Seriál Harry Potter na HBO Max - herci, postavy a premiéra

Kultový príbeh o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi sa dočká aj seriálového spracovania. Platforma Discovery+ a HBO Max spoja sily do jednej značky s názvom Max, ktorá bude stáť za distribúciou seriálu. Kedy sa diváci dočkajú seriálu Harry Potter? Viac o postavách, príbehu a prípravách seriálu sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

Seriál Harry Potter na HBO Max Foto: Pixabay

Kde seriál sledovať
Trailer
Príbeh a predloha
Obsadenie a tvorcovia

Seriál Harry Potter - premiéra na Slovensku a kde ho sledovať online

Vznik seriálu o čarodejníkovi Harrym Potterovi ohlásila pred pár dňami spoločnosť Warner Bros. Discovery. Spoločnosť zároveň predstavila novú streamovaciu službu Max, ktorá začne v USA fungovať už 23. mája 2023 a do Európy sa dostane v roku 2024.

Služba Max spojí dve streamovacie služby a to HBO Max a Discovery+ a ponúkne pôvodnú produkciu HBO Originals, filmy Warner Bros, Max Originals, DC Unverse, dokumenty Discovery Channel, pôvodný seriál o Harrym Potterovi, ale aj celú filmovú sériu o Harrym Potterovi. V súčasnosti nie je známy dátum premiéry ani názov seriálu. Malo by sa však natáčať desať rokov a každá séria by mala byť založená na jednej knihe o Harrym Potterovi.

Seriál o Harrym Potterovi - trailer

Prvý oficiálny trailer seriálu o Harrym Potterovi si môžete pustiť nižšie.

Seriál Harry Potter - príbeh a predloha od J.K Rowlingovej

Nový seriál z prostredia čarodejníckeho sveta Harryho Pottera by sa mal opierať o ich knižnú predlohu. Priestor by mali dostať aj dejové línie a postavy, ktoré sa v knihe nachádzajú, ale do filmov sa nevošli. Seriálové spracovanie príbehov o Harry Potterovi bude nepochybne jedným z najočakávanejších v nasledujúcich rokoch.

Celkovo vyšlo 7 kníh o Harrym Potterovi a ich autorkou je spisovateľka J. K. Rowlingová. Prvá kniha s názvom Harry Potter a Kameň mudrcov bola publikovaná v roku 1997. Natočených bolo 8 filmov, pretože posledná kniha Harry Potter a Dary smrti bola rozdelená do dvoch samostatných filmov.

Harry Potter - postavy, obsadenie a tvorcovia

V súčasnosti ešte nie sú vybraní herci, ktorí sa zhostia slávnych čarodejníckych postáv. Zatiaľ len fanúšikovia špekulujú, že Snapea by si mal zahrať Adam Driver a Luciusa Malfoya Tom Felton. Na oficiálne obsadenie filmu si diváci budú musieť ešte počkať.

Známe je už meno výkonnou producentky seriálu, ktorou sa stala práve J. K Rowlingová. Fanúšikovia tak môžu dúfať, že jej meno bude zárukou kvality celého seriálu.

sipka Prečitajte ako sledovať Marvel filmy chronologicky za sebou

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Avatar 2 - 2022, premiera, herci, ČSFD, imdb

Avatar 2 v kinách: premiéra, dej a herci

Po trinástich rokoch prichádza do kín pokračovanie prelomového filmu Avatar. Režisér James Cameron predstaví divákom neopakovateľný...

David SCHWIMMER - Courteney COXOVÁ ARQUETTEOVÁ - Jennifer ANISTONOVÁ - Matthew PERRY - Matt LeBLANC - Lisa KUDROWOVÁ - natáčení role seriál "Přátelé" - Zdroj Š ABACA, Profimedia.cz

Kultový seriál Priatelia: postavy, herci, zaujímavosti

Friends TV show 🍿, seriál "Priatelia" je na scéne už viac ako 25 rokov. Aj dnes ho môžete sledovať z pohodlia domova. Chcete vedieť viac?...

Ginny a Georgia - Netflix

Seriál Ginny a Georgia verzus Ženy z rodu Gilmorovcov na Netflixe

Niektoré média prirovnávajú úspešný netflixovský seriál Ginny a Georgia ku kultovému seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov. Majú však seriály...