SP lyžovanie Flachau: termín, program, Petra Vlhová, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Petra Vlhová sa predstaví v nočnom slalome vo Flachau, kde bude obhajovať prvé miesto. Minulý rok tu totiž prevalcovala aj Mikaelu Shiffrinovú. Jazdiť sa bude na svetlami osvetlenej trati, pôjde o divácky atraktívny slalom. Vieme, aké štartovacie číslo si vylosovala Vlhová. Čítajte viac.

VLHOVÁ ŠTART

❄️PROGRAM a VÝSLEDKY ❄️

NAŽIVO

Petra Vlhová v rakúskom Flachau 2020 Foto: Profimedia

Audi FIS Ski World Cup Flachau 2024: termín a čas, informácie

Nočný slalom je na programe už v utorok 16. januára. Patrí medzi jeden z mála slalomov, ktoré sa jazdia vo večerných hodinách. Umelé osvetlenie Vlhovej svedčí. Vo Flachau triumfovala už trikrát, vrátane vlaňajška. Slalom je jej obľúbenou disciplínou, uspeje aj v jeho siedmej edícii v rámci tohtoročného SP? Sledujte slalom vo Flachau s Tipsport TV!

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Trať vo Flachau nie je jednou z tých ultranáročných, no vie potrápiť aj skúsenejšie lyžiarky. Dĺžka trate je 530 metrov, pričom sa štartuje z nadmorskej výšky 1,145 m. Finišuje sa vo výške 960 metrov nad morom.

Nočný slalom vo Flachau 2024 – štartovacie čísla: Vlhová šiesta, Shiffrinová tretia

Elitné slalomárky si už vylosovali čísla na nočný slalom. Vlhová bude štartovať v prvej desiatke, dokonca si vyžrebovala rovnaké číslo ako minulý rok. Vtedy jej prinieslo šťastie. Shiffrinová výhodu v podobe vylosovanej jednotky nevyužila. Američanka aj tento rok štartuje pred Vlhovou, veríme, že v druhom kole to bude rovnako.

Favoritkou na tomto svahu je Shiffrinová, ktorá tu zvíťazila už štyrikrát. O jedno víťazstvo menej má vo vrecku Petra Vlhová a robí si zálusk na ďalších 100 bodov do hodnotenia Svetového pohára.

Štartovacie čísla:

  1. Lena Duerr
  2. Paula Moltzan
  3. Mikaela Shiffrin
  4. Sara Hector
  5. Anna Swenn Larsson
  6. Petra Vlhová
  7. Leona Popovic
  8. Katharina Liensberger

tipsport-lyzovanie-alpske.jpg

SP lyžovanie Flachau 2024: program a výsledky slalomu, kedy pôjde Vlhová

Slalom vo Flachau sa jazdí len počas jedného dňa. Pretekárky tak svoje sily musia koncentrovať do dvoch jázd a sústrediť sa na maximum. Nočný slalom začína vo večerných hodinách, prvé kolo je na programe 16. januára od 18:00. Druhé kolo začne po prestávke o 20:45. Petra Vlhová by mohla vyjsť na trať približne o 18:20, no pre úplný divácky zážitok odporúčame sledovať preteky od začiatku.

Zjazdovka vo Flachau nie je pre ženy extrémne náročná, ale ako hovorí asistent Vlhovej trénera Matej Gemza, na trati sú iné svetlá a iné tiene, ktoré môžu ovplyvniť výkon. Na zjazdovke vo Flachau je tiež veľa terénnych nerovností a zmien rytmu. Petra Vlhová je však technicky dobre pripravená a dokáže sa prispôsobiť špecifikám trate.

SP v alpskom lyžovaní Flachau 2024: slalom (ženy)
Disciplína Termín Výsledky
Slalom - 1. kolo 16.1., 18:00

1. P.Vlhová (SVK) 53.01
2. M.Shiffrin (USA) +0.07
3. A.Swenn-Larsson (SWE) +0.52

Slalom - 2. kolo 16.1., 20:45

1. L.Colturi (ALB) 56.04
2. M.Shiffrin (USA) +0.23
3. C.Rast (SUI) +0.37
7. P.Vlhová (SVK) +0.57

Celkové poradie:

1. M.Shiffrin (USA) 1:49.35
2. P.Vlhová (SVK) +0.27
3. S.Hector (SWE) +1.11

Svetový pohár Flachau naživo: Petra Vlhová priamy prenos dnes (16. 1.), slalom v TV, livestream

Svetový pohár má počas celej sezóny k dispozícii JOJ Šport. Preteky z Rakúska však odvysiela RTVS Šport. Vysielanie začne od 17:35 s úvodným štúdiom. Preteky budú samozrejme spolukomentované bývalým lyžiarom/lyžiarkou.

Ďalšie televízie, ktoré majú slalom z Flachau zaradené vo vysielaní sú Eurosport 2 a ČT Sport. Livestream zo zastávok Svetového pohára 2023/2024 (s výnimkou rakúskych poduatí) ponúka zadarmo aj Tipsport TV. Je to ideálna cesta, ako si pozrieť Vlhovú naživo na tablete, či mobile, nech už sa nachádzate kdekoľvek.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Kliknite SEM a sledujte SP v alpskom lyžovaní 2023/2024 naživo!

Kde sledovať SP v alpskom lyžovaní: priame prenosy, livestream

Svetový pohár je najprestížnejšou udalosťou v alpskom lyžovaní ❄️ Kde podujatie sledovať? ⛷️ pozrite si lyžovanie žien a mužov online,...

Petra Vlhová na svahu v Soldeu (2023) - Zdroj Profimedia

Svetový pohár v alpskom lyžovaní žien: kalendár, poradie

58. sezóna Svetového pohára celkovo a 12. sezóna Petry Vlhovej: kalendár pretekov, program, disciplíny, výsledky, poradie, livestream.

Cviky na chrbát

Existujú najlepšie cviky na chrbát? Ako si pomôcť od bolesti chrbta?

Predstavte si svet, kde by ste nikdy necítili bolesť chrbta 🙆‍♂️ - svet bez pocitu zatuhnutia medzi lopatkami po celodennom sedení v práci,...