ŠK Slovan Bratislava v Lige majstrov 2023/2024: stream zadarmo

Využite všetky BONUSY A FREE SPINY

Online kasíno DOXXbet

Bonus až 10 000 € + 275 točení

ZAČNI HRAŤ
Online kasíno Tipos

Bonus až 1 050 € + 280 spinov

ZAČNI HRAŤ
Online kasíno Fortuna

Bonus 444 free spinov

ZAČNI HRAŤ
18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Futbalový Slovan Bratislava naďalej sníva svoj sen o skupinovej fáze Ligy majstrov. Desať doterajších pokusov bolo márnych, belasí vždy skončili v niektorom z kvalifikačných kôl. Ako to bude tentokrát? Sledujte spolu s nami v priamych prenosoch!

INFOLIVESTREAMTV

Kliknite TU a pozrite si Slovan v Lige majstrov zdarma na Tipsport TV! Foto: Tipsport

Slovan Bratislava v Lige majstrov 2023/2024: informácie, program, žreb

Bratislavský Slovan ako úradujúci majster získal miestenku do prvého kvalifikačného kola Champions League. V ňom postúpil cez luxemburský Hesperange i Zrinjski Mostar a teraz ho čaká Maccabi Haifa. Kliknite TU a sledujte Slovan v LM naživo!

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Prvý zápas odohrajú Slovanisti na domácom trávniku v stredu 9. augusta od 20:30. Odveta bude o necelý týždeň (15.8., 19:00) u izraelského súpera. Porazený z tohto dvojzápasu bude pokračovať v kvalifikačnom play-off Európskej ligy.

Slovan v Lige majstrov 2023/2024: program a výsledky
Fáza Zápas Doma Vonku
Kval. - 1. kolo Slovan vs. Hesperange 1:1 2:0
Kval. - 2. kolo Zrinjski Mostar - Slovan 0:1 2:2
Kval. - 3. kolo Slovan - Maccabi Haifa
1:2
1:3

Champions League - 2. kolo (kvalifikácia): Slovan vs. Mostar

Bosniaci sú v poslednej dekáde pravidelnými účastníkmi európskych pohárov, do skupinovej fázy niektorého z nich sa ale doteraz nikdy nedostali. Najbližšie k tomu boli minulý rok v play-off Konferenčnej ligy, kde však po veľkej dráme a penaltách v odvete vypadli práve so Slovanom Bratislava.

No a proti nášmu majstrovi sa Mostaru nedarilo ani teraz. Prvý zápas v Mostare vyhral Slovan gólom Sharaniho a v tom druhom, bratislavskom, viedol po 66. minútach hry 2:0. Zrinjski však zápas dokázal znížiť a v nadstavenom čase i vyrovnať, na väčšiu drámu ale už neostali sily a ani čas.

Champions League - 1. kolo (kvalifikácia): Slovan vs. Swift Hesperange

Luxemburský majster mal byť prijateľným súperom, nakoniec ale narobil Slovanu obrovské problémy. Doma zachránil aspoň remízu Vlado Weiss mladší, belasí však dohrávali bez vylúčeného Juraja Kucku.

V odvete mohol Slovan opäť prehrávať a opäť po penalte; Stolza ale tentokrát vychytal Borjan. V druhom polčase pískol rozhodca pokutový kop aj na opačnej strane a dokonca dvakrát; obe penalty premenil Weiss.

Futbal Slovan dnes - kde sledovať zápas s Maccabi?

Prvý zápas čaká Slovanistov už v stredu 9. augusta, odveta je na pláne 15.8. Obe stretnutia by mali ísť naživo v televízii aj cez livestream na internete. Viac informácií nájdete na riadkoch nižšie.

Slovan vs. Maccabi Haifa (9. 8.) livestream online na Tipsport TV

Stávková kancelária Tipsport odvysiela zápasy Slovanistov cez svoj livestream, ktorý môžete sledovať aj v mobile. Kliknite SEM a pustite si Slovan v LM! Každý novoregistrovaný zákazník dostane prístup k vysielaniu na 7 dní zadarmo.

Priamy prenos Slovan Bratislava – Maccabi Haifa v TV (RTVS Šport)

Ďalšiu možnosť, ako sledovať priamy prenos zo zápasu belasých jastrabov, by mala ponúknuť RTVS. Stanica Šport odvysiela živý prenos v televízií a pravdepodobne aj na svojej webovej stránke.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Oslava storočnice Spartaka Trnava – zápas s Valenciou

Trnava – Valencia: Kde kúpiť lístky

Futbalový klub Spartak Trnava prichystal pri príležitosti osláv svojej storočnice 🎂 skutočnú lahôdku – prípravný zápas proti španielskej...

Sergio Pérez a mechanici tímu Red Bull - Zdroj Profimedia

Formula 1: pravidlá, bodovanie, vlajky a novinky 2023

Informačný servis k novej sezóne F1 2023: program pretekov, systém bodovania, význam vlajok, dôležité novinky v pravidlách...