Hip Hop žije - film o festivale na Voyo 2023

Dokumentárny film o desaťročnom fungovaní hudobného festivalu Hip Hop žije môžete sledovať už teraz na streamovacej platforme Voyo. Diváci sa dozvedia viac o pozadí festivalu, jeho začiatkoch, ale aj výstupe na vrchol. Prehovoria organizátori, ale aj známi slovenskí hudobníci ako Rytmus, Kali, Tina, Separ a ďalší.

Informácie
Hodnotenie a trailer
Program a vstupné
Festival Hip Hop žije 2024

Hip Hop žije - film o festivale 2023 Foto: Archív Voyo

Hodnotenie dokumentu Hip Hop žije: 6/10

  • Žáner: Dokumentárny film
  • Dĺžka: 89 minút

sipka Sledujte dokument Hip Hop žije na Voyo!

Hip Hop žije - dokument o hudobnom festivale nájdete online na Voyo

Jeden z najväčších hip-hopových hudobných festivalov u nás Hip Hop žije oslávil tento rok 10. výročie. Pri príležitosti jubilejného ročníka vznikol dokumentárny film, ktorý mapuje históriu i súčasnosť hudobného festivalu. V dokumente vystupujú zakladatelia festivalu aj známe tváre slovenskej hip-hopovej scény ako Tina, Separ, Majk Spirit, Kali či Rytmus.

Všetci predplatitelia streamovacej služby Voyo nájdu dokument Hip Hop žije v archíve. Film priniesie informácie o začiatkoch festivalu, jeho vývoji, ale aj náročné momenty, s ktorými sa museli organizátori popasovať počas desiatich rokov existencie tohto festivalu.

Hip Hop žije - hodnotenie na ČSFD a trailer

Dokument získal na Česko-Slovenskej filmovej databáze hodnotenie 57 % a oficiálny trailer si môžete pozrieť nižšie.

Festival Hip Hop žije - Bratislava, Bojnice, Duchonka, Domaša a Ostrava (2023) - program a vstupné

Hudobný festival prináša už desať rokov tie najlepšie hviezdy hip-hopovej slovenskej, českej a zahraničnej scény. Pravidelne môžu diváci navštíviť koncerty na piatich miestach, a to v Bratislave na Zlatých pieskoch, na Duchonke, Domaši, v Bojniciach a v Českej republike v Ostrave.

Tento rok si môžu diváci ešte užiť festival Hudba žije na Domaši v Penzióne Goral v Novej Kelči, ktorý prebehne 31. augusta až 1. septembra 2023. Na festivale sa predstaví Kontrafakt, Maj Spirit, Separ, Kali, Gleb, Nerieš a ďalší. Vstupenky si môžete kúpiť online na Ticketportale za 25.90 € alebo VIP vstupenka vás vyjde na 79.00 €.

Hip Hop žije 2024 - dátum, vstupenky a program

Festival Hip Hop žije sa budúci rok uskutoční na Zlatých pieskoch v Bratislave v termíne 28. - 30. júna 2024 a vstupenky si môžete zakúpiť už teraz v sieti Ticketportal a za klasickú vstupenku zaplatíte 35.00 €, a VIP vstupenky si môžete kúpiť za 89.00 € a 145.00 €.

sipka Sledujte dokument Hip Hop žije na Voyo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Letný hudobný festival, obecenstvo - Zdroj Profimedia

Letné hudobné festivaly na Slovensku: zoznam, info, vstupenky

Zoznam vybraných hudobných festivalov na Slovensku ☀️ leto 2024 (jún - august) ☀️ Termíny, line-up, headlineri, informácie o vstupenkách.

mozne-je-vsetko-online-na-voyo-a-tv-markiza.jpg

Televízia Markíza uvedie novú show Možné je všetko!

Televízia Markíza prináša na svoje obrazovky úplne novú show s názvom Možné je všetko! Diváci sa môžu tešiť na zaručenú dávku zábavy a...

Dunaj k vašim službám - 3. séria online, herci, archív a program

Dunaj k vašim službám - 3. séria online, herci, archív a program

Sledujte tretiu sériu úspešného dobového seriálu Dunaj k vašim službám už 22. augusta na televízii Markíza a v predstihu na Voyo. Viac o...