Cenový program VIP Datart: VIP kód, ceny, akcie, zľavy, výhody

Predajca elektra DATART pripravil pre svojich najvernejších unikátny VIP program, garantujúci dlhodobo výhodné ceny na všetky kategórie tovarov. Ako prebieha registrácia, na čo slúži VIP kód a ktorým kategóriám spotrebiteľov je program určený? Hľadali sme odpovede a radi sa s vami o ne podelíme.

DatartVIP programRegistráciaŠtudentská zľava

DATART SK – VIP ceny pre najvernejších zákazníkov Foto: Pixabay

Datart VIP vernostný program: účet, kód, registrácia, prihlásenie, karta

Ak potrebujete nový elektronický spotrebič do domácnosti či kancelárie alebo na akýkoľvek iný účel, môžete sa spoľahnúť na pôvodom českú spoločnosť DATART. Tá svoju prvú predajňu na domácej pôde otvorila ešte v roku 1992, takže na trhu pôsobí už dostatočne dlho na to, aby vedela, ako ulahodiť svojmu zákazníkovi.

Na Slovensku začal DATART zapúšťať korene v roku 1999, keď otvoril obchod v Banskej Bystrici. Z prvej lastovičky čoskoro začala vznikať celá sieť predajní, ktorá dnes pokrýva väčšiu časť Slovenska – počet slovenských pobočiek už prekročil číslo 30.

Tajomstvo úspechu spoločnosti treba hľadať predovšetkým v jej proklientskom zameraní: zákazníci sa môžu spoľahnúť nielen na širokú ponuku tovarov, ale aj na prvotriedny servis a doplnkové služby. Súčasťou portfólia je aj špeciálny cenový program pre VIP zákazníkov.

Datart SK VIP program pre VIP zákazníkov: výhody členstva, benefity, zľavy, akcie

Ak sa stanete VIP zákazníkom, môžete profitovať zo znížených cien aj nad rámec bežne dostupných Datart letákov a akcií. VIP program Datartu zahŕňa nasledovné benefity:

  • exkluzívne dlhodobé zľavy na všetky kategórie spotrebnej elektroniky
  • bezplatné vyzdvihnutie objednaného tovaru na ľubovoľnej predajni
  • objednávka pripravená na vyzdvihnutie do 30 minút (služba RÝCHLART)

sipka Prečítajte si tiež: Vernostný program Sportisimo Klub

Ak sa už raz stanete členom VIP klubu Datartu, môžete profitovať z VIP cien, ktoré sú prakticky celoplošne znížené v porovnaní s bežnými cenami. VIP ceny sa však nedajú kombinovať so zľavovými kódmi, to však ani nie je nutné vzhľadom na výhodnosť samotných VIP cien.

Datart VIP členstvo a VIP kód: ako sa zaregistrovať a prihlásiť

Odpoveď na otázku, ako sa stať VIP zákazníkom Datartu, je trochu komplikovaná. Samotná registrácia na webe Datart.sk totiž na to nestačí. Pochopiteľne, registrácia sa vyplatí tak či onak, už len z toho titulu, že nemusíte pri každej objednávke znova vypĺňať údaje; okrem toho môžete poľahky prehľadávať všetky vaše objednávky, faktúry i zakúpené produkty.

Na založenie VIP účtu však potrebujete tzv. Datart VIP kód. Ten použijete iba raz, na aktiváciu samotného VIP účtu – následne sa už doňho prihlasujete presne tak isto ako do bežného účtu. Existujú de facto iba 3 spôsoby, ako sa k Datart VIP kupónu dostať:

  • VIP kód ste obdržali od samotného Datartu – napríklad v rámci nejakej špeciálnej akcie
  • VIP kód ste získali od vášho zamestnávateľa ako firemný benefit – platí to jedine v tom prípade, ak váš zamestnávateľ má uzavretú dohodu s Datartom
  • ste študentom vysokej školy a disponujete preukazom ISIC

sipka Zaujímate sa o zľavy v slovenských obchodoch? Prečítajte si aj o vernostnom programe v drogérii DM

VIP Datart kód a registrácia

V prvých dvoch prípadoch (VIP kód od Datartu, resp. VIP kód od zamestnávateľa) je postup uplatnenia kódu a založenia VIP konta rovnaký. Môžu nastať dva scenáre:

  • Získali ste VIP kód, ale už máte vytvorený bežný Datart zákaznícky účet – v tom prípade požiadajte o povýšenie do VIP stavu
  • Získali ste VIP kód a ešte nemáte žiadne Datart konto – v tom prípade môžete bežnú registráciu vynechať a rovno použite VIP registráciu

Datart VIP študentské zľavy: povýšenie na VIP ISIC, zľavový kód ISIC

Ako sme už vyššie spomínali, špeciálnemu štatútu sa v Datarte tešia zákazníci študujúci na vysokých školách. Ak medzi nich patríte, nárok na Datart VIP členstvo vám vzniká automaticky. Je však potrebné si ho aktivovať – nie je to však vôbec komplikované, táto možnosť je totiž zabudovaná priamo do bežného účtu.

Pri povýšení bežného účtu na VIP ISIC postupujte nasledovne:

  1. Prihláste sa do vášho Datart konta
  2. V sekcii Môj účet nájdite záložku Povýšenie na VIP ISIC (mala by byť úplne naľavo)
  3. Zadajte nasledovné údaje: vaše meno, číslo preukazu ISIC / ITIC / EURO <26 a vaše heslo k Datart účtu
  4. Následne sa váš štatút zmení na VIP zákazníka a všetky ceny v e-shope sa automaticky prepočítajú na zvýhodnené VIP ceny

Datart SK: zľavy, výhodné ceny, akcie, výpredaje, kontakt

Z aktuálne nastavených podmienok vyplýva, že VIP Datart SK program je určený de facto pre vybranú klientelu. Ak by ste mali pocit, že sa vám dlhšiu dobu nedarí nadobudnúť postavenie VIP zákazníka, nezúfajte: v Datarte existuje aj viacero konvenčných možností na výhodný nákup 👇

Na webe Datart.sk si skontrolujte sekciu Akcie, v ktorej by ste mali nájsť aktuálny leták, newsletter a výpredaj. Tu a tam sa vyskytujú aj špeciálne akcie – ako napríklad obľúbené Dni Marianne, ktorej súčasťou sú aj Datart zľavové kupóny.

☏ Ak máte otázky alebo nejasnosti, kontaktujte infolinku Datartu: 0850 328 278

sipka Aké potraviny sú v akcii? Prečítajte si leták BILLA online

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Kaufland, obchod, supermarket - Zdroj Profimedia

Kaufland: akciová ponuka v letáku online

Radi nakupuje v Kauflande? Sledujete akciové ponuky a zaujímajú vás letáky? Nezmeškajte ponuku kvalitných výrobkov v akcii a prečítajte si...

KENO 10 a KENO PLUS na Tipose

KENO 10 a KLUB KENO. Výsledky žrebovania a overenie tiketu

Ako si môžete KENO 10 podať a koľko môžete vyhrať? Kde hľadať výsledky žrebovania a ako overiť potvrdenie či online tip? Dočítate sa tu.

Love Island Česko a Slovensko

Love Island Česko a Slovensko - účastníci, archív, online

Tretia séria obľúbenej reality show Love Island Česko Slovensko ❤️ sa blíži. Sledujte osudy nových súťažiacich! Aktuálne informácie,...