Nov a spln v marci: Táto predpoveď vás prekvapí!

Čaká nás v poradí tretí spln roku 2024. Čo so sebou prinesie a v akom bude znamení? Marcový spln sa podľa indiánskej tradície nazýva vraní a bude mať vplyv na váš tráviaci trakt. V článku sa dozviete kompletnú predpoveď.

Nov a spln Foto: Pix4free

Fázy Mesiaca v marci 2024

Fázy Mesiaca Dátum
Posledná štvrť (cúvajúci Mesiac) 03. 03. 2024
NOV 10. 03. 2024
Prvá štvrť (dorastajúci Mesiac) 17. 03. 2024
SPLN 25. 03. 2024

Kedy je spln v marci 2024 - vraní spln (pôstny spln)

Tretí spln v tomto roku nastane 25. marca 2024, bude v znamení Váh a môžete ho sledovať na oblohe od 08:00 h. Počas marcového splnu by ste mali zamerať na vzťahy a urobiť si v nich poriadok, zamerajte sa nielen na partnerské vzťahy, ale aj pracovné a kamarátske.

Počas splnu je ideálny čas niektoré témy vo vzťahov uzavrieť, vyčistiť vzduch a nechať prúdiť novú energiu. Vo vzťahoch, ktoré sú pre vás príťažou a dlhodobo sa nikam nevyvíjajú je na mieste uvažovať o ich ukončení.

Podľa indiánskej tradície sa tento spln nazýva vraní, pretože s príchodom jari v prírode dominovalo krákanie vrán. V období pred Veľkou nocou sa dodržiaval pôst a preto môže niesť marcový spln aj názov pôstny.

Pár dní pred splnom nás čaká jarná rovnodennosť, ktorá nastane 20. marca o 4:08 h. Marcový spln bude mať vplyv na črevá, tráviaci trakt či pankreas. Ľudia by preto mali zvoliť ľahšie jedlá.

Počas splnu sa zbavte svojich starostí a radšej sa venujte plánovaniu nových cieľov v budúcnosti. Je to aj ideálna príležitosť na uzavretie starých záležitostí a otvorenie sa novým príležitostiam. Prečítajte si aj svoj horoskop na dnešný deň.

Spln marec 2024
Dátum a čas 25. marca o 08:00 h
Znamenie Váhy
Vplyv na orgány črevá
tráviaci trakt
pankreas

Kedy je nov v marci 2024

Marcový nov Mesiaca môžete sledovať 10. marca 2024 o 10:00 h a bude v znamení Rýb. Najväčší vplyv bude mať nov na vaše chodidlá, prsty na nohách a epifýzu. Počas novu budete mať tendencie fantazírovať, skúste sa ale viac upnúť k realite a plánovaniu blízkej budúcnosti.

Dávajte si pozor na konflikty a radšej sa im v tomto období úplne vyhnite, hľadajte cestu kompromisu. Strážte si nohy a chodidlá, nepreťažujte sa a vyhnite sa náročným a kontaktným športom. Počas novu a splnu sa neodporúča podstupovať žiadne lekárske zákroky.

Nov marec 2024
Dátum a čas 10. marca o 10:00 h
Znamenie Ryby
Vplyv na orgány chodidlá
prsty na nohách
epifýza

sipka Prečítajte Lunárny kalendár na celý rok 2024!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

meniny

Meninový kalendár - kto má dnes a zajtra sviatok 2024

Dátumy mien sa nachádzajú skoro v každom 📆. Mužské a ženské mená si zasluhujú vašu pozornosť. Kedy máte meniny vy alebo váš známy?...

Ako zistiť ascendent a descendent - výpočet online a calculator

Ako zistiť ascendent a descendent - výpočet online a calculator

Väčšina ľudí vie, v ako znamení sa narodili, znamenie sa určuje jednoducho podľa dátumu narodenia. Ako však vypočítať ascendent a...

Rok 2023 - rok zajaca, čínsky kalendár - Zdroj Profimedia

Čínsky horoskop pre všetky znamenia 2024

Čínsky horoskop sa líši od západného v tom, že ku každému roku je priradené jedno z 12 zvieracích znamení, ktoré sa opakujú každých dvanásť...