Doprajte svojmu psovi to najlepšie a vyberajte granule s ohľadom na jeho potreby

Každý pes si zaslúži tie najlepšie granule. Len tak bude zdravý, veselý, hravý a plný energie. Avšak ako v takej záplave všemožných druhov granúl spoznať tie naozaj kvalitné od tých nekvalitných? Stačí sa zamerať na niekoľko vecí.

pes Foto: Tikhonova Yana / Shutterstock.com

Granule ako základ psieho jedálnička

Pokiaľ sa zameriate na výber kvalitných granúl, na zdraví vášho psíka sa to pozitívne odrazí. Pri výbere vhodného krmiva hrá rolu hneď niekoľko faktorov. Okrem plemena, vzrastu a hmotnosti psíka sa zamerajte aj na jeho potreby. Pokiaľ je po nejakom lekárskom zákroku, trápia ho zažívacie problémy alebo trpia nadváhou, doprajte mu diétne granule pre psov. Sú plné potrebných látok, zrovnajú vášmu psíkovi zažívanie a pomôžu mu dostať sa späť na jeho optimálnu váhu.

Komplexné granule pre šteňatá pre ich správny vývoj

Špeciálne krmivo vyžadujú aj šteňatá. Granule pre šteniatka majú jedinečnú receptúru, ktorá podporí ich správny vývoj. Celému radu chorôb je možné prechádzať už od mladého veku psíka, a to práve voľbou komplexného krmiva.

Ako spoznať tie správne granule?

Ako teda tie kvalitné granule spoznať na prvý pohľad? Musia obsahovať mäso, to je základ. Pokiaľ je na etikete špecifikované mäso, z akého zvieraťa sa jedná, máte vyhrané. Psy tiež potrebujú, aby ich krmivo obsahovalo kvalitné živočíšne tuky a v neposlednom rade aj ovocie, zeleninu, bylinky, probiotiká a ďalšie zdraviu prospešné látky.

Zásobujte sa tými najlepšími a najkvalitnejšími psími granulami a uvidíte, že váš štvornohý chlpáč bude rásť ako z vody a bude sa mu skvele dariť. Čím skôr do jedálnička svojho psa zaradíte kvalitné krmivo, tým skôr eliminujete riziko vzniku alergií, infekcií a ďalších chorôb. Na prvom mieste vo výpočte ingrediencií na granulách sa vždy musí vyskytovať mäso, na to nezabúdajte.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

probiotika

Čo sú probiotiká, ako ich vybrať a kedy ich užívať?

Probiotiká 💊 tzv. dobré črevné baktérie udržujú rovnováhu v črevnej mikroflóre. Podporte svoje zdravie výživovými doplnkami akými sú...

obchod

Dni Marianne 2024: zoznam obchodov, zľavové kupóny, aplikácia

Vďaka spolupráci časopisu Marianne a obchodmi na Slovensku i v Čechách vznikla skvelá príležitosť na nákupy rôzneho tovaru za skvelé ceny!

Soška Maneki-neko - Zdroj TaniaVdB, Pixabay.com

Kývajúca mačka Maneki Neko: pôvod a význam

Nosí figúrka kývajúcej mačky šťastie❓ Odkiaľ pochádza❓ Čo znamená, keď kýva ľavou a pravou labkou❓ A čo drží v druhej labke❓ Nepripomína...