Film Známi neznámi online na Voyo - obsadenie, trailer a dej

Horkosladká komédia Známi neznámi je adaptáciou úspešného talianskeho filmu Perfetti sconosciuti. Úspešní slovenskí a český herci vás nadchnú svojimi výkonmi a komédia vás prekvapí svojim prepracovaným scenárom. Viac o postavách, deji a hercoch sa dozviete v ďalších riadkoch.

Film Známi neznámi online na Voyo Foto: Pixabay

Informácie
Trailer a kde sledovať
Obsah, obadenie a postavy
Úplní cudzinci - taliansky originál

Hodnotenie filmu Známi neznámi: 7/10

  • Žáner: dráma/komédia
  • Informácie: 103 minút, ČR/SR, 2021

sipka KLIKNI a SLEDUJ film Známi neznámi na Voyo!

Známi neznámi online na Voyo - ČR a SR 2021

Koprodukčný film Slovenska a Česka vznikol v roku 2021 a stojí za ním debutujúca režisérka Zuzana Marianková. O scenár sa postaral známy český scenárista Petr Jarchovský, ktorý stojí za scenármi oceňovaných filmov ako sú Pelíšky, Pupendo, Musíme si pomáhať, Želary, či Učiteľka. Film Známi neznámi získal v roku 2022 Národnú filmovú cenu Slnko v sieti v kategórii Cena divákov.

Známi neznámi sú adaptáciou úspešného talianskeho filmu Úplní cudzinci (Perfetti sconosciuti). Taliansky film sa stal inšpiráciou pre mnohých režisérov a momentálne má po celom svete viac ako 20 filmových adaptácií vrátane libanonskej, egyptskej, vietnamskej a ruskej. Na našu adaptáciu sa môžete pozrieť na streamovacej platforme Voyo.

Známi neznámi
Žáner Dráma/komédia
Krajina pôvodu ČR a SR
Dĺžka 103 minút
Pôvodný scenár Paolo Genovese
Scenár Petr Jarchovský
Réžia Zuzana Marianková
Produkcia Wanda Adamík Hrycová
Petra Polnišová
Juraj Brocko

Známi neznámi - celý film na Netflixe, bombuj a dvd (trailer)

Okrem stremovacej platformy Voyo má film Známi neznámi vo svojej ponuke aj Netflix. Film nájdete aj na portáloch ako sú Freefilm.to, Serial.to, BombujKukaj.to, avšak tieto weby nemajú licenciu na streamovanie a fungujú na hranici zákona. Preto odporúčame, aby ste používali oficiálne streamovacie služby. Nižšie sa môžete pozrieť na trailer k filmu.

sipka KLIKNI a SLEDUJ film Známi neznámi na Voyo!

Známi neznámi - obsah, postavy, obsadenie a herci

Partia siedmych českých a slovenských kamarátov oslavuje Silvester v jednom z pražských bytov. Príchod Nového roku si spestria zdanlivo nevinným nápadom - všetci vyložia na stôl telefóny a každá doručená správa sa nahlas prečíta a každý telefonát sa pustí na odposluch. Tento večer zmení mnoho, čo sa priatelia o sebe dozvedia a kam ich nové informácie o druhých zavedú?

V hlavných úlohách sa predstavili známi českí a slovenskí herci - Táňa Pauhofová, Klára Issová, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Anna Kadeřávková a Sväťo Malachovský. Film mal mať premiéru v roku 2020, avšak kvôli opatreniam spojeným s pandémiou Covid-19 sa premiéra presunula na 5. augusta 2021 na Slovensku a 31. marca 2022 v Česku.

Obsadenie filmu Známi neznámi
Postavy Herci
Blanka Táňa Pauhofová
Eva Klára Issová
Leoš Martin Hofmann
Filip Tomáš Měcháček
Dan Tomáš Maštalír
Karolína Petra Polnišová
dcéra Dana a Evy Anna Kadeřávková
Edo Sväťo Malachovský

Perfetti sconosciuti - Úplní cudzinci originál, Taliansko 2016 (Známi neznámi)

Film Úplní cudzinci, v talianskom origináli Perfetti sconosciuti od režiséra Paola Genovese sa stal absolútnym hitom. Oslovil ako kritikov, tak aj divákov a po celom svete a navyše získal aj mnoho ocenení. V Taliansku film zarobil 16 miliónov eur a zapísal sa do Guinnessovej knihy rekordov ako film s najväčším počtom lokálnych remakov v histórii kinematografii.

Paola Genovese sa inšpiroval skutočnou udalosťou, ktorá sa stala jeho priateľovi. Po havárii na motorke sa o jeho veci musela postarať jeho partnerka, ktorá si prehliadla aj jeho telefón a zistila, že svojho partnera vlastne vôbec nepozná. Táto príhoda viedla Paola Genovese k napísaniu scenára pre film Úplní cudzinci. Film získal na ČSFD hodnotenie 83 % od vyše 13 tisíc recenzentov a zaradil sa na 646. priečku medzi najlepšie filmy.

sipka KLIKNI a SLEDUJ film Známi neznámi na Voyo!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Filmový festival v Karlových Varoch

Medzinárodný filmový festival Karlovy Vary - program a vstupenky

57. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch sa blíži. Na divákov čaká vyše 200 filmov z celého sveta, úspešné...

Streamovacia služba Sky Showtime už aj na Slovensku

Streamovacia služba SkyShowtime – cena, registrácia, filmy

Medzi streamovacie platformy dostupné pre Slovensko sa najnovšie vklinila ambiciózna služba SkyShowtime 📺🍿 Prinášame vám všetky potrebné...

klamstvo.jpg

Klamstvo: nový seriál na TV Markíza, herci, program a vysielanie

Televízia Markíza uviedla na svoje obrazovky 20. februára 2023 nový seriál Klamstvo. Prvá epizóda sa stala najsledovanejším programom dňa.