Svetový pohár v alpskom lyžovaní Zermatt Cervinia dnes naživo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Všetci napäto očakávajú štart premiérového zjazdu Svetového pohára 2023/2024. Lyžiarky sa vo štvrtok doobeda dočkali prvého úspešného tréningu, na trati sa po dlhej pauze predvedie aj Češka Ester Ledecká. Prečítajte si, kde preteky sledovať.

Nadine Kapfer na trati zjazdu v stredisku Zermatt Cervinia - Zdroj Profimedia Foto: Profimedia

Lyžovanie zajzd: SP Zermatt – základné informácie, čas a miesto

Lyžiarky čaká v tejto sezóne v rámci Svetového pohára 12 zjazdov. Prvé dva sú naplánované na víkendové dni 18. a 19. 11. 2023. Usporadúvajú sa na švajčiarsko-talianskych hraniciach v stredisku Zermatt-Cervinia.

Ide o lukratívne preteky s neopakovateľnou scenériou navôkol. Lyžiarske podujatie sľubuje divácky atraktívne zjazdy s množstvom skokov. Predstaví sa Ester Ledecká, Christina Agerová, ale aj obhajkyňa malého krištáľového glóbusu za zjazd Sofia Goggiová. Petra Vlhová bude najbližšie štartovať až v americkom Killingtone.

Kliknite SEM a sledujte zjazd žien tento víkend na Tipsport TV!

Svetový pohár: zjazd žien v Zermatt-Cervinii – program, úvodný tréning

Stredisko Zermatt-Cervinia je unikátne nielen svojou polohou, ale aj dĺžkou trate (4 km), či nadmorskou výškou (3,485 m.n.m.) v ktorej budú lyžiarky štartovať. Úvodný tréning sa lyžiarkam zrušil kvôli silnému vetru, ohrozené boli aj tréningy v ostatné dni. Na ženy sa však usmialo šťastie a vo štvrtok si vyskúšali náročný svah v Zermatte.

Najrýchlejšiu jazdu predviedla Christina Agerová z Rakúska. Šieste miesto po prvom tréningu patrilo prekvapivo Sofii Goggiovej. "Nanečisto" sa na 45. priečke umiestnila úradujúca majsterka sveta v zjazde, Švajčiarka Jasmine Fluryová.

Na lyže sa vrátila česká reprezentantka a držiteľka zlatej medaily z Pjongčangu v  disciplíne Super-G Ester Ledecká; po zranení kľúčnej kosti sa na novú trať pod Matternhornom vydala ako desiata a skončila na tréningovej 21. priečke.

Ďalší tréning mali mať pretekárky v piatok, no zrušili ho. Ostatné zjazdy tejto sezóny sa budú konať v rôznych kútoch sveta. Populárnym strediskom je Cortina d'Ampezzo v Taliansku, kde sa opäť budú jazdiť dva zjazdy behom dvoch dní.

Najočakávanejší zjazd je samozrejme v rakúskom Saalbachu v absolútnom finále Svetového pohára. V Zermatte sa očakávajú rýchle jazdy, nenechajte si podujatie ujsť a sledujte tento pretek naživo v televízii, či online.

sipka Výsledky zo zjazdu a ostatné informácie si môžete prečítať v tomto článku

Program SP 2023/2024: disciplína ZJAZD
Termín Destinácia
18. 11. 2023 Zermatt-Cervinia
19. 11. 2023 Zermat-Cervinia
09. 12. 2023 St. Moritz, Švajčiarsko
15. 12. 2023 Val-d'Isére, Francúzsko
13. 01. 2024 Zauchensee, Rakúsko
26. 01. 2024 Cortina d'Ampezzo, Taliansko
27. 01. 2024 Cortina d'Ampezzo, Taliansko
03. 02. 2024 Garmisch-Partenkirchen, Nemecko
16. 02. 2024 Crans-Montana, Švajčiarsko
17. 02. 2024 Crans-Montana, Švajčiarsko
02. 03. 2024 Kvitfjell, Nórsko
23. 03. 2024 FINÁLE Saalbach, Rakúsko

Lyžovanie ženy Zermatt: online live stream na Tipsport TV

Preteky Svetového pohára je možné zapnúť si z pohodlia domova, či už v počítači, mobile, alebo na tablete. Túto možnosť ponúka stávková kancelária Tipsport v rámci  Tipsport TV.

Športoví fanúšici môžu v tejto unikátnej televízii sledovať exluzívne športové prenosy, vrátane lyžovania. Tipsport TV ponúkne všetky preteky SP, okrem tých, ktoré sa budú konať v Rakúsku.

Pre aktívnych tipérov Tipsportu sú všetky prenosy dostupné zadarmo. Navyše od Tipsportu po registrácii získate bonus 20 EUR zadarmo na prvé stávky. Pre sledovanie živých prenosov sa najskôr zaregistrujte kliknutím nižšie na banner.

Kliknite SEM a sledujte zjazd žien tento víkend na Tipsport TV!

Svetový pohár Zermat/Cervinia dnes – JOJ Šport, priamy prenos v TV

Preteky z lyžiarskeho strediska Zermatt si môžete vychutnať na JOJ Šport, ktorá získala celoročnú licenciu na vysielanie pretekov Svetového pohára. Športová televízna odvysiela všetky jazdy vždy aj so štúdiom a odborným komentárom. Zjazd Zermatt/Cervinia je v programe 18.11. v sobotu od 11:45 a nedeľu 19.11. taktiež o 11:45.

  • Od 10:30 si môžete naladiť Svetový pohár mužov v Gurgli, potom sa  od 11:45 pozornosť nasmeruje na ženský zjazd vo Švajčiarsku. Eurosport ponúka aj aplikáciu Eurosport player za 4,99 eur mesačne, kde ponúka množstvo športových prenosov.
  • Podujatia z Rakúska (Lienz, Zauchensee, Flachau a Saalbach) bude mať vo svojom programe zaradené televízia RTVS Šport. Pre fanúšikov českého jazyka odporúčame stanicu Eurosport 1, ktorá sa počas zimných mesiacov sústredí na všetky zimné športy, lyžovanie neopomínajúc.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Kliknite SEM a sledujte SP v alpskom lyžovaní 2023/2024 naživo!

Kde sledovať SP v alpskom lyžovaní: priame prenosy, livestream

Svetový pohár je najprestížnejšou udalosťou v alpskom lyžovaní ❄️ Kde podujatie sledovať? ⛷️ pozrite si lyžovanie žien a mužov online,...

Svetový pohár v alpskom lyžovaní Zermatt Cervinia, v pozadí Matterhorn - Zdroj Profimedia

SP lyžovanie Zermatt Cervinia ženy: program dnes, výsledky online

Svetový pohár zatiaľ vychádza viac ženám ako mužom. Unikátny zjazd pod Matternhornom zrušili pre veľa napadaného snehu. Budú mať ženy...

Petra Vlhová, ceremoniál po pretekoch v Levi - Zdroj AP Photo/Alessandro Trovati, Profimedia

SP v alpskom lyžovaní ženy – slalom v Levi: výsledky, Petra Vlhová

Druhé preteky SP v alpskom lyžovaní žien ❄️ Slalom v Levi - najsevernejšie položenom stredisku Svetového pohára ❄️ Livestream v článku...