Fight Night Challenge 3 - info, program, zápasy, vstupenky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Počas tohtoročných Vianoc sa o zábavu opäť postarajú profesionálni zápasníci, ale aj hviezdy česko-slovenského showbiznisu. Nenechajte si ujsť jedinečné zápasy, v ktorých si boxerské rukavice navlečú Frayer Flexking, Martin Valihora či Dominika Mirgová a ďalší. Galavečerom vás prevedú legendy našej MMA scény Attila Végh a Karlos Vémola.

ZÁPASY A ANALÝZY
MODERÁTORI - LIVESTREAM - VSTUPENKY

Fight Night Challenge 3 Foto: Fortuna

Fight Night Challenge 3 - informácie, dátum, pravidlá 2022

Fight Night Challenge 3 (FNC3) odštartuje už 27. decembra o 18:00 v Brnenskej športovej hale Zoner BOBYHALL. Predstavia sa na ňom známe české a slovenské celebrity, ale aj profesionálni zápasníci, ktorí si to medzi sebou rozdajú v boxerských exhibičných zápasoch.

Nielen zo skúseností z predchádzajúcich dvoch Fight Night Challenge, či obdobného podujatia Clash of the Stars, ale aj z predzápasových vystúpení aktérov je jasné, že divákov čakajú ostré zápasy, v ktorých si zápasníci rozhodne nič nedarujú. Zápasiť sa bude na štyri kolá po tri minúty a o víťazovi môžu rozhodnúť body či K.O. súpera.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Fight Night Challenge 3 - Fight card (program, zápasy, účastníci turnaja)

V poradí už tretí event Fight Night Challenge predstavil skutočne nabitý program zápasov, ktorý sľubuje množstvo atraktívnych duelov a možno aj nečakaných prekvapení.

Z prostredia profesionálneho bojového športu nás čaká zápas Mareka Bartla a Roberta "Diamantového čáva" Pukača. Na programe bol aj duel šampióna ťažkej váhy Oktagon MMA Michala Martínka a mimoriadne úspešného kickboxera Tomáša Hrona, oboch aktérov však stopli zranenia.

Veľkým ťahákom mal byť zápas Patrika "Rytmusa" Vrbovského s maďarským rapperom Curtisom. Rytmus však ochorel a tento zápas sa presúva na neurčito. Úplne prvýkrát sa však vo FNC uskutoční ženský zápas; v ringu sa proti sebe postavia speváčka Dominika Mirgová a raperka Alessie "Aless" Capparelli.

V zápasoch môžu slovenskí fanúšikovia fandiť aj populárnemu hudobníkovi Martinovi Valihorovi, na ktorého bude v ringu čakať Erik Tresor Szeif. Mimoriadne ostrý zápas sa bezpochyby očakáva aj od kontroverzného rapera Andreasa "Frayera Flexkinga" Stolárika, ktorý sa na zem bude snažiť poslať účastníka slovenskej Farmy Imiho "Barona" Štefánika.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 3 - KARTA, ZÁPASY
Main Card
Vlasto Čepo vs. Ivan Vičić
Andres "Frayer Flexking" Stolárik vs. Imi "Baron" Štefánik
Alex Cverna vs. Michal Zátorský
Erik "Tresor" Szeif vs. Martin Valihora
Marek Bartl vs. Róbert Pukač
Kristián Mesíček vs. Šimon Koleň
Dominika Mirgová vs. Aless Capparelli
Erik Tlkanec vs. Joseph Kostúr
Free Prelims (Youtube)
Tommy Zold vs. Marián Mišalko
David Zold vs. Jozef Koller
Slap Fight
Matej Király vs. Tomáš Vaľko

*Prvé predzápasy označené ako "Prelims" budú dostupné v živom vysielaní aj zadarmo, na oficiálnom youtube kanáli podujatia (viz. nižšie).

Fight Night Challenge 3 - Marek Bartl vs. Robert "Diamantový čávo" Pukáč

Skúsený český MMA zápasník Marek Bartl sa mal do boxerského ringu pôvodne postaviť proti slovenskému rivalovi menom Karol Ryšavý. Toho však pre zlomenú čeľusť nakoniec vystriedal ďalší populárny bojovník Robert Pukač, ktorý je na slovenskej MMA scéne známy aj pod prezývkou Diamantový čávo.

Marek Bartl má v MMA negatívnu bilanciu 10-12, zatiaľ čo Robert Pukač si vedie o čosi lepšie s bilanciou 16-10. Obom sa však v poslednom období príliš nedarilo a táto výhra by rozhodne znamenala dôležitý odrazový mostík v ďalšej kariére pre oboch zápasníkov. Očakáva sa preto veľmi kvalitný a vyrovnaný súboj, o čom svedčia aj mimoriadne vyrovnané predzápasové kurzy na oboch stranách.

Fight Night Challenge 3 - Michal Martínek vs. Tomáš Hron

Bývalý šampión ťažkej váhy Oktagonu MMA Michal Martínek mal bojovať proti Tomášovi Hronovi, pre ktorého mal byť prechod z kickboxu pravdepodobne o čosi jednoduchší. Pár dní pred turnajom ale prebehla médiami informácia, že oboch borcov na nejaký čas zastavilo zranenie.

Fight Night Challenge 3 - Rymuts vs. Curtis

Populárny slovenský raper Partik "Rytmus" Vrbovský v FNC 3 nakoniec nebude. Svoj zápas proti maďarskému rapperovi Curtisovi musel odložiť kvôli zdravotným problémom. Pre atraktívny duel sa bude musieť nájsť iný termín a iný turnaj; jeho analýzu si potom prečítajte v tomto článku.

Fight Night Challenge 3 - Frayer Flexking vs. Baron

Kontroverzný slovenský raper Frayer Flexking (vlastným menom Andreas Stolárik), ktorý pôsobil aj ako futbalista, a nejaký čas si dokonca posedel aj vo väzení za problémy s drogami, je už na FNC eventoch stálicou.

Kým na prvom podujatí uspel v dueli proti raperovi Čis-T, na druhom bol diskvalifikovaný v súboji so známym oktagonovým MMA zápasníkom Gáborom Borárosom.

Tentokrát sa proti nemu postaví Imi "Baron" Štefánik, ktorý sa do povedomia dostal vďaka reality show Farma a za normálnych okolností sa živí ako podnikateľ, úspešný influencer, ale aj poradca pre športových tipérov. Pre Barona pôjde o boxerskú premiéru a takýto zápas si naostro vyskúša vôbec po prvýkrát.

Kurzy na tento zápas sú zatiaľ vyrovnané a od duelu sa očakávajú najmä tvrdé rany prichádzajúce z oboch strán. Podrobnú analýzu tohto zápasu nájdete na tomto odkaze.

Fight Night Challenge 3 - Dominika Mirgová vs. Alessia Aless Capparelli

O historicky prvý ženský zápas v FNC sa postarajú slovenská speváčka Dominika Mirgová a raperka Alessia "Aless" Capparelli. Súboj dvoch slovenských krások sľubuje mimoriadne atraktívnu bojovú show, aká na Slovensku ešte nebola.

Dominika Mirgová zahviezdila v tretej sérii Superstar a odvtedy rozbehla úspešnú hudobnú kariéru. Alessia Capparelli je zas mladá talentovaná raperka, ktorá sa objavila už aj v nomináciách Ruka Hore Music Awards či OTO.

Ani jedna z dám nemá s bojovými športami žiadne skúsenosti, aj preto sú v slovenských stávkových kanceláriách kurzy na tento zápas mimoriadne vyrovnané a podľa prognóz sa očakáva vyrovnaný duel. Ako dopadne zápas Mirgová vs. Aless sa dozvieme už 27. decembra.

FNC 3 - Moderátori Attila "Pumukli" Végh a Karlos "Terminátor" Vémola

Moderátormi podujatia Fight Night Challenge 3 budú dve najväčšie legendy českej a slovenskej MMA scény - Attila "Pumukli" Végh a Karlos "Terminátor" Vémola. Obaja majú nielen bohaté skúsenosti zo sveta zápasov, ale medzi zápasníkmi panuje aj dlhoročná rivalita, ktorá vyvŕšila nezabudnuteľným zápasom storočia v roku 2019.

Zápasníci však tentokrát odložia rukavice bokom a spoločne sa zhostia úloh moderátorov večera. O zábavu a odborné postrehy pre divákov tak rozhodne núdza nebude. Nižšie nájdete aj video z tlačovej konferencie v Bratislave, kde boli predstavení jednotliví účastníci podujatia a nechýbali samozrejme ani ostré slová či povestný trash talk.

FNC 3 livestream - Kde sledovať zápasy online

Prvé dva zápasy večera označené ako "Prelims" si budete môcť vychutnať aj zadarmo na oficiálnom kanáli Fight Night Challenge na youtube. Zvyšné zápasy už tradične odvysiela platená platforma Fight-Live.TV.

Vďaka Fortune, oficiálnemu partnerovi podujatia, môžete pre sledovanie zápasov využiť aj Fortuna TV, pre ktorú je potrebné mať v online stávkovej kancelárii zaregistrovaný účet. Viac informácií o tom, ako sledovať Fight Night Challenge online, sa dočítate na tomto odkaze.

FNC 3 vstupenky - Kde kúpiť lístok na Fight Night Challenge 3

Lístky na Fight Night Challenge 3, ktorý sa uskutoční 27. decembra 2022 v Brnenskej aréne Zoner BOBYHALL, si môžete zakúpiť v predpredaji na tomto odkaze. Cena vstupeniek sa aktuálne pohybuje od 49 € za osobu, v závislosti od miesta a počtu osôb. Galavečer odštartujú prvé zápasy od 18:00.

FAQ - Fight Night Challenge 3

Odpovedáme na najčastejšie otázky o podujatí Fight Night Challenge 3, ktoré odštartuje už 27. decembra o 18:00 hodine.

1️⃣ Podľa akých pravidiel sa zápasí na FNC 3?

Počas tretieho Fight Night Challenge sa zápasníci stretnú v boxerských exhibičných zápasoch, ktoré budú riadne bodované a z každého duelu vzíde jeden víťaz, alebo v menej častých situáciách môže nastať aj bodová remíza. Zápasiť sa bude v štyroch kolách po tri minúty.

2️⃣ Kto bude zápasiť na Fight Night Challenge 3?

Hlavným lákadlom podujatia budú profesionálni zápasníci Robert "Diamantový čávo" Pukáč, Marek Bartl, Michal Martínek, Tomáš Hron a ďalší. Na podujatí sa v boxerských dueloch opäť predstaví aj množstvo celebrít česko-slovenskej showbiznisovej scény ako Rytmus, Dominika Mirgová, Martin Valihora, Frayer Flexking, či Baron z Farmy.

3️⃣ Kde sledovať Fight Night Challenge 3 zadarmo online?

Prvé dva zápasy si budete môcť pozrieť zadarmo na oficiálnom kanáli Fight Night Challenge na youtube. Pre sledovanie livestreamu zvyšných zápasov môžete využiť Fight-Live.TV alebo Fortuna TV. Viac informácii nájdete na tomto odkaze.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

Slovenskí MMA zápasníci v UFC - kde sledovať zápasy

MMA zažíva v posledných rokoch veľký boom a získava na prestíži aj u nás. Patríte k fanúšikom tohto drsného športu? Prečítajte si...

FNC 3 - zápasy, lístky, priamy prenos, PPV

Fight night challange 3: zápasy, vstupenky, priamy prenos

Na konci roka sa môžu diváci tešiť na boxerský turnaj Fight Night Challenge. Do zápasov sa postavia známe tváre ako Rytmus, Frayer...

FIFA World Cup - Profimedia

Majstrovstvá sveta vo futbale: dátum, zápasy, výsledky

Spoznajte s nami program najväčšieho futbalového podujatia na celom svete. Majstrovstvá sveta vo futbale (FIFA World Cup) odštartuje už 20....