Trnava – Valencia: Kde kúpiť lístky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 5 000 € a 50 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Futbalový klub Spartak Trnava prichystal svojim fanúšikom pri príležitosti osláv 100. výročia založenia klubu skutočnú lahôdku – prípravný zápas proti španielskemu veľkoklubu CF Valencia. Zhrnuli sme pre vás všetky dôležité informácie ohľadom vstupeniek, termínu i času výkopu.

Vizitka ValenciePredaj lístkovCeny lístkovSprievodný programFAQ

Oslava storočnice Spartaka Trnava – zápas s Valenciou Foto: Pixabay

Spartak Trnava vs Valencia: oslava trnavskej storočnice

Jednou z hlavných tém, ktoré v uplynulých týždňoch rezonovali ulicami "slovenského Ríma", boli viac či menej zaručené informácie o tom, že do mesta pri príležitosti osláv 100. výročia založenia FC Spartak zavíta účastník niektorej z elitných líg. Aj vrabce na strechách končistých veží si čvirikali, že sa bude jednať o skutočný veľkoklub.

Dnes sa to všetko stalo realitou: trnavský Spartak privíta už v sobotu 22. júla o 18:00 na Štadióne Antona Malatinského slávny španielsky veľkoklub CF Valencia. Nestáva sa často, aby na Slovensko dorazilo mužstvo tohto kalibru. Nenechajte si ujsť príležitosť a natipujte si tento zaujímavý duel vo Fortune!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Vizitka CF Valencia

Mužstvo CF Valencia bude sprevádzať nielen gloriola 6-násobného španielskeho šampióna (naposledy v roku 2004), ale aj fakt, že spolu s Atléticom Madrid je jediným klubom La Ligy, ktorý v novom miléniu dokáže tu a tam vyzvať dvojicu gigantov FC Barcelona a Real Madrid.

Okrem 6 majstrovských titulov má Valencia vo svojej vitríne aj 8 španielskych pohárov a 1 superpohár. Na medzinárodných trávnikoch si vybojovala po jednom víťazstve v Pohári UEFA i PVP, pričom oba triumfy napokon pretavila aj do zisku európskeho Superpohára.

V najprestížnejšej Lige majstrov jej 2x ušiel celkový triumf iba o vlások: v roku 2000 prehrala s rivalom z La Ligy Realom Madrid a o rok neskôr tesne nestačila na disponovaný nemecký Bayern Mníchov.

SÚŤAŽ VÍŤAZSTVÁ
La Liga (španielska liga) 1942, 1944, 1947, 1971, 2002, 2004
Copa del Rey (španielsky pohár) 1941, 1949, 1954, 1967, 1979, 1999, 2008, 2019
Španielsky superpohár 1999
Pohár UEFA 2004
Pohár víťazov pohárov 1980
Európsky superpohár 1980, 2004

Uplynulú sezónu nebude Valencia radiť medzi tie vydarené, klubu sa len tesne podarilo uniknúť zostupu z La Ligy, keď napokon skončil na 16. mieste. V španielskom pohári sa však prepracoval aspoň do TOP 8, keď vypadol vo štvrťfinále s Bilbaom.

Príprava na Európsku konferenčnú ligu

Zápas sa síce bude niesť v čiastočne oslavnom tóne, pre Spartak však v žiadnom prípade nepôjde o priateľský zápas, ale o ostrú prípravu na dôležitý duel UEFA Európskej konferenčnej ligy. Ten je na programe už o päť dní neskôr, 27. júla na pôde lotyšského celku FK Auda.

V Barajovom kádri aj hviezdny Cavani

Zo súčasného kádra sa trnavský fanúšik môže najviac tešiť na uruguajskú superhviezdu Edinsona Cavaniho. Súčasný tím vedie Rubén Baraja, ktorý si ako hráč pamätá úspešnú dekádu po roku 2000, kedy Valencia žala úspechy na všetkých frontoch.

Spartak Trnava Valencia lístky: kde kúpiť vstupenky

Vzhľadom na zvučné meno súpera a na oslavnú atmosféru duelu sa dá očakávať, že po lístkoch sa len tak zapráši. Predajcovia avizujú, že do konca júna bude možné lístky kúpiť za zvýhodnené ceny (viď tabuľka nižšie). Kúpiť sa budú dať na nasledovných miestach:

  • V sieti MAXITICKET – online, 24/7
  • V klubovom fanshope – počas otváracích hodín

sipka Permanentkári, pozor! Na lístky na atraktívny storočnicový zápas máte 10-percentnú zľavu. Stačí do kolónky na zľavový kupón vložiť kód z vašej členskej karty.

Spartak – Valencia: cena lístkov, kategórie, sektory

TYP VSTUPENIEK CENNÍK DO 30. 6. 2023 CENNÍK OD 1. 7. 2023
Sektory 1-6, 11-17, 29-34, 42-48 15 € 18 €
Sektory 7-10, 20-23, 18-20, 26-28, 35-41 20 € 25 €
Sektory 21-23, 25 (kožené sedadlá) 25 € 30 €
Biznis vstupenky B2, B5, B7 27 € 30 €
Biznis vstupenky B3, B6 33 € 38 €
* 40 % zľava (okrem kategórie biznis): deti do 12 rokov, seniori, ZŤP, ZŤP-S (sprievod)

Trnava Valencia sprievodný program: fanzóna, program pre deti, súťaže, kapely

Zápas s atraktívnym a trofejami ovenčeným súperom je tým povestným zlatým klincom trnavskej storočnice. Sprevádzať ho však bude bohatý program, ktorý sa začne už o 12:00 otvorením moderovanej fanzóny.

Harmonogram sprievodného programu:

  • 12:00 otvorenie moderovanej fanzóny pred City Arenou, súťaže s cenami pre najmenších
  • 14:00 otvorenie brán štadióna, vystúpenia trnavských hudobníkov, súťaže o atraktívne ceny priamo na hracej ploche
  • 18:00 výkop stretnutia FC Spartak Trnava – CF Valencia

VEDELI STE, ŽE

za CF Valencia hrali v minulosti aj legendy ako Mario Kempes, Gaizka Mendieta, Santiago Cañizares, Pablo Aimar, David Villa alebo David Silva?

CF Valencia už dnes môžeme právom považovať za legendu španielskeho futbalu, ktorá má určite potenciál nadviazať na svoje slávne časy z relatívne nedávnej minulosti. 22. júl 2023 však bude patriť v prvom rade slovenskej legende: 6-násobný ligový šampión a semifinalista Európskeho pohára majstrov 1969 oslavuje 100 rokov svojej existencie a to je hodné poriadnej oslavy!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

100 rokov Spartaka Trnava: zápas s CF Valencia (FAQ)

Na záver si ešte prečítajte niektoré často kladené otázky k nastávajúcemu futbalovému sviatku.

1️⃣ Kedy hrá Spartak Trnava s Valenciou?

Priateľský zápas medzi Spartakom Trnava a CF Valencia, ktorý sa koná pri príležitosti 100. výročia trnavského klubu, je na programe 22. júla 2023 o 18:00 na Štadióne Antona Malatinského. Viac informácií o zápase a programe získate po kliknutí sem.

2️⃣ Kde sa dajú kúpiť lístky na zápas medzi Trnavou a Valenciou?

Lístky si zakúpite buď v sieti MAXITICKET, alebo v klubovom fanshope počas otváracích hodín. Viac informácií k lístkom nájdete na tomto odkaze.

3️⃣ Kto hrá za Valenciu?

Aktuálne najväčšou hviezdou v kádri trénera Rubéna Baraju je uruguajský legionár Edinson Cavani, ktorý by nemal chýbať ani v Trnave. Tím však ako kapitán vedie španielsky reprezentačný obranca José Gayà. Miláčikom fanúšikov je gruzínsky brankár Giorgi Mamardašvili.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

ano

SÚVISIACE ČLÁNKY

Hrajte a tipujte v iFortuna cez mobil

Fortuna apk Android a iOS: Stiahnutie, inštalácia, prihlásenie

Ako stiahnuť, nainštalovať alebo aktualizovať Android či iOS Fortuna app pre casino alebo kurzové stávky? ⚽ Ako vyriešiť problémy s...

SMS platba v online kasíne

Platba mobilom - Komfortná a rýchla SMS platba na stávkový účet

Medzi platobné metódy, ktorými zaplatíte v online kasínach a stávkových kanceláriách, patria aj rýchle a jednoduché SMS platby 📱 Ako sa...

Paysafecard - virtuálna peňaženka

Paysafe a My Paysafecard - Ako kúpiť, dobiť účet a platiť online

Virtuálna peňaženka myPaysafe s predplatenou kartou Paysafecard patrí medzi moderné platobné metódy 💰 Viac o tomto koncepte sa dozviete v...