Lidl Plus - karta, aplikácia, prihlásenie a registrácia

Sieť supermarketov Lidl prináša pre svojich zákazníkov vernostný program Lidl Plus. Vďaka vernostnému programu budete mať vždy prehľad aktuálnych zliav, online letákov. V prehľadnej mobilnej aplikácii môžete využiť zľavy na sortiment. V článku sa dozviete viac o stiahnutí, registrácií a prihlásení do aplikácie.

Lidl Plus - karta, aplikácia, prihlásenie a registrácia Foto: Profimedia

Lidl Plus vernostný program
Aplikácia a stiahnutie
Prihlásenie a registrácia
Karta v mobile
Akciové kupóny a ako ich využiť
Zľavy a súťaže

Hodnotenie vernostného programu Lidl Plus: 9/10

  • Výhody: Zľavy na sortiment
  • Mobilná aplikácia: Jednoduchá a prehľadná

Lidl Plus - vernostný program

Lidl, podobne ako iné supermarkety, poskytuje svojim zákazníkom vernostný program s názvom Lidl Plus. Do svojho mobilného telefónu si nainštalujete aplikáciu, ktorá vám bude pravidelne prinášať prehľad zliav a akcií na sortiment supermarketu Lidl. Každý týždeň nájdete v aplikácii aktuálny Lidl leták, vďaka ktorému budete mať dokonalý prehľad o produktoch v akcii.

Pri nákupe stačí naskenovať svoju Lidl Plus kartu v mobilnom telefóne pri pokladni a môžete využiť všetky dostupné zľavy. Vo videu nižšie nájdete inštruktážne video, ktoré vám priblíži, ako aplikácia funguje.

Lidl Plus - aplikácia a stiahnutie

Lidl Plus získate tak, že si bezplatne stiahnete aplikáciu do svojho mobilného telefónu. Aplikáciu nájdete podľa typu vášho telefónu, pre operačný systém Android možete stiahnuť aplikáciu v obchode Google Play alebo pre systém iOS v App Store.

Lidl Plus aplikácia vám prinesie zľavy, stieracie žreby, online katalóg a kompletný prehľad vašich nákupov. K dispozícii budete mať aj prehľad koľko eur ste vďaka vernostnému programu ušetrili.

Na oficiálnych stránkach www.lidl.sk nájdete podrobnejšie informácie o tejto aplikácii. Taktiež  sa môžete nechať inšpirovať aj receptami Kuchyne Lidla, kde nájdete napríklad recept na vynikajúce banánové lievance pre deti.

Lidl Plus - prihlásenie a registrácia do aplikácie

Keď si aplikáciu stiahnete a nainštalujete do svojho telefónu, bude na vás čakať registrácia. Pri registrácii postupujte takto:

  1. Otvorte si aplikáciu a postupuj podľa pokynov.
  2. Vyberte si svoju obľúbenú predajňu a zadajte svoje meno.
  3. Na potvrdenie vašej identity a mobilného čísla vám bude zaslaná SMS.
  4. Udeľte súhlas so zásadami ochrany osobných údajov a už ste zákazníkom Lidl Plus.
  5. Hotovo. Môžete využívať svoju aplikáciu a zľavy.

Do aplikácie Lidl Plus sa prihlásite po otvorení aplikácie tak, že kliknete na ikonu VIAC a následne na ikonu PROFIL. Následne sa vám zobrazí možnosť PRIHLÁSENIE. Budete potrebovať už len vašu emailovú adresu alebo telefónne číslo a heslo, ktoré ste zadali pri registrácii.

Lidl Plus a Lidl karta - zákaznícka karta v mobile, aktivácia (Lidl Slovensko, sk)

V súčasnosti poskytuje Lidl pre zákazníkov vernostnú Lidl kartu len do mobilného telefónu. Žiadne iné karty, ktoré by ste mohli mať fyzicky pri seba, podobne ako to má Tesco alebo DM drogéria, v Lidli nenájdete. Po registrácii a prihlásení do mobilnej aplikácie sa dostanete aj ku svojej Lidl karte, ktorá je súčasťou aplikácie.

Lidl Plus - akciové kupóny a ako ich využiť

Svoje zľavové kupóny môžete uplatniť pri nákupe v predajniach Lidl.

  1. Vaše kupóny nájdete v aplikácii v dolnom menu.
  2. Kliknite na symbol kupónu.
  3. Na obrazovke sa vám ukážu všetky kupóny, ktoré môžete využiť.
  4. Vyberte si kupón a kliknite na ikonu „Aktivovať“.
  5. Následne ich môžete použiť pri nákupe vo vašej predajni načítaním aplikácie.

sipka Založte si vernostnú kartičku v Dm drogerie markt a využívajte jej výhody!

Lidl Plus - zľavy a súťaže

S aplikáciou Lidl Plus nakupujete lacnejšie, každý týždeň nájdete vo svojej aplikácii zľavy na rôzne produkty ako napríklad:

  • Kozmetiku
  • Detské hračky a plienky
  • Mäso
  • Mliečne produkty
  • Sladkosti
  • Alkoholické nápoje
  • Pečivo a iné

Vďaka karte Lidl Plus môžete získať zľavy aj u partnerov spoločnosti Lidl. Aktuálne môžete zľavy uplatniť tu:

▶️Partneri Lidl Plus - uplatnenie zľavy
✔️ Martinus
✔️ Fitshaker
✔️ FaxCopy
✔️ Pilulka
✔️ Lentiamo slnečné okuliare
✔️ Lentiamo okuliare
✔️ Lentiamo roztok a šošovky
✔️ Union

sipka Sledujte zľavy a výhody v Sportisimo Klube!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

I love to shopping 2200

Milý pán Tomáš, z Vašej odpovede zacitujem časť:"registrácia do vernostného programu určite stojí za zváženie; rovnako tak kúpa mobilného telefónu. Najlacnejšie smartfóny dnes stoja pár desiatok eur"

To myslíte úprimne? Zamyslite sa. Aby človek mohol využiť zľavy, musí si kupovať smartfón?
A potom ďalší, lebo ten starší, už update apky nezvládne?
Čo bude nasledovať? Iba konkretna značka mobilu?

Dobrý deň, Juraj, Lidl pri svojej politike pravdepodobne vychádza z predpokladu, že akýkoľvek typ smartfónu dnes vlastní prakticky každý. S tým, že svoje zľavy viaže na aplikáciu v mobile, môžeme buď nesúhlasiť, alebo sa zmieriť. Prípadne môžeme zorganizovať napr. petičné hnutie a zabojovať za vernostné kartičky.

Ak chcete využívať zľavy bez nutnosti vlastniť telefón, stále je tu Billa a myslím, že aj Kaufland; v týchto obchodoch dostanete do ruky zľavovú kartičku, ktorú akurát "pípnete" pri pokladni.

Lidl aplikáciu nevlastním, ale predpokladám, že to nie je herná apka s 3D efektami a takými nárokmi na grafiku a operačnú pamäť, že by jej update by nezvládol aj podpriemerne výkonný smartfón.

Citujete z mojej odpovedi Erike, ktorej som odporučil zvážiť aj kúpu telefónu. Podľa všetkého zásobuje dve domácnosti, nakupuje často a asi vo veľkom, práve ona by mohla so zľavami čo-to ušetriť. To ale musí zvážiť sama. A mobil by jej mohol pomôcť pri manažovaní každodenných povinností.

Som toho názoru, že život bez mobilu je slobodnejší, rovnako ako život bez sledovania zliav v obchodoch. Ak ale máte rodinu, deti či starších rodičov, podľa mňa je fajn, ak vás môžu v prípade napr. akejkoľvek núdze kontaktovať = zavolať vám na mobil.

Dobrý deň, ľudia bez telefónu nemajú nárok na zľavu...pri nakupovaní denne pre dve domácnosti...?

Dobrý deň, Erika, ak v Lidli pravidelne nakupujete vo veľkom, registrácia do vernostného programu určite stojí za zváženie; rovnako tak kúpa mobilného telefónu. Najlacnejšie smartfóny dnes stoja pár desiatok eur, čiže toľko čo jeden bežný nákup v supermarkete.

Z môjho telefónu sa nedá poslať sms na číslo, ktoré je podmienkou na registráciu karty Lidl plus do telefónu. Ako to zdôvodníte

Pekný predsviatočný deň, odporúčam Vám kontaktovať priamo Lidl; chat alebo telefónne číslo nájdete na webe Lidlu.

Keď poskytujete zľavu, prostredníctvom LIDL karty, tak mi ju dajte ak ju mám. Nechce sa mi ešte hľadať a aktivovať nejaké kupóny. Je to otravné. Ak nejako pridelíte QR kód, ten sa dá zobraziť v akomkoľvek mobile, riešilo by to aj problém Elizabeth. Ak niekto chce aplikáciu nech ju má, niekomu stačí karta, ak mu cez ňu tú zľavu dáte automaticky. S pozdravom Štefan

Dobrý deň, Štefan, súhlasím. Podobne to funguje aj pri zľavách v Kauflande; tiež najskôr treba pozrieť aktuálne zľavy, vybrať si z nich a potom aktivovať... Niekomu to ale môže vyhovovať a možno kúpi aj to, čo by inak nekúpil, a to len kvôli tomu, že je tovar v zľave.

Asi je potrebné podať na Vás žalobu na Európsky súd za diskrimináciu seniorov a ľudí, ktorí nemajú telefóny vhodné na Vašu aplikáciu. Je nehorázne ako rôznymi cenami pri tom istom tovare mätiete a zavádzate ľudí.

Dobrý deň, skúste sa najskôr obrátiť priamo na spoločnosť Lidl https://spolocnost.lidl.sk/kontakty

SÚVISIACE ČLÁNKY

Kaufland, obchod, supermarket - Zdroj Profimedia

Kaufland: akciová ponuka v letáku online

Radi nakupuje v Kauflande? Sledujete akciové ponuky a zaujímajú vás letáky? Nezmeškajte ponuku kvalitných výrobkov v akcii a prečítajte si...

Akciový leták v Sportisime

Sportisimo leták online: aktuálne akcie a zľavy na Sportisimo SK

Chystáte sa na nákup športových potrieb? ⚽⛸️ Ako jedna z možností sa ponúka aj Sportisimo. Prelistujte si online najnovší akčný leták so...

Jednota Coop (znak, logo, reklama) - Zdroj Profimedia

COOP Jednota - online leták

Maloobchod COOP Jednota prináša širokú škálu kvalitných výrobkov, v predajniach zoženiete takmer všetko, čo potrebujete a preto je medzi...