Finále MS 2022 vo futbale: Argentína vs. Francúzsko

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najočakávanejší futbalový duel tohto roka? Môže byť. Finále svetového šampionátu má rozhodne punc výnimočnosti. Kto s kým, kedy a kde ho bude hrať? Všetko podstatné sa dozviete v našom článku...

Lionel Messi a Kylian Mbappé (MS 2022) - Zdroj Profimedia Foto: Profimedia

Hodnotenie finále MS 2022 vo futbale: 9,8/10

  • Termín a čas: 18. decembra, od 16:00
  • Štadión: Lusail Iconic Stadium (Katar)
  • Aktéri: Argentína a Francúzsko

Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 Katar - finále: termín (dátum), čas výkopu, miesto

Tohtoročný svetový šampionát ubehol ako voda a pred nami ostáva už len jedna nevyriešená otázka: kto sa stane majstrom sveta vo futbale? Možnosti sú iba dve: Francúzsko alebo Argentína. Kliknite TU a stavte si na víťaza v Tipsporte! Môžete využiť €50 bonus, ktorý dostanete zdarma za vytvorenie nového hráčskeho konta.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

MS 2022 vo futbale
🏆 Finále: Francúzsko vs. Argentína
⏰ Dátum a čas: 18.12., 16:00
🏟️ Miesto: Lusail Iconic Stadium
▶️ Priamy prenos: RTVS Šport

Francúzsko vs. Argentína - Kylian Mbappé vs. Lionel Messi

V rámci finálového zápasu budeme pozorne sledovať aj mikrosúboj dvoch najväčších hviezd svojich mužstiev i celého turnaja. Leo Messi ohuruje futbalový svet už niekoľko rokov a v rodnej krajine sa mu klaňajú podobne, ako kedysi božskému Maradonovi.

Iba 170 centimetrov vysoký ofenzívny hráč bude mať v lete už 36 rokov a práve v Katare tak má asi poslednú šancu na zisk titulu majstra sveta. Ten mimochodom Argentína vybojovala naposledy v roku 1986...

Štatistiky FIFA World Cup 2022
Meno Zápasy Minúty na ihrisku Góly Asistencie
Lionel Messi 6 570 5 3
Kylian Mbappé 6 478 5 2

To 23-ročný Kylian Mbappé má ešte celú kariéru pred sebou. Napriek mladému veku už ale stihol pozbierať množstvo tímových aj individuálnych trofejí. Z tých úplne TOP spomenieme titul majstra sveta z roku 2018 či päť francúzskych ligových titulov.

Kým Mbappé vyniká fantastickou rýchlosťou a priamočiarosťou, Messi je skôr driblér s obdivuhodnou predvídavosťou, ktorého lopta poslúcha na slovo. Súboj je to pikantný o to viac, že obaja futbalisti sú na klubovej úrovni spoluhráčmi v tíme Paríž Saint-Germain.

Kto by mal vyhrať finále MS 2022 (futbal)? Šance sú 50 na 50...

Obaja finalisti ponúkli v doterajšom priebehu turnaja asi najlepší futbal zo všetkých. Argentínčanom možno pomohla úvodná šokujúca prehra so Saudskou Arábiou, ktorá Albicelestes pripomenula, že aj veľký favorit musí tvrdo pracovať hneď od začiatku.

Francúzsko prešlo skupinovou fázou bez väčších problémov, aj jeho futbalisti si ale vybrali jeden voľnejší deň; okrem prehry 0:1 s Tuniskom sme však od Les Blues videli len svetové výkony a predstavenia hodné obhajcov majstrovského titulu.

Preto niet divu, že bookmakeri vidia toto finále ako maximálne vyrovnané. Na víťazstvo Argentíny si v Tipsporte vsadíte v kurze 2,87, na výhru Francúzska za takmer totožných 2,83. Remízu budete hrať v kurze 2,91. Kurzy sa však do začiatku zápasu môžu meniť; myslíme si ale, že iba mierne.

Kde sledovať finále Francúzsko - Argentína? Priamy prenos aj livestream RTVS Šport

Posledný a určite najsledovanejší zápas na turnaji budú vysielať naživo viaceré televízne stanice. Z českých to je napríklad Nova a ČT Sport, z "našich" zasa RTVS Šport. K dispozícii by opäť mal byť aj livestream na webe slovenskej televízie. Len pripomíname, že finále MS 2022 sa hrá v nedeľu 18. decembra o 16:00. Presne o deň skôr budú hrať Chorváti a Maroko o bronz (naživo taktiež na RTVS Šport).

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Futbaloví fanúšikovia s napätím sledujú zápas - Zdroj Profimedia

Kde sledovať futbalové MS 2022? Program a priame prenosy

Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 NAŽIVO ⏩ Program turnaja (všetky zápasy, termíny a časy), prehľad vysielania a staníc.

FIFA World Cup - Profimedia

Majstrovstvá sveta vo futbale: dátum, zápasy, výsledky

Spoznajte s nami program najväčšieho futbalového podujatia na celom svete. Majstrovstvá sveta vo futbale (FIFA World Cup) odštartuje už 20....

Petra Vlhová s trofejou za víťazstvo v pretekoch Svetového pohára - Zdroj Profimedia

Petra Vlhová – program dnes a zajtra, výsledky a priamy prenos

Petra Vlhová vo svojej 12. sezóne vo Svetovom pohári alpských lyžiarok ⛷️ Pozrite si program a výsledky našej najlepšej lyžiarky!