Adventné kalendárne a Vianočné bonusy v online kasínach

Využite všetky BONUSY A FREE SPINY

Online kasíno Fortuna

Bonus 444 free spinov

ZAČNI HRAŤ
Online kasíno Tipsport

Bonus až 7 777 € + 100 spinov

ZAČNI HRAŤ
Online kasíno SYNOT TIP

Bonus až 10 000 € + 250 free spinov

ZAČNI HRAŤ
18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Nečakajte až do Vianoc a otvárajte bohaté darčeky už počas celého decembra. Zapájajte sa do súťaží, odkrývajte políčka v adventných kalendároch a získajte množstvo bonusov a odmien v slovenských online kasínach aj túto zimu.

Vianočné bonusy v online kasínach Foto: Shutterstock

Vianočné bonusy v online kasínach 2022

S blížiacimi sa Vianocami spustili mnohé online kasína štedré promo akcie, vďaka ktorým môžete získať najrôznejšie bonusy, odmeny, či darčeky. Roztočte to na online hrách v ponuke kasín úplne zadarmo, získajte finančné dotácie, zapojte sa do turnajov, alebo využite bonusy a zvýhodnenia pre športové tipovanie.

Ak si chcete v jednom z online kasín rozbaliť svoj darček a využiť štedrú nádielku vianočných bonusov, základnou podmienkou je byť v online kasíne zaregistrovaný. Čo ak ešte nemáte svoj účet? Vytvoriť si ho môžete na internetovej stránke kasína len za pár minút a získate k tomu aj ďalší uvítací bonus pre nových hráčov.

NAJLEPŠIE ONLINE KASÍNA NA SLOVENSKU A PREHĽAD BONUSOV
Fortuna Bonus až 444 free spinov ZAČNI HRAŤ
SYNOT TIP Bonusy až 10 000 € + 250 zatočení bez rizika
ZAČNI HRAŤ
Tipsport Bonus až 7 777 € + 100 voľných zatočení ZAČNI HRAŤ
DOXXbet Bonus až 10 000 € + 250 točení zdarma ZAČNI HRAŤ
Kajotwin Bonus až 2 007 € + 207 free spinov ZAČNI HRAŤ
Eurogold Bonus až 10 000 € + 800 free spinov ZAČNI HRAŤ
18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Adventný kalendár v online kasíne Tipsport - otvárajte bonusy na každý deň

V online kasíne Tipsport na vás čaká exkluzívna vianočná kampaň s názvom Adventný kalendár, v ktorej sú pripravené najrôznejšie odmeny pre hráčov, a to každý deň až do Vianoc. Čo môžete získať?

Tipsport počas 24 decembrových dní rozdá dokopy až 150 voľných točení každému hráčovi, ktoré môžete využiť pre hru na online automatoch a skúsiť tak svoje šťastie bez nutnosti vlastného vkladu. Tým sa však Adventný kalendár v Tipsporte nekončí, keďže kasíno má pre svojich hráčov pripravené aj finančné prémie do hier v celkovej hodnote až 50 € a turnajové výhry s celkovou dotáciou až 35 000 €.

Chcete vedieť o Adventnom kalendári v Tipsporte viac? Prečítajte si informácie na tomto odkaze.

Tipsport adventný kalendár Foto: Tipsport

Vianoce vo Fortune - využite bonusový december v online kasíne naplno

Aj v online kasíne Fortuna sa budú celý december rozdávať štedré hráčske darčeky. Počas mesiaca sa v casino turnajoch hrá o odmeny v celkovej hodnote až 136 000 €. Nebudú tiež chýbať pravidelné promo akcie, vďaka ktorým môžete získať desiatky až stovky free spinov. Okrem toho si stále môžete zahrať aj o skvelý jackpot vo vianočnej hre Christmas Jackpot Bells.

Fortuna taktiež celý mesiac od 1. do 31. decembra žrebuje každý deň výhercov, ktorí si rozdelia až 100 balíčkov s kreditom na hry v hodnote 10 €. Všetky informácie o bonusoch a odmenách, ktoré môžete počas tejto zimy vo Fortune získať, nájdete v tomto článku.

Bonusový december vo Fortune Foto: Fortuna

Adventný kalendár v Synottipe - vianočné odmeny v SK online casine

Obdobne ako Tipsport, tak aj online kasíno Synot tip pripravilo pre svojich registrovaných hráčov 24 exkluzívnych bonusov, ktoré hráči môžu v kasínovom adventnom kalendári otvárať až do 24. decembra.

Čakať na vás budú opäť free spiny, ktoré môžete využiť na online automaty v ponuke kasína, či špeciálne BENEFIT body, ktoré môžete v Synot tipe využiť na zvýhodnenie kurzových stávok, alebo ich aj premeniť na skutočné peniaze. Štedrý december v Synottipe si tak rozhodne vychutnáte naplno.

Adventný kalendár v Synottipe Foto: Synottip

Vianočné akcie, súťaže o peniaze a bonusy 2022

Ak hľadáte ďalšie online kasína, v ktorých zažijete decembrovú vianočnú zábavu, môžete vyskúšať aj DOXXbet, Betor, Niké, či DoubleStar. Všetky patria medzi licencované slovenské online kasína, v ktorých vás okrem vianočných odmien čakajú aj bohaté uvítacie bonusy pre nových hráčov.

Slovenské online casina na Vianoce 2022
Online kasíno Vianočný bonus Registračný bonus Pravidelné bonusové akcie Informácie
Tipsport TU
Fortuna TU
Synot tip TU
DOXXbet TU
Betor TU
DoubleStar TU
Niké TU

Ak sa radi zapájate do SMS súťaží, či Vianočných lotérií, prečítajte si taktiež náš článok o súťaži Rádia Expres, v ktorom vám exkluzívne prinášame zoznam otvorených políčok. Nájdete ho v tomto článku.

FAQ - Časté otázky a odpovede o vianočných bonusoch v online kasínach

Zhrnuli sme pre vás odpovede na najčastejšie otázky o bonusoch a registrácii v slovenských online kasínach. Ak chcete v jednom z nich získať svoj vianočný bonus, základnou podmienkou je byť prihlásený do vášho registrovaného hráčskeho účtu.

1️⃣ Je registrácia v online kasíne zadarmo?

Áno. Registrácia v legálnych slovenských online kasínach, ktoré uvádzame v tomto článku, je bez akýchkoľvek poplatkov.

2️⃣ Sú vianočné odmeny v online kasínach zadarmo?

Mnohé vianočné bonusy v kasínach, ako napríklad free spiny, získate len za prihlásenie do vášho účtu v konkrétny deň, kedy sa rozdávajú. Niektoré bonusy však môžu vyžadovať minimálny vklad na hráčsky účet, či minimálnu aktivitu na jednej z hier, a podobne.

3️⃣ Kde získam najlepšie vianočné odmeny v online kasínach?

V online kasínach Tipsport, či Synot tip si môžete vďaka adventnému kalendáru nájsť bohaté odmeny každý deň až do Vianoc. Štedré bonusy na vás však počas bonusového decembra čakajú aj vo Fortune a pravidelné odmeny pre svojich hráčov prináša napríklad aj online kasíno DOXXbet.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

cola

Vianočný Coca Cola kamión na Slovensku: poznáme trasu a zastávky 2023

Coca Cola kamión bude aj na Slovensku! Vychutnajte si vianočnú atmosféru vo vašom meste. Podporte dobrú vec v termínoch od 07. 12. do 19....

Vianočná lotéria Rádio Expres

Rádio Expres súťaž - Vianočná lotéria s Tiposom

Chcete sa zapojiť do súťaže Vianočná lotéria od Tiposu na obľúbenom Rádiu Expres? Spoznajte s nami otvorené políčka a zvýšte si šance na...

Recepty na vianočné koláče a pečivo

Recepty na vianočné koláče a pečivo - najlepšie a jednoduché

Vyskúšajte pripraviť podľa našich receptov medovníky, šuhajdy, vianočku, linecké koláčiky, štedrák, medové rezy či vanilkové rožky na...