Vernostný program Sportisimo Klub – akcie, zľavy, benefity, karta

Sportisimo patrí v našich končinách medzi najväčších hráčov v predaji športovej výbavy. Ak patríte medzi jeho viac či menej pravidelných zákazníkov, oplatí sa vám vstúpiť do vernostného programu Sportisimo Klub s extra výhodnými cenami. Zisťovali sme, ako sa v ňom zaregistrovať, ako program funguje a aké benefity a zľavy vlastne prináša.

SportisimoVernostný program – RegistráciaKartaStrata

Sportisimo Klub – vernostná karta Foto: Pixabay

Sportisimo Klub – vernostná karta pre registrovaných zákazníkov

Spoločnosť Sportisimo prešla od svojho založenia v roku 2000 už veľký kus cesty. Začala skromne, s jedinou predajňou v Mladej Boleslavi, postupne však pribúdali ďalšie. V roku 2008 sa objavili prvé kamenné obchody aj na Slovensku – v Poprade a Nitre. Sieť sa časom rozrástla aj za hranice bývalej federácie do Maďarska, Chorvátska, Rumunska a Bulharska.

Dnes funguje už vyše 200 pobočiek a e-shop je k dispozícii až v 20 európskych krajinách. Vyberať si môžete z vyše 400 obľúbených značiek, pričom spoločnosť deklaruje, že v e-shope má pripravených na okamžité odoslanie vyše 10 miliónov produktov.

Pochopiteľne, na to, aby sa spoločnosť nielenže na trhu úspešne udržala, ale aj ďalej expandovala, je potrebná veľká dôvera zo strany zákazníkov. Tú si Sportisimo premyslene buduje aj pomocou vernostného programu s názvom Sportisimo Klub, ktorý klientom prináša rôzne výhody, vrátane lepších cien.

Sportisimo Klub a klubová karta: výhody, benefity, zľavy, akcie, ceny, doprava, výmena

Členstvo v Klube Sportisimo vám prináša viacero nespochybniteľných výhod:

  • Možnosť vymeniť alebo vrátiť tovar až do 90 dní
  • Extra zľavu 10-20 % na vybrané kategórie tovaru počas Dní Sportisimo Klubu
  • Osobný odber objednaného tovaru z eshopu za zvýhodnenú cenu 0,85 €
  • Ponuku produktov za výhodnejšie ceny

sipka Prečítajte si tiež: E-shopy s dopravou zadarmo

Ako sa zaregistrovať do Sportisimo Klubu?

Sportisimo ponúka svoj tovar za zľavnené ceny na pravidelnej báze – prakticky každý mesiac sa objavia aspoň 1-2 nové Sportisimo letáky s akciami. Avšak tí, ktorí sa rozhodnú zaregistrovať do vernostného programu, sa môžu tešiť aj z ďalších extra zliav a benefitov.

Postup registrácie je veľmi jednoduchý – vlastne sa len stačí zaregistrovať v e-shope a automaticky sa stávate členom Klubu. Registrácia je možná aj osobne na pokladni. Následne si môžete uplatňovať zvýhodnené ceny pri každom nákupe, či už online, alebo na predajni.

Vernostný program Sportisimo Klub: registrácia online cez e-shop:

  1. Vyplňte krátky formulár
  2. Odošlite ho
  3. Potvrďte registráciu kliknutím na aktivačný link v emaile
  4. Klubovú kartu vám vydajú na ktorejkoľvek predajni

Sportisimo Klub – vernostný program: registrácia na predajni:

  1. Oznámte zamestnancovi predajne váš úmysel vstúpiť do Klubu
  2. Zamestnanec s vami vyplní všetko potrebné
  3. Hneď dostanete aj klubovú kartu
  4. Doma potvrďte registráciu kliknutím na aktivačný link v emaile

Sportisimo Klub vernostná karta: ako o ňu požiadať, benefity

Spoločnosť ponúka všetkým svojim klubovým členom aj kartičku, ktorá uľahčuje preukazovanie vášho členstva v Klube pri nákupoch v kamenných predajniach.

Sportisimo klubová karta – online registrácia

Ak ste sa zaregistrovali na webe, o vydanie karty môžete požiadať na ľubovoľnej predajni – stačí zamestnancovi oznámiť, že ste sa zaregistrovali online, a on vám po tom, čo odpoviete na jednoduchú kontrolnú otázku (napríklad vaša adresa), vašu kartičku vydá. Zastaviť sa pre ňu môžete aj na predajni Molo Sport & Lifestyle.

Sportisimo Klub karta – registrácia na predajni

Ak ste sa registrovali na predajni, po vydaní karty vám zostáva ešte jedna drobnosť – vo vašej e-mailovej schránke nájdete registračný email s linkom na dokončenie registrácie. Stačí naň kliknúť a vaša registrácia je hotová.

Ak by vám email z nejakého dôvodu neprišiel, registráciu môžete dokončiť aj manuálne priamo na webe Sportisimo.sk: stačí zadať číslo zákazníka a číslo klubovej kartičky. Ak svoje číslo zákazníka nepoznáte, kontaktujte eshop@sportisimo.sk.

sipka Prečítajte si tiež: Aktuálna ponuka v Tescu (leták)

Sportisimo Klub – strata kartičky: čo robiť

Každému sa môže stať, že svoju Sportisimo Klub kartu stratí. Ak by sa vám to stalo, nič sa nedeje – stačí to nahlásiť na ľubovoľnej predajni, kde vám starú kartu zablokujú a zadarmo vydajú náhradnú.

Sportisimo Klub – výhody a zľavy aj bez karty

Ak by ste pri sebe svoju kartičku nemali – prípadne ju nemali vôbec, stále máte nárok na všetky benefity Klubu, pokiaľ ste sa zaregistrovali. Môžu nastať dve situácie:

  • Online nákup v eshope – zľavy a benefity sa vám načítajú automaticky, nakoľko ste prihlásení vo vašom účte
  • Osobný nákup v kamennej predajni – pri platení na pokladni povedzte, že ste členom Klubu, nahláste svoju emailovú adresu a odpovedzte na jednoduchú kontrolnú otázku; alternatívne ukážte čiarový kód, ktorý nájdete vo vašom účte v sekcii "Klubová karta"

sipka Mohlo by vás zaujímať: Paysafecard – čo to je a kde kúpiť

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

tričká

Dámske tričká - voľný štýl s charakterom

Dámske tričká s dlhým alebo krátkym rukávom sa vyrábajú z materiálov a farieb od výmyslu sveta. Aký je váš favorit? Viete si vybrať tričko?...

Action, logo, diskont, obchodný reťazec - Zdroj Profimedia

Obchodný reťazec Action na Slovensku: predajne, sortiment

Nový lacný diskont na Slovensku ☝ Obchodný reťazec Action od 2. marca 2023 v Bratislave! Pozrite si otváracie hodiny, sortiment a ceny...

Nakupovanie počas 17. novembra

Otváracie hodiny počas 17. novembra - Tesco, Lidl a ďalšie

Pozrite sa, ako majú otvorené obchody počas sviatku 17. novembra 2024. Tesco, Kaufland, Lidl, Billa, Metro, Teta drogérie a ďalšie.