.

Fight night challenge 3 kurzy: Tomáš Hron vs. Michal Martínek

Stávkový tip na FNC 3 - Tomáš Hron vs. Michal Martínek si to rozdajú v klasickom boxe 4-krát 3 minúty. Bývalý šampión ťažkej váhy organizácie Oktagon MMA Martínek má na svojom konte 9 výhier a 3 prehry. Viac o jeho zápasníckej kariére si môžete prečítať v tomto článku.

Kickboxerista Tomáš Hron má za sebou viac ako dvadsaťročnú kariéru, v ktorej absolvoval vyše 100 profesionálnych zápasov a získal niekoľko titulov svetových organizácií. TU sa dozviete viac o jeho úspechoch a kariére.

sipka Zápas Hron - Martínek musel byť zrušený kvôli zraneniam oboch aktérov

Fight night challenge 3 - vstupenky, voľné miesta, ceny a online predaj

Nenechajte si ujsť FNC 3 a vychutnajte si atmosféru priamo na mieste v brnenskej aréne Zoner BOBYHALL. Lístky sú v predpredaji TU a stále máte možnosť chytiť dobré miesta. Ceny lístkov začínajú na 49 eur, k dispozícii sú aj boxy pre 4-8 ľudí, ktoré si kúpiť od 400 eur až do 2 000 eur.

Fight Night Challenge 3 - live stream, priamy prenos, ppv, livestream online na Fortuna TV

Ak sa nechystáte navštíviť boxerský galavečer osobne, môžete si zakúpiť online stream prostredníctvom oficiálnej stránky Fight-Live.TV. Viac informácii o živom prenose a cenách nájdete TU.

Live stream Fight night challenge 3 bude vysielať Fortuna TV a sledovať ho môžu všetci registrovaní zákazníci, ktorí počas siedmych dní pred eventom uzatvoria aspoň jednu stávku. Ďalšou podmienkou je, aby mal zákazník plusový zostatok na konte, stačí len niekoľko centov.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat - termín a informácie

Organizácia Clash of the Stars, ktorá usporadúva MMA zápasy celebrít a influencerov pripravuje tretí galavečer, ktorý sa uskutoční na konci...

Ľudovít Klein

Slovenskí MMA zápasníci v UFC - kde sledovať zápasy

MMA zažíva v posledných rokoch veľký boom a získava na prestíži aj u nás. Patríte k fanúšikom tohto drsného športu? Prečítajte si...

Petra Vlhová s trofejou za víťazstvo v pretekoch Svetového pohára - Zdroj Profimedia

Petra Vlhová – program dnes a zajtra, výsledky a priamy prenos

Petra Vlhová vo svojej 12. sezóne vo Svetovom pohári alpských lyžiarok ⛷️ Pozrite si program a výsledky našej najlepšej lyžiarky!