Nov a spln v júni: Šokujúca predpoveď!

V mesiaci jún nás čaká spln v znamení Strelca. Ako vás júnový spln ovplyvní? Kedy nastane a na čo by ste si mali dať pozor? V druhej polovici júna prichádza nov, ktorý môže pre niektorých ľudí znamenať veľkú emočnú záťaž. Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

Nov a spln v júni: Šokujúca predpoveď! Foto: Pixabay

Fázy Mesiaca v júni 2023

Fázy Mesiaca Dátum
SPLN 04. 06. 2023
Posledná štvrť (cúvajúci Mesiac) 10. 06. 2023
NOV 18. 06. 2023
Prvá štvrť (dorastajúci Mesiac) 26. 06. 2023

Kedy je spln v júni 2023 - jahodový Mesiac

V júni nás čaká spln už 4. 6. 2023 o 5:41 h a bude v znamení Strelca, ktorý prinesie so sebou úprimnosť a túžbu po dokonalosti a ideálnom živote. Pre niektorých ľudí bude práve obdobie splnu znamenať túžbu po zásadných zmenách v živote a nájdení hlbšieho zmyslu. Počas splnu by ste sa nemali zbytočne namáhať a venovať sa skôr meditácii alebo detoxikácii organizmu. Počas splnu sa neodporúča absolvovať žiadne operácie.

Júnový spln sa podľa indiánskej tradície nazýva jahodový, podľa dozrievania a zberu jahôd. V Európe sa spln v júni nazýva aj splnom ruží. Spln bude mať vplyv na pečeň, oblasť stehien, kostrče, bedier a krížov. Dávajte si preto pozor hlavne na túto oblasť a chráňte ju pred nachladnutím a veľkou záťažou.

Spln jún 2023
Dátum a čas 4. jún o 05:41 h
Znamenie Strelec
Vplyv na orgány pečeň
stehenná a krížová kosť
kostrč
bedrové svaly
bedrový kĺb
driekové stavce

sipka Pozrite si lunárny kalendár na celý rok 2023!

Kedy je nov v júni 2023

V mesiaci jún nastane nov 18. 6. 2023 o 6:36 h a bude v znamení Blížencov. Obdobie novu so sebou prináša ideálny čas na stanovenie nových cieľov a zbavenia sa zlozvykov. Skúste sa zbaviť záťaže, ktorá vás v živote najviac trápi a zväzuje.

Júnový nov môže niektorým ľuďom priniesť emočné výkyvy a záťaž hlavne v oblasti pľúc, ramien a rúk. Skúste si naplánovať dovolenku so svojou rodinou alebo sa venovať relaxu a činnostiam, ktoré vám prinášajú radosť.

Nov jún 2023
Dátum a čas 18. jún o 06:36 h
Znamenie Blíženci
Vplyv na orgány ramená
ruky
pľúca
priedušky

sipka Čínsky horoskop pre všetky znamenia - čo vás čaká?

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

stars

Meteorický roj (perzeidy) a iné úkazy z vesmíru: dnes

Perzeidy, tzv. slzy svätého Vavrinca môžete pozorovať v auguste každý rok. Prečo padajú hviezdy a kedy môžete očakávať meteorický roj a iné...

Horoskop na máj pre všetky znamenia

Horoskop na máj pre všetky znamenia

Budú vášmu znameniu priať hviezdy v máji? Čaká na vás láska a pracovné úspechy? Alebo to bude všetko naopak? Prečítajte si horoskop pre...

dramatic-g70a2710be-1280.jpg

Kedy bude piatok trinásteho - prečo je nešťastný, význam a povery

Piatok trinásteho je v mnohých krajinách považovaný za nešťastný deň. Kde sa však táto povera vzala? Kedy bude piatok trinásteho v roku...