Slovenský pohár vo futbale 2023 - finále Trnava vs. Slovan LIVE

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Futbalová sezóna 2022/2023 sa pomaly blíži ku koncu. Jeden z jej domácich vrcholov nastane symbolicky na 1. mája. Práve v tento sviatočný deň sa totiž rozhodne o držiteľovi Slovnaft Cupu. Stane sa ním buď Spartak Trnava, alebo Slovan Bratislava.

INFOVSTUPENKYTVLIVE STREAM

Kyriakos Savvidis (Tranva) vs. Juraj Kucka (Slovan) - Zdroj Profimedia Foto: Profimedia

Hodnotenie finále Slovnaft Cupu: 9,1/10

  • Termín: 1. mája 2023
  • Miesto: Štadión Antona Malatinského v Trnave
  • Kurzy: tipovať finále pohára môžete vo všetkých stávkových kanceláriách

Slovnaft Cup 2022/2023 - finále: derby Slovan vs. Trnava (dejisko)

Predlhá pohárová cesta je takmer na konci. Začala koncom júla minulého roku predkolom, po ktorom nasledovalo ďalších sedem kôl. To ôsme, finálové, sa bude hrať v pondelok 1. mája na štadióne v Trnave za účasti domáceho Spartaka a Slovanu Bratislava. Kliknite TU a natipujte si finále futbalového pohára!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Futbal Slovenský pohár Trnava Slovan priamy prenos dnes v tv

Finálový duel Slovnaft Cupu začína v pondelok 1.5. o 15:00 a v priamom prenose ho bude vysielať stanica JOJ Šport. Podľa programu uverejneného na webe televízie odštartuje vysielanie dvadsať minút pred plánovaným výkopom, teda od 14:40 predzápasovým štúdiom. Päť minút pred treťou hodinou sa potom obraz presunie priamo na štadión v Trnave.

Slovan vs. Trnava live stream online

Internetový stream by mal byť dostupný v stávkovej kancelárii Niké, ktorá doteraz vysielala aj iné stretnutia Slovenského pohára. Základnou podmienkou pre prístup k vysielaniu je registrácia v Niké (info a linky tu); dostanete za ňu bonus v hodnote 20 eur na tipovanie. Potom stačí mať minimálne 5-eurový zostatok na tomto hráčskom konte alebo vsadený tiket za minimálne 50 centov.

Slovan Trnava finále pohára: lístky, vstupenky

Vstupenky na trnavské finále ste si mohli kúpiť online cez distribučnú sieť Maxiticket v cene 10 a 15 eur; ZŤP a vozíčkari mali zľavu, rovnako ako deti do 12 rokov a seniori. V čase vzniku tohto článku (štvrtok 27. apríla na obed) bolo k dispozícii už len niečo cez 40 miest a aj tie sa priebežne míňali...

Slovenský pohár vo futbale 2023: FC Spartak Trnava vs. Slovan Bratislava

Zápas Slovan vs. Trnava je považovaný za najväčšie futbalové derby na Slovensku. Prvý vzájomný zápas sa hral už v roku 1926 a odvtedy sa títo dvaja súperi stretli ešte 167-krát. Tri stretnutia sme videli aj v tejto sezóne; dve skončili bez gólov a jedno vyhral Slovan 4:1. Na prelome apríla a mája budeme sledovať ďalšie dve konfrontácie Spartak vs. Slovan - súperi sa stretntú v piatok 28.4. vo Fortuna lige (skupina o titul) a potom v pondelok 1.5. v rámci finále Slovenského pohára.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Spartak Trnava, sezóna 2022/2023 - Zdroj Profimedia

Voyo seriál Do neba a do pekla: Spartak Trnava

Osemdielny seriál zo zákulisia futbalového klubu Spartak Trnava. Oslávte storočnicu Spartaka tak, ako sa patrí: Trnava do teho!

Rytmus na jednom z podujatí Fight Night Challenge - Zdroj Profimedia

Predaj lístkov na Fight Night Challenge 4: dostupnosť, cena

Štvrtý turnaj organizácie FNC 🥊️ 13. mája 2023 od 17:00 v Mestskej športovej hale v Trnave 🎟️ Kde, ako a za koľko kúpiť vstupenky ▷▷▷