Najlepšia ochrana pre tovar a cesta k jeho bezpečnému doručeniu

Napriek tomu, že sú mnohé trasy a cesty dnes už veľmi dobre upravené a vozidlá vybavené systémami, ktoré absorbujú samovoľný pohyb prepravovaného tovaru a jeho prípadné nárazy či poškodenie, je logické, že zásielky z obchodu alebo skladu môžu byť počas konkrétnej trasy ovplyvnené určitými vibráciami a nárazmi. Správne balenie však môže v takejto situácii pomôcť minimalizovať prípadné zníženie kvality tovaru jeho kompletnou ochranou, čoho skvelým dôkazom sú aj pevné a flexibilné bublinkové fólie.

Bublinková fólia Foto: New Africa/Shutterstock.com

Extrémne ľahký a pomerne tenký, no zároveň pevný obalový materiál poskytne prepravovaným zásielkam kompletný servis a komfort, pretože vzduchom naplnené časti fólie chránia tovar pred jeho nárazom podobne ako špičkový airbag osoby v aute.

Odolná a všestranná bublinková fólia

Správny obalový materiál má na spôsob prepravy tovaru alebo jeho skladovanie obrovský vplyv, pretože medzi jeho povrchom a vonkajším prostredím vytvára určitú bariéru. Táto pomyselná priečka musí byť maximálne pevná a pritom flexibilná, bez zbytočného zväčšenia objemu, hmotnosti zásielky a jej ceny.

Bublinková fólia je v tomto smere univerzálne riešenie, pretože sa z väčšej časti skladá zo vzduchu a ľahkej polyetylénovej fólie, čo nevplýva na hmotnosť ani rozmer zásielky. Materiál je nezávadný, netoxický, antistatický, bez zápachu a dá sa viackrát použiť.

V kráľovstve obalového materiálu od spoločnosti OBALNET si môžete vybrať z viacerých druhov fólie s ich menšími alebo väčšími bublinkami a viacerými vrstvami. Preprave tovaru alebo zásielok určite prospejú aj rôzne výrobky z bublinkovej fólie, medzi ktoré patria napríklad obľúbené obálky alebo vrecká s lepiacim pásikom.

Obalový materiál, ktorý neohrozí váš rozpočet, prírodu ani kapacity

Obrovský počet malých vzduchových výplní pôsobí ako airbag v prípade nárazu, pri ktorom chráni tovar pred otrasom, mechanickým poškodením, ale aj znečistením a vlhkosťou. Minimálna hmotnosť fólie a jej špeciálne spracovanie uľahčuje nielen jej použitie, ale aj skladovanie.

Odolnosť a možnosť viacnásobného využitia bublinkovej fólie znižuje záťaž na prírodu. Fólia sa dá tiež recyklovať a jej výroba nezanecháva v prírode veľkú uhlíkovú stopu. Tovar je s týmto riešením chránení aj pred výkyvmi teplôt.

Na záver určite oceníte neprašnosť fólie a takmer nulovú dodatočnú hmotnosť, ktorá nezvyšuje náklady na prepravu tovaru a pritom slúži ako jeho dokonalá ochrana.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

obchod

Dni Marianne 2024: zoznam obchodov, zľavové kupóny, aplikácia

Vďaka spolupráci časopisu Marianne a obchodmi na Slovensku i v Čechách vznikla skvelá príležitosť na nákupy rôzneho tovaru za skvelé ceny!

Online nákupy

Recenzia na Temu – čo to je a aké sú skúsenosti?

Temu sa vďaka mimoriadne širokej ponuke tovaru za extrémne nízke ceny teší obrovskej popularite. Ako Temu hodnotíme a je to bezpečné...

Veľká noc, vajíčka, výzdoba - Zdroj Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB, Profimedia

Otváracie hodiny Veľká noc 2024

Otváracie hodiny počas Veľkej noci 2024 🐰 v obchodoch Lidl, Kaufland, Billa, Tesco, Coop Jednota, DM drogérie a ďalšie sú k dispozícii v...