Obchodný reťazec Action na Slovensku: predajne, sortiment

Lacné produkty do domácnosti, záhrady, ale aj športové potreby, móda či veci pre kutilov. Na Slovensko prichádza zavedený obchodný reťazec zo západnej Európy. Kde budú stáť prvé predajne novej značky?

ProduktyLetákOtváracie hodiny (Bratislava)

Action, logo, diskont, obchodný reťazec - Zdroj Profimedia Foto: Profimedia

Obchod Action Slovensko: info, Bratislava Danubia (otváracie hodiny)

Action je pôvodom z Holandska, kde predajňa vznikla v roku 1993. Na svojom webe sa pýši tvrdením, že je najrýchlejšie rastúcim diskontom v Európe. 2. marca 2023 vstúpila značka Action aj na slovenskú pôdu - prvú predajňu u nás otvorila v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Bratislave-Petržalke. V tabuľke nižšie si môžete pozrieť otváracie hodiny tejto predajne...

Action Bratislava (Panónska cesta 38 A): otváracie hodiny
Pondelok 08:00 - 21:00
Utorok 08:00 - 21:00
Streda 08:00 - 21:00
Štvrtok 08:00 - 21:00
Piatok 08:00 - 21:00
Sobota 08:00 - 21:00
Nedeľa 08:00 - 20:00

Reťazec Action online: sortiment, produkty, ceny

Action by mal konkurovať u nás už tradičným značkám ako Pepco, Tedi alebo Kik. Obchod ponúka tisícky produktov v pätnástich rôznych kategóriách, pričom až 1500 z nich údajne stojí menej ako jedno euro. Sortiment sa navyše pravidelne obmieňa; reťazec deklaruje 150 nových produktov každý týždeň.

Action Slovensko: produkty
Bývanie Kancelária a škola Hračky Osobná starostlivosť Športové potreby
Kuchyňa Hobby Záhrada Jedlo a pitie Móda
Domácnosť Pre kutilov Cestovanie Multimédiá Domáce zvieratá

Obchodný reťazec Action: leták, online nákup cez internet (eshop)

Predajný sortiment obchodu si môžete pozrieť na oficiálnom webe spoločnosti tu. Po výbere kategórie je k dispozícii jednoduchý filter s cenovým rozptylom. Kliknutím na konkrétny tovar si zobrazíte jeho rozmery, vlastnosti a ďalšie podrobnosti. Online nákup zatiaľ, podľa všetkého, nie je možný.

Sme takisto zvedaví, či Action bude rozosielať svoje vlastné letáky tak, ako to robí napríklad Kaufland či Tesco. Aktuálne sa môžete prihlásiť k odberu newslettera, ktorý vás bude informovať o prebiehajúcich akciách alebo nových naskladnených produktoch.

Action Bratislava, Trnava, Zvolen, Martin (pracovné príležitosti, práca)

Predajne Action by sa mali už čoskoro objaviť aj v ďalších slovenských mestách. Podľa ponúkaných pracovných pozícií na webovej stránke spoločnosti pôjde o Trnavu, Zvolen a Martin. Ak máte tip na vhodný obchodný priestor pre novú predajňu, môžete sa firme Action ozvať s ponukou prostredníctvom mejlu na vastgoed@action.nl.

Diskont Action: história, Rakúsko (Kittsee), Česko (Praha)

Ako sme už spomínali v úvode, Action vznikol v roku 1993 ako malá predajnička v holadnskom meste Enkhuizene. O desať rokov už fungovalo 100 predajní tejto značky a v roku 2005 firma prvýkrát expandovala (do Belgicka). Nasledovalo Nemecko, Francúzsko, Rakúsko (napr. v Kittsee), Luxembursko, Poľsko a stovky novootvorených prevádzok. Prvú predajňu v Česku (v Prahe) otvoril Action v roku 2020. V súčasnosti značka pôsobí v 10 európskych krajinách a zamestnáva viac ako 65,000 ľudí.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

eshop

Zoznam e-shopov s dopravou zadarmo 2024

Ponúkame vám zoznam e-shopov s dopravou zadarmo ✌ pre rok 2024. Viac informácií nájdete v našom článku a na stránke vyhľadávaného e-shopu.

Lidl leták online - aktuálny, od pondelka, pdf

Leták Lidl online - aktuálny a na budúci týždeň

Obľúbená sieť supermarketov Lidl funguje na Slovensku už od roku 2004, svojich zákazníkov si získal kvalitnými výrobkami za rozumné ceny a...

Jednota Coop (znak, logo, reklama) - Zdroj Profimedia

COOP Jednota - online leták

Maloobchod COOP Jednota prináša širokú škálu kvalitných výrobkov, v predajniach zoženiete takmer všetko, čo potrebujete a preto je medzi...