Wimbledon 2023 LIVE: kde sledovať priame prenosy?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 5 000 € a 50 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oči všetkých fanúšikov bieleho športu sa už sústreďujú do londýnskej štvrte Wimbledon – najstarší a najprestížnejší tenisový turnaj sveta sa už totiž nezadržateľne blíži. Aj tentoraz ho budete môcť sledovať naživo, či už v TV, alebo prostredníctvom online streamov. Pripravili sme pre vás prehľad vysielajúcich staníc a platforiem.

TermínFortunaTipsportDoxxbetNiké
EurosportEurosport PlayerProgram

Fortuna stávková kancelária – Wimbledon na Fortuna TV Foto: Fortuna

Wimbledon 2023 – ďalšia edícia najslávnejšieho tenisového turnaja

Snáď neexistuje slovo, ktoré by v tenisovej komunite rezonovalo viac ako Wimbledon. A niet sa čo čudovať, k tomuto turnaju sa totiž viaže viacero prívlastkov, ktoré z neho robia najprestížnejší turnaj sveta.

Predovšetkým, žiadny iný nemá takú dlhú históriu – prvý ročník sa odohral ešte v roku 1877. Ďalej, je to jediný grand slam, ktorý sa stále odohráva na trávnatom povrchu, čo mu dodáva špeciálny punc. A napokon, sotva by sme našli ďalšie podujatie, ktoré by tak liplo na tradíciách: minimum reklám, striktný biely dress code pre účastníkov a mnohé ďalšie prvky robia z Wimbledonu nezabudnuteľný zážitok pre všetkých.

Zápasy z Wimbledonu môžete po registrácii sledovať aj na Fortuna TV. Kliknite sem, sledujte online streamy a využite skvelý bonus – stávku bez rizika!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Tenis Wimbledon 2023: termín, dátum, kedy sa začína

Tohtoročný Wimbledon sa bude konať od 3. júla do 16. júla 2023. Prvenstvá budú obhajovať Srb Novak Djokovič a Kazaška Elena Rybakina. Chýbať však nebudú ani ďalšie esá z okruhov ATP a WTA – aj to je jeden z dôvodov, prečo patrí Wimbledon medzi najväčšie športové udalosti roka.

Kde sledovať Wimbledon dnes: Wimbledon live stream free na Fortuna TV

Ak si ani vy nechcete nechať ujsť zápolenia na posvätných trávnikoch Wimbledonu, máte niekoľko možností, ako sledovať priame prenosy. Kompletnú ponuku zápasov zabezpečuje stávková kancelária Fortuna prostredníctvom svojej platformy FORTUNA TV. Stačí sa zaregistrovať na iFortuna.sk (ak ešte nemáte vlastný účet) a splniť jednoduchú podmienku: mať aspoň jeden podaný a vyhodnotený tiket za uplynulých 7 dní.

Wimbledon online live na Tipsport TV

Vlastnú streamovaciu platformu so športovými prenosmi má aj stávková kancelária Tipsport. Pre sledovanie Wimbledonu a obrovského množstva ďalších športových podujatí z celého sveta v Tipsport TV je opäť potrebná registrácia. Prvých 7 dní sledujete online prenosy úplne zdarma! Po uplynutí tohto obdobia vám postačí jedna stávka aspoň za 1,20 € mesačne, aby ste si možnosť sledovať streamy udržali.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Wimbledon online free live aj na TV Doxxbet

Wimbledon 2023 zaradila do svojej ponuky online streamov aj stávková kancelária DOXXbet. Okrem registrácie v DOXXbete je opäť potrebné splniť podmienku podaného tiketu: ak máte za posledných 14 dní podaní aspoň jeden tiket v minimálnej hodnote 2 €, získate neobmedzený prístup ku všetkým online streamom v DOXXbet TV.

Wimbledon online TV: ako sledovať priame prenosy na Niké TV

Ďalšou stávkovou kanceláriou, v ktorej si môžete vychutnať priame prenosy z najprestížnejšieho tenisového podujatia, je Niké. Pre prístup do Niké TV je potrebné – okrem štandardnej registrácie – buď udržiavať svoje konto na úrovni minimálne 5 €, alebo mať za posledných 24 hodín stavený aspoň jeden tiket v minimálnej hodnote 0,50 €.

Wimbledon live TV: Fortuna, Tipsport, Doxxbet, Niké

WIMBLEDON STREAM A VSTUPNÉ BONUSY V STÁVKOVÝCH KANCELÁRIÁCH
Fortuna LIVE 30 € bez rizika
Tipsport LIVE 20 € zadarmo
DOXXbet LIVE 50 € bez rizika
Niké LIVE 20 € zadarmo

Wimbledon TV live Eurosport

Priame prenosy z Wimbledonu nájdete aj v ponuke niektorých klasických televíznych staníc. Nechýba medzi nimi ani Eurosport, ktorý vlastní exkluzívne živé práva na Wimbledon pre Česko a Slovensko. Eurosport vysiela prostredníctvom dvoch programov – Eurosport 1 a Eurosport 2. Obe stanice ponúkajú svoj obsah v HD kvalite.

Wimbledon online TV: platforma Eurosport Player

Pochopiteľne, vzhľadom na nabitý program a paralelný priebeh zápasov najmä v prvých kolách turnaja nebolo možné zaradiť do programovej štruktúry Eurosportu kompletný zápasový harmonogram Wimbledonu. V prípade online platformy Eurosport Player to však už neplatí: pomocou nej si pozriete každý jeden zápas. Táto služba je však, na rozdiel od streamovacích platforiem slovenských stávkových kancelárií, platená.

Wimbledon priamy prenos dnes: alternatívne spôsoby

Možnosť sledovať z pohodlia domova špičkový tenis z kurtov All-England Clubu ponúka aj niekoľko zahraničných televíznych či streamovacích služieb. Ich problémom je však jednak otázna dostupnosť pre slovenského diváka a v neposlednom rade zbytočne premrštené ceny služieb. Ideálnym spôsobom, ako získať neobmedzený prístup ku všetkým zápasom z Wimbledonu s minimálnymi finančnými nákladmi, tak ostávajú online streamy slovenských stávkových spoločností.

Wimbledon víťazi dvojhier – finalisti posledných 5 ročníkov

📆 ROK 🥇 VÍŤAZ 🥈 PORAZENÝ 🥇 VÍŤAZKA 🥈 PORAZENÁ
2022 Novak
Djokovič
Nick
Kyrgios
Elena
Rybakina
Ons
Jabeur
2021 Novak
Djokovič
Matteo
Berrettini
Ashleigh
Barthy
Karolína
Plíšková
2019 Novak
Djokovič
Roger
Federer
Simona
Halep
Serena
Williams
2018 Novak
Djokovič
Kevin
Anderson
Angelique
Kerber
Serena
Williams
2017 Roger
Federer
Marin
Čilić
Garbiñe
Muguruza
Venus
Williams

Wimbledon 2023 kvalifikácia

Hlavným turnajom tradične predchádzajú kvalifikačné turnaje nižšie postavených hráčov, ktoré sa odohrajú od 26. júna do 29. júna 2023. V bohatej kurzovej ponuke Fortuny nechýbajú okrem hlavných turnajov ani kvalifikačné zápasy.

O prienik do hlavnej časti sa pokúsia aj tenisti a tenistky zo Slovenska. Slovákom vo Wimbledone 2023 sme venovali samostatný článok.

Wimbledon 2023 program: zápasy, hráči, dvojhra

Tohtoročná edícia sľubuje vzrušujúce zápolenia v oboch hlavných súťažiach – mužskej i ženskej dvojhre. Konkurencia sa v porovnaní s minulým ročníkom zvýši vďaka návratu ruských a bieloruských športovcov, ktorí budú súťažiť pod neutrálnou vlajkou.

Najväčšiemu favoritovi Novakovi Djokovičovi a aktuálnej svetovej jednotke Carlosovi Alcarazovi tak pribudnú húževnatí súperi ako Daniil Medvedev či Andrej Rublev. Chýbať však bude zraneniami sužovaný Rafael Nadal. V ženskom pavúku sa na wimbledonskú scénu vracia Bieloruska Aryna Sabalenková, ktorá môže vyzvať Poľku Igu Świątkovú v boji o prvenstvo vo svetovom rebríčku WTA.

sipka Kompletné informácie o programe, formáte, odmenách, histórii i zaujímavostiach o Wimbledone získate po kliknutí sem.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Wimbledon TV 2023: ako sledovať Wimbledon streamy online (FAQ)

Na záver sme si ešte pripravili prehľad častých otázok a odpovedí na ne.

1️⃣ Kde môžem sledovať Wimbledon 2023?

Wimbledon môžete sledovať prostredníctvom online streamov slovenských stávkových kancelárií (napr. Fortuna alebo Tipsport) alebo na špecializovanej stanici Eurosport.

2️⃣ Dá sa Wimbledon pozerať aj cez mobil?

Áno, je to možné. Je potrebné sa zaregistrovať do niektorej zo slovenských stávkových kancelárií, ktoré ponúkajú online stream (Fortuna, Tipsport, DOXXbet, Niké), a stiahnuť si jej mobilnú appku. Ďalšiu možnosť ponúka platená služba Eurosport Player.

3️⃣ Kedy sa začína Wimbledon?

Hlavná časť sa začína 1. kolom 3. júla a vyvrcholí 16. júla 2023. Hlavnému turnaju predchádzajú kvalifikačné turnaje, ktoré sa odohrajú v dňoch 26. až 29. júna. Viac informácií o programe TU.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Oslava storočnice Spartaka Trnava – zápas s Valenciou

Trnava – Valencia: Kde kúpiť lístky

Futbalový klub Spartak Trnava prichystal pri príležitosti osláv svojej storočnice 🎂 skutočnú lahôdku – prípravný zápas proti španielskej...

F1 štartovací rošt - Zdroj HIGH TWO, Profimedia

Program pretekov F1: kalendár veľkých cien, výsledky

Kompletný program novej sezóny F1 ▷ kalendár a termíny veľkých cien, zoznam a poradie jazdcov a tímov (bodovanie), info o priamych...

Pri zápasoch Nicka Kyrgiosa nie je núdza o emócie - Zdroj Speed Media/Icon Sportswire, Profimedia

Break Point: seriál z tenisového prostredia na Netflixe

Dokument z prostredia špičkového tenisu ⏩ Od tvorcov seriálu Drive to Survive ⏩ Premiéra 13. januára 2023 na Netflixe!