Kde sledovať naživo UFC 300 s Jiřím Procházkom?

Už túto sobotu sa uskutoční nabitý turnaj UFC 300, na ktorom sa predstaví aj česká MMA hviezda Jiří Procházka. V hlavnom titulovom zápase poloťažkej váhy uvidíte Alexa Pereiru s Jamahalom Hillom. Kde sledovať galavečer naživo? Všetky potrebné informácie zistíte nižšie.

UFC 300 - Jiri Prochazka - livestream Foto: Tipsport

Tipsport TV
Nova Sport 6 a Voyo
PPV
YouTube

Kedy a kde bude turnaj UFC 300

Všetci fanúšikovia MMA si prídu na svoje už túto sobotu 13. apríla 2024, keď sa uskutoční jubilejný turnaj UFC 300. Prvé zápasy sa začnú od sobotňajšej polnoci a hlavnú kartu môžete sledovať približne od 04:00 h v nedeľu ráno. Český zápasník Jiří Procházka sa predstaví v rámci Prelims karty a bude bojovať proti Srbovi Aleksandarovi Rakićovi.

sipka Stavte si na zápasy UFC 300 a sledujte livestream ZADARMO

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

⭐ UFC 300 ⭐
📅 Kedy: Sobota 13. apríla 2024 od 23:59 SELČ
🏟️ Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
🏆 Hlavný zápas:

Alex Pereira vs. Jamahal Hill

⏰ Čas hlavnej karty: Nedeľa 14. apríla okolo 4:00 SELČ
▶️ Live stream: Tipsport TV / UFC Fight Pass
📺 Priamy prenos: Nova Sport 6 / Voyo

Sledujte turnaj UFC 300 cez live stream na Tipsport TV

Tipsport prináša pre svojich zákazníkov livestream turnaja UFC 300 zadarmo na svojej platforme Tipsport TV. Stačí, ak máte za posledných 30 dní pretipovaných aspoň 1,20 eur a získate prístup k živému prenosu úplne zdarma a bez obmedzení.

Každý nový zákazník, ktorý sa teraz zaregistruje v stávkovej kancelárii Tipsport, získa všetky športové prenosy na prvých 7 dní zadarmo a k tomu bonus 20 eur na prvé stávky.

Sleduj priebeh zápasu tu

Priamy prenos na Nova Sport 6 a na Voyo

Priamy prenos z galavečera UFC 300 bude vysielať televízia Nova Sport 6. Od 23:15 h sa začne živé štúdio a od polnoci odštartujú prvé zápasy. Streamovacia platforma Voyo bude tiež vysielať živý prenos v rovnakom čase. Mesačné predplatné Voyo vás vyjde na 5,99 eur a športové programu tu môžete sledovať aj zo záznamu.

Oficiálne PPV LIVE na UFC Fight Pass

Prístup k priamemu prenosu si môžete zakúpiť aj prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) na UFC Fight Pass. Najvýhodnejšie vás vyjde mesačné predplatné, vďaka ktorému si budete môcť pozrieť všetky turnaje v predplatenom období. Využiť na to môžete aj oficiálnu aplikáciu UFC.

Verejné váženie a tlačová konferencia na YouTube

Organizácia Ultimate Fighting Championship priniesla na svojom oficiálnom YouTube kanáli živý prenos predzápasovej konferencie a verejného váženia zadarmo. Vo videu nižšie nájdete záznam:

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC 300: Procházka vs. Rakić – zápasy a kurzy

Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić na turnaji UFC 300

Jubilejný turnaj organizácie UFC s poradovým číslom 300 sa uskutoční už túto sobotu a prinesie aj zápas Jiřího Procházku s Aleksandarom...

Let´s Dance

Let's Dance 2024: poradie, výsledky, kto vypadol

Populárna tanečná súťaž Let's Dance sa vracia na obrazovky televízie Markíza. Už v marci 2024 sa môžu diváci tešiť na známe osobnosti,...

Survivor

Survivor: vysielanie, súťažiaci a kto vypadol

Tretia séria obľúbenej reality show Survivor Česko a Slovensko odštartovala na Voyo a TV Nova. Viac o účastníkoch, dueloch a výsledkoch sa...