Nov a spln v januári: Prekvapujúca predpoveď

Prichádza nový rok 2024 a s ním aj prvý nov a spln tohto roku. Mesiac svojou energiou a jednotlivými fázami ovplyvňuje nielen príliv a odliv mora, ale aj ľudský organizmus a psychiku. Na čo si dávať pozor počas januárového splnu a novu? Všetky potrebné informácie sa dočítate nižšie.

spln.jpg Foto: Pexels

Kedy je spln mesiaca v januári 2024 (najbližší a dnešný spln mesiaca)

Posledný decembrový spln minulého roku je už za nami a pred nami je prvý spln nového roku, ktorý nastane už 25. januára 2024 o 18:53 h a bude v znamení Leva. Práve spln so sebou prináša ideálny čas na to začať niečo nové, uzavrieť a opustiť nefunkčné a vydať sa novou cestou.

Januárový spln má prezývku aj "vlčí spln". Prečo? V minulosti boli v januári indiánske dediny pokryté hustým snehom a rozliehalo sa nimi vytie vlkov. Tento názov má preto pôvod u Indiánov, ktorí sú úzko spätí s prírodou.

Vplyv januárového splnu na sebe pocítia hlavne ženy v oblasti brucha. Spln Mesiaca v januári bude mať vplyv na žalúdok, sliznicu, prsia, maternicu a vaječníky. Ako je známe, tak počas splnu by ste nemali podstupovať žiadne operácie. Takéto úkony odložte na neskôr.

Spln v januári 2024
Dátum a čas 25. januára 2024 o 18:53 h
Znamenie Lev
Vplyv na orgány srdce
aorta
krvný obeh
srdcový puls

Kedy je nov mesiaca v januári 2024 - aktuálna fáza mesiaca

Prvý nov roku 2024 môžeme vidieť 11. januára o 12:57 h, ktorý bude v znamení Kozorožca. Počas novu by mali ľudia viac odpočívať a dávať si pozor hlavne na chrbticu, kĺby a kolená. Nov ovplyvní aj kožu a vlasy. Venujte sa ľahkým športom a nepreťažujte zbytočne organizmus. Kozorožec je zemské znamenie a počas novu so sebou prinesie vám pevnú pôdu pod nohami, preto je dôležité určiť si cieľ cesty a zo svojej cesty nevybočiť.

Nov v januári 2024
Dátum a čas 11. januára 2024 o 12:57 h
Znamenie Kozorožec
Vplyv na orgány chrbtica
kĺby
kolená
koža
vlasy

Čínsky horoskop pre všetky znamenia

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Horoskop - Zdroj Profimedia

Horoskop na dnešný deň a na zajtra 2024

Prinášame vám kompletný horoskop ✨ pre všetky znamenia. Chcete vedieť ako sa vám bude najbližšie dni dariť? Prečítajte si náš článok a...

Ako zistiť ascendent a descendent - výpočet online a calculator

Ako zistiť ascendent a descendent - výpočet online a calculator

Väčšina ľudí vie, v ako znamení sa narodili, znamenie sa určuje jednoducho podľa dátumu narodenia. Ako však vypočítať ascendent a...

strom

Zimný slnovrat, jesenná rovnodennosť: informácie a význam

Zimný slnovrat ukončuje astronomickú jeseň 🍁, ktorá začína 22. 09. 2024. Najkratší deň v roku s najdlhšou nocou prichádza pravidelne každý...