Paysafe a My Paysafecard - Ako kúpiť, dobiť účet a platiť online

Súčasná doba praje moderným platobným metódam. Medzi ne patrí aj virtuálna peňaženka myPaysafe, spojená s predplatenou kartou Paysafecard. Ako celý koncept funguje, kde sa dá kúpiť karta a ako ju použiť? To všetko si vysvetlíme v nasledovnom texte.

Paysafecard - virtuálna peňaženka Foto: Sulastri Sulastri, Shutterstock


ČO TO JE PAYSAFECARD - PREDAJNÉ MIESTA
CENY - MYPAYSAFE ÚČET - REGISTRÁCIA
AKO DOBIŤ - DOBÍJANIE CEZ SMS A ONLINE
PAYSAFECARD ZADARMO - VÝBER Z ÚČTU
KDE SA DÁ POUŽIŤ - ONLINE CASINO
KONTAKT - HODNOTENIE - FAQ


My Paysafecard (mypaysafe) - čo to je a ako to funguje

Spoločnosť Paysafe Limited patrí k lídrom na medzinárodnom trhu so sprostredkovaním online platieb. Pôsobí v takmer 50 krajinách, vrátane Slovenska. Služba Paysafe patrí medzi najinovatívnejšie platobné metódy. Jej najväčšia výhoda spočíva v tom, že nemusíte pri každej platbe zadávať citlivé osobné údaje, nevyžaduje si zadanie čísla debetnej karty, ani prihlásenie cez internetbanking.

Služba kombinuje dva prístupy - tzv. virtuálnu peňaženku a predplatenú kartu. Predplatenú kartu (kupón) Paysafecard si môžete zakúpiť v rôznych hodnotách (od 10 € do 100 €) na autorizovaných predajných miestach, pričom následne sa vám otvárajú dve možnosti: buď svoju kartu rovno použijete na kúpu tovarov a služieb v online obchodoch, ktoré to umožňujú, alebo si pomocou nej dobijete svoju virtuálnu peňaženku - myPaysafe konto.

Pomocou online účtu myPaysafe sa dá platiť tiež, pričom aj limity na platby sú vyššie v porovnaní s predplateným kupónom. Navyše, niektorí poskytovatelia služieb vyslovene vyžadujú platby prostredníctvom neho (napr. online kasína, k tomu sa ešte dostaneme neskôr).

Využite všetky BONUSY A FREE SPINY

Online kasíno Fortuna

Bonus 444 free spinov

ZAČNI HRAŤ
Online kasíno Tipsport

Bonus až 7 777 € + 100 spinov

ZAČNI HRAŤ
Online kasíno SYNOT TIP

Bonus až 10 000 € + 250 free spinov

ZAČNI HRAŤ
18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Kde kúpiť Paysafecard 2024

V centre celého konceptu stoja špeciálne predplatené karty Paysafecard. Tie si môžete zakúpiť na predajných miestach, ktorých aktuálny zoznam nájdete vždy na webe paysafecard.com/sk v sekcii "Naši partneri" (trebo prescrollovať trocha nižšie).

Paysafecard predajné miesta

Ako môžete vidieť aj v našej tabuľke (viď nižšie), aktuálne má Paysafecard 13 distribučných partnerov. Figurujú medzi nimi aj trafiky či iné maloobchodné siete, ktoré pokrývajú prakticky celé Slovensko.

sipka NÁŠ TIP: Web paysafecard.com/sk obsahuje aj šikovnú pomôcku, pomocou ktorej si rýchlo nájdete najbližšie predajné miesta jednoduchým zadaním názvu vašej obce. Pomôcku nájdete po rozkliknutí menu vľavo hore ako "Nájsť predajné miesto".

Kde sa dá kúpiť Paysafecard - prehľad oficiálnych predajných miest

PAYSAFECARD - OFICIÁLNE PREDAJNÉ MIESTA
1. Agip
2. Benzinol
3. Billa
4. CBA
5. Eni
6. GECO
7. GGTabak
8. OMV
9. PressPoint
10. Slovenská pošta
11. Tipos
12. Tipsport
13. Univerzal press

Paysafecard ceny | Paysafecard hodnoty

Každá predplatená karta Paysafecard obsahuje unikátny 16-miestny PIN kód, pomocou ktorého uskutočňujete platby v internetových obchodoch a u online poskytovateľov služieb.

Karty si môžete zakúpiť v 4 hodnotách:

  • Paysafecard 10€
  • Paysafecard 25 €
  • Paysafecard 50 €
  • Paysafecard 100 €

Pokiaľ plánujete Paysafe využiť na vyššiu platbu v online obchode, resp. chcete si svoje myPaysafe online konto dobiť vyššou sumou, nič vám nebráni v tom, aby ste si kúpili viacero predplatených kupónov.

Paysafecard 5€ | Paysafecard 20 €

Pokiaľ hľadáte kartu v hodnote 5 € alebo 20 €, tak vás musíme sklamať, ale Paysafecard zatiaľ predplatené kupóny v týchto hodnotách nevydáva. Želaných 20 Eur si však môžete vyskladať, keď si zakúpite trebárs 2 kusy Paysafecard 10 €.

Paysafecard účet - čo je myPaysafe konto a na čo slúži

Predplatené karty Paysafecard môžete používať aj bez registrácie. Avšak vrelo vám doporučujeme zaregistrovať si vlastné online konto Paysafecard (nazývané aj myPaysafe, ľudovo aj Paysafe). Iba v tom prípade budete môcť naplno využiť všetky benefity Pay Safe.

My paysafe je online účet, na ktorom si môžete zhromažďovať zakúpené Paysafe karty a dlhodobo uchovávať ich hodnotu. Pokiaľ by ste si napríklad kúpili iba samotnú predplatenú kartu bez registrácie a do mesiaca ju celú neminuli, hrozili by vám zo strany prevádzkovateľa poplatky. Tieto starosti však odpadnú, akonáhle si zaregistrujete online konto.

Paysafecard registrácia - návod na aktiváciu účtu Paysafecard:

  1. Vyberte si z ponuky krajín Slovensko
  2. Nastavte si prihlasovacie údaje - e-mail a heslo
  3. Zvoľte si svoje preferencie v súvislosti s ochranou osobných údajov
  4. Kliknite na aktivačný link v e-maile
  5. Pravdivo zadajte svoje osobné a kontaktné údaje
  6. Na telefónne číslo vám príde 6-miestny kód
  7. Zadajte kód do príslušnej kolónky
  8. Profitujte z benefitov Paysafecard

Paysafecard prihlásenie

Ak už máte svoj účet aktivovaný, prihlásite sa doň veľmi jednoducho - vpravo hore si kliknete na "Prihlásiť sa" a zadáte prihlasovacie údaje - email a heslo. Je možné, že pri prvom prihlásení vás ešte systém v rámci 2-stupňovej autorizácie dodatočne vyzve na stiahnutie Paysafecard aplikácie a vygenerovanie kódu na prihlásenie.

Appka sa vám určite zíde, ale ak si ju v tej chvíli nebudete želať stiahnuť, prihlásiť sa môžete aj SMS kódom - stačí zaškrtnúť "nemám smartfón".

Paysafecard online platba

Paysafecard prihlásenie zároveň slúži aj ako forma online platby pomocou myPaysafe účtu. Kým pri platbe z predplatenej karty postačí 16-miestny PIN kód, pri platení priamo z konta sa postup odlišuje: po výbere platobnej metódy Paysafecard priamo v internetovom obchode alebo na stránke poskytovateľa online služieb vás systém presmeruje na prihlasovaciu stránku Pay safe.

Tam vám následne stačí zadať vaše prihlasovacie údaje. Týmto jednoduchým úkonom ste vlastne vykonali platbu - nemusíte zadávať žiadne iné údaje.

S touto platobnou metódou sú dobre oboznámení najmä hráči stávkových kancelárií a online kasín - tie totiž platbu pomocou Paysafecard akceptujú len v prípade registrácie a platby priamo z účtu. Rovnako to funguje aj v Českej republike - viac tu.

Paysafecard - internetová peňaženka Foto: Pixabay

Ako dobiť Paysafecard (myPaysafe)

Postup na online dobitie je veľmi jednoduchý:

  1. Prihláste sa do svojho myPaysafe konta
  2. Do kolónky zadajte 16-miestny PIN
  3. Stlačte tlačidlo "Pridať zostatok"

Tento postup veľmi ľahko zvládnete aj pomocou Paysafecard mobilnej aplikácie, ktorá má v sebe zabudované mnohé užitočné funkcie. Táto šikovná appka vám umožní mať svoj myPaysafe účet, ako aj všetky finančné Paysafe operácie plne pod vašou kontrolou.

Pozitívne je, že online služba Paysafecard je k dispozícii 24/7, to znamená, že nie je nijakým spôsobom časovo obmedzená a dobíjať či nakupovať môžete trebárs aj počas štátnych sviatkov.

My paysafecard zostatok

Zostatok na vašom konte zistíte opäť buď prihlásením na webovej stránke paysafecard.com/sk, alebo pomocou Paysafe aplikácie.

Pokiaľ nemáte zaregistrované konto My Paysafe a používate iba samotné kupóny, zostatok zistíte taktiež pomocou webu paysafecard.com/sk. Priamo na domovskej stránke prescrollujete trochu nižšie a do kolónky "Skontrolovať zostatok" zadáte 16-ciferný kód zo svojho kupónu.

Dobiť Paysafe cez SMS | Dobiť Paysafecard cez paušál | Dobiť online

Niektoré internetové stránky sľubujú aj možnosti, ako kúpiť Paysafecard online. Takáto transakcia prebieha podobne, ako klasická kúpa v kamennej predajni, akurát s tým rozdielom, že zaplatíte online a 16-miestny PIN kód vám dorazí na vami zadanú e-mailovú adresu. Znie to síce komfortne, má to však jednu podstatnú chybu - títo poskytovatelia nie sú autorizovaní a nejedná sa teda o oficiálnu cestu, ako získať kupón!

Kúpiť Paysafecard cez paušál

Tieto internetové obchody s vouchermi pritom okrem bežných spôsobov online úhrad sľubujú aj platby pomocou SMS. Opäť však platí to, čo sme spomínali vyššie - nejedná sa o autorizovanú distribúciu a nedajú sa teda vylúčiť ani komplikácie, za ktoré Paysafecard nezodpovedá.

Kúpiť Paysafecard cez SMS a online - bezpečnostné riziká

Všetky online spôsoby dobitia Paysafecard vyzerajú na prvý pohľad veľmi pohodlne a nevylučujeme, že by sa vám takýmto spôsobom skutočne mohlo podariť dostať k nejakým PIN kódom. Zároveň ich však vnímame ako značne kontroverzné, nakoľko o predajcoch online voucherov nie je nikde na oficiálnych kanáloch Paysafecard ani jedinej zmienky a teda neradia sa medzi autorizovaných predajcov.

V niektorých zahraničných krajinách síce existuje oficiálna možnosť na získanie tzv. e-PIN kódu, spoločnosť však zatiaľ Slovensko do tejto skupiny nezaradila. Takže stále platí, že jedinou oficiálnou a 100 % bezpečnou cestou na získanie Paysafecard (resp. PIN kódu) je kúpa v kamennej predajni!

Free paysafecard: ako získať Paysafecard zadarmo

Problematika free voucherov Paysafecard úzko súvisí s bezpečnostnými rizikami, ktoré sme naznačili vyššie. Spoločnosť Paysafecard patrí ku globálnym lídrom na poli online platieb a to vždy znamená zvýšenú hrozbu rôznych pofidérnych pokusov o podvod.

Takže ak niekedy natrafíte na nejakú "ponuku", ako sa "zaručene dostať" k Paysafecard zdarma, napríklad pomocou nejakého "overeného" generátora kódov a pod., buďte maximálne ostražitý, môže sa jednať o pokus obrať vás o peniaze alebo citlivé údaje!

Paysafecard kódy zadarmo - promo akcie a súťaže

Legálna cesta na získanie free predplatených kupónov však predsa len existuje - to v prípade, ak spoločnosť Paysafecard, alebo niektorý z jej partnerov zorganizuje súťaž či promo akciu, do ktorej venuje nejaké množstvo bezplatných kariet.

Fortuna vklad cez Paysafecard Foto: Fortuna

Ako vybrať peniaze z Paysafecard SK

Na vašu otázku, či existuje možnosť, ako si previesť peniaze z My Paysafe späť na váš bankový účet, odpovedáme kladne. Ešte predtým si však vo svojom myPaysafe účte musíte pridať svoje bankové spojenie.

Výber z Paysafe konta - krok za krokom:

  1. Rozkliknite si kartu "Nastavenia" a prescrollujte trochu nižšie
  2. Uložte svoje bankové údaje: názov banky, BIC kód a IBAN
  3. Prekliknite sa do sekcie "Prehľad" (v hornej ponuke)
  4. Prescrollujte trochu nižšie a kliknite na "Vyzdvihnúť peniaze"
  5. Vypíšte sumu a transakciu potvrďte

Celá transakcia má však jeden háčik - prevádzkovateľ ju zaťažuje poplatkom vo výške 7,50 €. Z toho vyplýva, že účet Paysafecard má najväčší význam používať v tom prípade, ak ste pevne rozhodnutí, čo a akým spôsobom chcete prostredníctvom neho dotovať.

Platobná karta Paysafecard Mastercard

Okrem tejto existuje ešte jedna možnosť, ako uskutočňovať výbery z konta. Ak vo svojom účte požiadate o platobnú kartu Paysafecard Mastercard, budete ju môcť využívať nielen na výbery z akýchkoľvek bankomatov, ale aj na online a offline platby všade tam, kde akceptujú produkty Mastercard.

Kartu tak môžete využiť trebárs aj pri nákupoch na populárnych zahraničných e-shopoch. Opäť však musíte zvážiť, za akých okolností sa vám oplatí mať túto kartu (viď poplatky nižšie).

Pay Safe Card Mastercard - prehľad poplatkov:

  • Ročný poplatok 9,99 €
  • Poplatok za dobitie 4 % (peniaze je totiž potrebné vopred previesť z Paysafe účtu na Paysafe Mastercard)
  • Poplatok za výber z bankomatu 3 % (minimálne 3,50 €)
  • Poplatok za platby v cudzích menách 2 %

Kde sa dá platiť Paysafecard 2024

Aktuálny a kompletný zoznam partnerských spoločností, v ktorých môžete platiť pomocou predplatenej karty Paysafe card alebo pomocou myPaysafe online účtu, nájdete vždy na webe paysafecard.com/sk v sekcii "Kde to môžem použiť".

Z letmého pohľadu na zoznam partnerských prevádzok je zrejmé, že Paysafecard momentálne cieli na segmenty ako herný priemysel, zábava, softvér a hudba.

PAYSAFECARD - ZOZNAM PARTNERSKÝCH ONLINE OBCHODNÍKOV
Aion Bigpoint Deezer DropZone
Epic Games Gamigo Google Play League of Legends
Microsoft Playstation Roblox Runes of Magic
Spotify Steam Wargaming.net Xbox

V skutočnosti je zoznam online obchodníkov a poskytovateľov služieb s podporou Paysafe platobnej metódy vyšší, nakoľko toto sú len oficiálni partneri. Počet online predajní, v ktorých nakúpite pomocou Paysafe card, sa však neustále rozrastá.

Online casino Paysafecard

Medzi poskytovateľov služieb, ktorí sa explicitne na webe Paysafe neuvádzajú, patria aj slovenské online kasína a stávkové kancelárie. Niektoré z nich už pred časom rozšírili svoje platobné metódy o Paysafecard a ďalšie postupne pribúdajú.

V prípade Paysafe platieb v online kasínach štandardne platí podmienka nevyhnutnosti registrácie - t. j. nestačí 16-miestny kód z predplatenej karty, ale musíte mať svoj myPaysafe účet a transakcie na hráčske konto vykonávať priamo odtiaľ.

Paysafecard casino - zoznam prevádzkovateľov s Paysafe platbami

ONLINE CASINO LIMITY PLATIEB POPLATOK ODKAZ
Fortuna 1 € - 1 000 € 5 % REGISTRÁCIA
✅Tipsport 1 € - 1 000 € 5 % REGISTRÁCIA
✅Niké 5 € - 1 000 € 5 % REGISTRÁCIA
✅Doxxbet 10 € - 2 000 € 5 % REGISTRÁCIA

Online casino Fortuna Paysafecard

Medzi týchto poskytovateľov internetovej kasínovej zábavy patrí aj iFortuna online casino. Pokiaľ v ňom máte hráčske konto, tak medzi metódami vkladov a výberov bez problémov nájdete aj platbu pomocou Paysafecard.

Automaty Paysafecard Fortuna SK - zahrajte si online hry vo Fortune

Fortuna online kasíno ponúka nedozerné množstvo špičkových online automatov od renomovaných výrobcov, ktoré garantovane zaženú každú nudu. Nejeden hráč si už vďaka nim na svoje konto pripísal gigantickú výhru. Pokiaľ ich chcete napodobniť, je potrebné sa zaregistrovať a uskutočniť vklad - pokojne aj pomocou anonymnej a rýchlej metódy Paysafecard.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Niké Paysafecard - ako vložiť peniaze v Niké Svete hier

Niké patrí na Slovensku k najtradičnejším prevádzkovateľom stávkových hier. Zastrešuje nielen vyhlásenú stávkovú kanceláriu, ale aj online casino Niké Svet hier. Táto spoločnosť taktiež drží krok s dobou a medzi metódy finančných vkladov zaradila aj Paysafe Card.

sipka POZOR! V prípade Niké platí ešte jedna podmienka navyše - nestačí mať registrovaný účet na Paysafecard.com/sk, ale v nastaveniach je tiež potrebné prestaviť si režim zo STANDARD na UNLIMITED, teda "neobmedzený". Následne by ste mali byť schopný realizovať svoje transakcie z myPaysafe na hráčske konto.

Tipsport Paysafecard - vklad na účet pomocou Paysafe Card

Medzi renomované stávkové kancelárie patrí aj Tipsport, ktorý taktiež prevádzkuje vlastné online casino. Konto si v ňom bez problémov dobijete aj pomocou My Paysafecard, a to za podobných podmienok, ako vo Fortune: limity sú stanovené na 1 € - 1 000 €, pričom sa platí 5 % poplatok.

sipka DO VAŠEJ POZORNOSTI: Paysafecard Tipsport - návod na dobitie konta (KLIK SEM)

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Paysafecard kontakt Slovensko

V prípade akýchkoľvek problémov s predplatenými kartami alebo vaším účtom Paysafecard môžete kontaktovať zákaznícku podporu spoločnosti Paysafecard Limited.

Pre slovenských používateľov, ktorí neovládajú anglický jazyk, je však v súčasnosti určený iba kontaktný formulár, ktorý nájdete na webstránke paysafecard.com/sk/support/kontaktuj-nas/. Chat aj telefónna linka sú v súčasnosti iba v anglickom jazyku, ale pre úplnosť uvádzame aj tie.

Paysafecard zákaznícka podpora - kontakt:

  • Kontaktný formulár (v slovenskom jazyku): paysafecard.com/sk/support/kontaktuj-nas/
  • Medzinárodná infolinka (v anglickom jazyku): +35314854501, PON-PIA 12:00-17:00
  • Chat (v anglickom jazyku): vpravo dole na stránke paysafecard.com/sk/pomoc/

Hodnotenie online platobnej metódy Paysafecard: 8,66/10

  • Jednoduchosť 9/10: Princíp je dostatočne zrozumiteľný.
  • Dostupnosť 8/10: Oficiálnou cestou sa zatiaľ karty dajú kúpiť iba v kamenných predajniach.
  • Bezpečnosť 9/10: Pri platbách nie je potrebné uvádzať žiadne osobné, ani bankové údaje a v myPaysafe sa dajú bez problémov prestaviť preferencie spracovania osobných údajov.

Paysafecard Slovensko - virtuálna peňaženka a predplatená karta (FAQ)

Na záver sme pre vás ešte pripravili odpovede na najčastejšie kladené otázky ohľadom modernej platobnej služby Paysafecard.

1️⃣ Ako si možno vybrať peniaze z Paysafecard?

Kredit na vašom Paysafecard účte je možné spätne previesť do peňažnej formy a to buď prevodom na váš bankový účet, alebo výberom z bankomatu pomocou špeciálnej karty Paysafecard Mastercard.

2️⃣ Kde si môžem kúpiť predplatenú kartu Paysafecard?

Odporúčame používať iba autorizované kamenné predajne, ktorých je v súčasnosti 13. Sú medzi nimi napríklad aj predajné miesta Tipsportu a Tiposu, maloobchodné siete GGTabak či Billa, alebo čerpacie stanice Benzinol a OMV. Kompletný zoznam nájdete na tomto odkaze.

3️⃣ Môžem získať Paysafecard zadarmo?

Jedinou legálnou a 100 % bezpečnou cestou na získanie free voucherov Paysafecard je súťaž alebo promo akcia, organizovaná buď priamo spoločnosťou Paysafecard, alebo niektorým z jej oficiálnych partnerov.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

bankomat

Ako fungujú vkladomaty - vkladové bankomaty

Vkladové automaty a bankomaty sú výdobytkami modernej doby. Uľahčite si prístup k financiám výberom alebo vkladom. Viac informácií nájdete...

Slovenská sporiteľňa - Zdroj Marko Erd/SME, Profimedia

George - Internet banking SLSP

Vstúpte do bankovníctva budúcnosti s aplikáciou George od Slovenskej sporiteľne. Už ste ju vyskúšali?

Najlepšie casino bonusy SK

Bonusy za registráciu v online kasínach - ako vyhrať peniaze zadarmo

Ako hrať v online casine zadarmo a získať skutočné výhry? ⏩ Spoznajte casino bonusy a free spiny za registráciu aj bez nutnosti akéhokoľvek...