Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat - termín a informácie

Organizácia Clash of the stars, ktorá usporadúva MMA zápasy celebrít a influencerov pripravuje tretí galavečer, ktorý sa uskutoční na konci októbra a bude sa konať v športovej hale Královka v Prahe. V hlavnom zápase sa proti sebe postavia Grznár a "Psychopat" Bejr.

Clash of the stars 3 Foto: Instagram.com/Clashofthestars

Hodnotenie turnaja CLASH OF THE STARS 3: 6,5/10

  • Dátum a miesto konania: Sobota 29. října 2022, Športová hala Královka, Praha
  • Kurzová ponuka: Na všetky zápasy môžete vsadiť pri Fortune

Clash of the Stars 3 - informácie, dátum a miesto konania

MMA organizácia Clash of the Stars, ktorá funguje v Česku zhruba rok sa zameriava na organizovanie MMA zápasov celebrít, youtuberov a influencerov. Práve kontroverzní účastníci zápasov organizáciu preslávili a postupne si získava čím ďalej, tým viac fanúšikov.

Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness, sa uskutoční 29. októbra 2022 o 17:30 hod v Športovej hale Královka, v Prahe.

Diváci sa môžu tešiť na niekoľko bizarných zápasov, ktoré skôr vyčarujú úsmev a pobavia, než by sa mali brať úplne vážne. Na zápasy si môžete aj vsadiť. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte zápasy Clash of the Stars aj s bonusom.

Clash of the stars 3 - grznár vs. psychopat

Clash of the Stars: Filip Grznár vs. Psychopat Bejr - thaibox, hlavný zápas, tip

V hlavnom zápase večere sa proti sebe postaví tridsaťsedem ročný zápasník Filip Grzár, ktorý sa preslávil v kulturistike od roku 2017 sa venuje MMA zápaseniu. Proti Grzárovi sa postaví bizarný youtuber a vyhadzovač Aleš “Psychopat” Bejr.

Obaja muži sú kontroverzní a figurujú na sociálnych sieťach. Hlavný zápas sa bude prebiehať s pravidlami thaiboxu a s váhovým limitom do 93 kilogramov.

Filip Grznár

Kontroverzná postava, úspešný kulturista i youtuber, v minulosti sa venoval grécko-rímskym zápasom a v súčasnosti sa venuje MMA zápaseniu. Filip Grznár zápasil v Clash of the Stars už dvakrát.

V prvom zápase sa pobil s youtuberom Michalom Peštukom, v druhom zápase sa Grznárovi postavil Adam „Dynamic“ Josef, kulturista vyhral obidva zápasy.V minulosti mal problém s dopingom aj ťažkými drogami. Okrem športových výkonov je známy aj vďaka svojmu youtube kanálu.

Aleš Bejr

Štyridsaťštyri ročný youtuber a vyhadzovač Aleš Bejr vystupuje pod menom Psychopat. Na svojom youtube kanále zverejňuje kontroverzné videá z prostredia pardubických bezdomovcov. Počas druhého galavečera Clash of the Stars 2 napadol po zápase Filipa Grznára, musela ho zastaviť ochranka. Evidentne sa ale jednalo o promo k ich októbrovému zápasu.

Clash of the Stars 3: zápasy, program, karta, výsledky

Okrem avizovaného hlavného zápasu sa môžu diváci tešiť na prvý zápas dvoch na jedného, kickboxer Filip Roubíček sa v zápase postaví Michalovi Zbožínkovi a Michalovi Srpekovi. Diváci uvidia aj obľúbenú fighterku xHolakys, ktorá bude bojovať s Klárou Havlíkovou. Svoje osobné spory si budú v ringu riešiť rapper Neny a influencer Kid Ajvn. Program zápasov nájdete nižšie v tabuľke. Viac informácií o zápasoch nájdete v tu.

CLASH OF THE STARS 3 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Thaibox Filip Grznár vs Aleš "Psychopat" Bejr
MMA Dominik "Vercetti CG" Vyšata vs Tomáš Križan 🇸🇰
K-1 Valérie "xHolakys" Holáková vs Klára Havlíková
MMA Lukáš "Luktuma" Tůma vs David "Olchič" Olchava
MMA Hana Gelnarová vs Tereza Stibalová
MMA Ivan "Kid Ajvn" Kloc vs Nenad "Neny" Pleš
MMA Karel Benda vs Jaroslav Kotlár
MMA Tadeáš Veselý vs Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček
MMA Jiří "Max Green" Janouch vs Matouš Kaluba
MMA Norbert Majkrič vs Daniel Siruček
Thaibox Michal Zbožínek, Michal Srpek 2vs1 Filip Roubíček

Clash of the Stars 3 - vstupenky, priamy prenos, livestream, PPV, naživo

Na tretí galavečer Clash of the Stars: Room 3 Circle of Madness si môžete zakúpiť lístky v predpredaji online v sieti ticketportal.cz, cena za lístok je od 299 - 2799 Kč. Ak investujete do VIP lístkov dostane tie najlepšie miesta blízko klietky a catering.

Ak sa nechystáte na podujatie osobne, môžete využiť online stream v rámci PPV, ktorý ponúka organizácia Clash of the Stars. Cena sa pohybuje od 7,99 Eur. Živý stream funguje podobne ako pri iných MMA akciách, ktoré organizuje Oktagon, či UFC.

Clash of the Stars 3 tlačová konferencia - live

Tlačová konferencia k tretiemu galavečeru organizácie Clash of the Stars prebehla 5. septembra o18:00 v pražskom Duplexe. Záznam z konferencie si môžete pozrieť nižšie vo videu.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

Slovenskí MMA zápasníci v UFC - kde sledovať zápasy

MMA zažíva v posledných rokoch veľký boom a získava na prestíži aj u nás. Patríte k fanúšikom tohto drsného športu? Prečítajte si...

Petra Vlhová s trofejou za víťazstvo v pretekoch Svetového pohára - Zdroj Profimedia

Petra Vlhová – program dnes a zajtra, výsledky a priamy prenos

Petra Vlhová vo svojej 12. sezóne vo Svetovom pohári alpských lyžiarok ⛷️ Pozrite si program a výsledky našej najlepšej lyžiarky!

Juraj Slafkovský - životopis a štatistiky

Juraj Slafkovský: profil slovenského hokejistu - životopis a štatistiky

Juraj Slafkovský je slovenský hokejový útočník, ktorý sa stal jednotkou draftu NHL 2022 a podpísal zmluvu s tímom Montreal Canadiens. V...