Kde sledovať priame prenosy nového ročníka Niké ligy?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 5 000 € a 50 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sezóne 2023/2024 budeme sledovať už 31. ročník najvyššej slovenskej futbalovej ligy. Po osemročnej pauze sa medzi elitu vrátili Košice, čo predznamenáva oveľa viac derby-zápasov, než tomu bolo po minulé roky.

Niké liga 2023/2024 (banner) - Zdroj Niké Foto: Niké

Hodnotenie futbalovej Niké ligy 2023/2024: 9/10

  • Štart: 28. júla 2023
  • Počet tímov: 12
  • Obhajca titulu: Slovan Bratislava
  • Nováčik: FC Košice

Futbal 1. liga Slovensko – sezóna 2023/2024: informácie, termíny

S dvanástimi účastníkmi a novým titulárnym partnerom; tak odštartuje nový ročník najvyššia futbalová liga na Slovensku. Prvé z celkovo 22 kôl základnej časti sa odohrá v priebehu 28. až 30 júla na šiestich štadiónoch.

Jesenná časť sa bude hrať až do 16. decembra. Potom bude nasledovať zimná prestávka a od 10. februára do 2. marca 2024 jarná časť Niké ligy. Následne sa tabuľka rozdelí na skupinu o titul a záchranu (9.3. – 18.5.).

Obe nadstavbové časti majú desať kôl, po odohratí ktorých spoznáme majstra i zostupujúceho (posledný tím v tabuľke). Vicemajster a v poradí tretie mužstvo ligy získajú miestenku do kvalifikácie Konferenčnej ligy.

Tím na predposlednom mieste čaká barážový dvojzápas o zotrvanie v najvyššej súťaži proti druhému mužstvu druhej ligy. Hrá sa samozrejme aj Slovnaft Cup, ktorého víťaz získa miesto v 2. kvalifikačnom kole EKL.

Niké liga 2023/2024: priame prenosy všetkých zápasov + záznamy na Voyo

Úplný zápasový program zo slovenskej Niké ligy nájdete podľa všetkého na jedinom médiu, a tým je platforma Voyo. Práve Voyo odvysiela všetky stretnutia a ponúkne dokonca aj záznam z nich. Prenosy budú vo full HD a s komentárom.

Kliknite SEM a zaregistrujte si Voyo ešte dnes. Okrem futbalových zápasov tak získate prístup aj k viac než tisícke filmov a seriálov bez reklám. Mesačne sa platí necelých šesť eur, k dispozícii je ale aj skúšobná verzia na sedem dní zdarma.

Futbal dnes na TV Dajto a Nova Sport (Niké liga Slovensko)

Stále aktuálna je aj spolupráca futbalovej súťaže so stanicami Nova Sport a Dajto. Obe odvysielajú vybrané zápasy, z každého ligového kola jeden duel. Nova Sport bude dávať zápasy hrané v piatok, Dajto zasa v nedeľu; alebo v sobotu, záležať bude aj na programe našich tímov v európskych pohároch.

Niké liga futbal SK na Niké TV

Fortuna, predchádzajúci titulárny partner slovenskej prvej ligy, mal k dispozícii livestream zo všetkých duelov daného ročníka. Podobný postup sa dal očakávať aj teraz, keď je partnerom ligy Niké. A skutočne - v kurzovej ponuke Niké svieti pri zápasoch aktuálneho kola ikonka "play" a dovetok "Zápas bude mať dostupný LIVE prenos.

Najlepšie online stávkové kancelárie na Slovensku a prehľad bonusov
Fortuna 70 € bez rizika ZAREGISTRUJ SA
Tipsport Bonus 4 000 € + 30 € zadarmo ZAREGISTRUJ SA
NIKÉ Bonus 1 000 € + 20 € zadarmo ZAREGISTRUJ SA
DOXXbet Bonus 5 000 € + 20 € bez rizika ZAREGISTRUJ SA
SYNOT TIP Bonus 5 000 € + 50 € bez rizika ZAREGISTRUJ SA
18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Voyo - predplatné, cena, registrácia, filmy a seriály

Voyo - cena, prihlásenie a predplatné

Služba Voyo ponúka široký výber filmov, seriálov, relácií, televíznych show aj živých športových udalostí. Koľko stojí predplatné? Kde sa...

Kliknite TU a pozrite si Slovan v Lige majstrov zdarma na Tipsport TV!

ŠK Slovan Bratislava v Lige majstrov 2023/2024: stream zadarmo

Sledujte futbalový Slovan v Lige majstrov! Belasí sa chcú dostať až medzi absolútnu smotánku - podarí sa im preniknúť do skupinovej fázy?

Spartak Trnava, sezóna 2022/2023 - Zdroj Profimedia

Voyo seriál Do neba a do pekla: Spartak Trnava

Osemdielny seriál zo zákulisia futbalového klubu Spartak Trnava. Oslávte storočnicu Spartaka tak, ako sa patrí: Trnava do teho!