Teleráno súťaž na Markíze: heslo dňa pre Vstávaj a Vyhraj

V rannej SMS súťaži Telerána s názvom Vstávaj a Vyhraj sa hrá každý deň minimálne o 1 000 €. Ak však výhru nikto nezíska, presúva sa automaticky do ďalšieho kola. V minulosti sa tak už hralo o magické sumy v desiatkach tisíc eur. Poznáte dnešné heslo aj vy?

Telerano súťaž na Markíze a heslo dňa Foto: Pixabay

Teleráno súťaž Vstávaj a Vyhraj na TV Markíza

Vstávaj a Vyhraj je SMS súťaž prebiehajúca každý pracovný deň v relácii Teleráno na televízii Markíza. Stačí len poslať SMS správu a dúfať, že moderátor zavolá práve vám. Pre uznanie výhry však musíte ihneď po zdvihnutí telefónu vysloviť správne heslo dňa.

Pravidlá Vstávaj a Vyhraj sú tak identické ako napríklad aj pri ďalších obľúbených SMS súťažiach Zarábaj ušami s Funrádiom, alebo 5 000 € za 1 SMS na rádiu Expres.

sipka Sledujte všetky diely Telerána na Voyo bez reklám!

Vstávaj a Vyhraj s Teleránom na TV Markíza
✏️ Text SMS správy: TELERANO
☎️ Telefónne číslo: 6667
📧 Cena jednej SMS: 1,60 €
🏆 Minimálna výhra: 1 000 €

Teleráno súťaž na Markíze – pravidlá a ako poslať SMS

Pre zapojenie sa do súťaže vám postačí mobilný telefón s paušálom, alebo dobitým kreditom. Cena za jednu SMS správu je 1,60 €, pričom mesačne môžete poslať ľubovoľný počet SMS správ. Do súťaže sa môžu zapojiť len osoby staršie ako 18 rokov.

  • pošlite SMS správu s textom TELERANO na 6667
  • cena spätnej SMS správy je 1,60 €
  • žrebovanie prebieha každý pracovný deň počas relácie Teleráno na TV Markíza, v čase približne 06:00 až 08:30
  • ak vám moderátor zavolá, musíte zdvihnúť telefón do 10 sekúnd a vysloviť správne heslo dňa
  • ak nestihnete zdvihnúť telefón včas, alebo bezprostredne po zdvihnutí telefónu nevyslovíte správne heslo dňa, výhru si nie je možné uplatniť

sipka Zarábaj ušami s Funrádiom - SMS súťaž a aktuálne heslo

Heslo Telerána – Vstávaj a Vyhraj súťažné heslo dňa

Heslo dňa, ktoré je pre získanie výhry v súťaži Telerána potrebné vysloviť, sa pravidelne mení. Ideálne je preto každý deň sledovať reláciu na Markíze, počas ktorej je vyslovené vždy aktuálne heslo. Ak nemáte čas reláciu sledovať, pomôže vám taktiež fanúšikovská stránka na Facebooku s názvom Heslo dňa pre Teleráno.

Ihneď po zdvihnutí telefónu musíte vysloviť heslo dňa, a to v presne určenom tvare. Ak sa moderátorovi ozvete inými slovami (napr. haló, prosím, dobré ráno...), výhru nezískate. Moderátori volajú z neznámeho alebo utajeného čísla, buďte preto pri ranných hovoroch vždy obozretný.

Moderátori Telerána občas čelia v SMS súťaži Vstávaj a Vyhraj aj vtipným momentom – vyberáme z archívu TV Markíza

Skvelým príkladom ako sa nezdvíha telefón v súťaži je vtipný moment, ktorému museli moderátori Telerána čeliť pri jednej zo súťažiacich. Žrebovanie je vždy náhodné, a tak skrátka nikdy neviete, komu sa dovolajú. Ak sa už do súťaže zapojíte, overte si dnešné heslo a majte mobil vždy poruke. Pripravenosť je základ.

sipka Sťahujte videá a hudbu z youtube s naším jednoduchým návodom.

Teleráno súťaž a heslo dňa – časté otázky a odpovede

V závere sme pre vás zhrnuli odpovede na časté otázky televíznych divákov a súťažiach o SMS súťaži a rannej relácii Teleráno. Kompletné znenie pravidiel a štatút súťaže nájdete priamo na internetovej stránke TV Markíza.

sipka Sledujte všetky diely Telerána na Voyo bez reklám!

*️⃣ Čo je súťaž Vstávaj a Vyhraj?

Vstávaj a Vyhraj je oficiálny názov propagačno-vedomostnej SMS súťaže s Teleránom, ktorá prebieha formou náhodného žrebovania. Zastrešuje ju priamo televízia Markíza a zapojiť sa do nej môžete zaslaním SMS správy, ktorou sa zúčastníte vždy najbližšieho kola. Ak nebudete vyžrebovaný (moderátor vám nezavolá) pre opätovné zúčastnenie sa v ďalšom kole je nutné zaslať ďalšiu SMS správu.

*️⃣ Kedy sledovať súťaž Telerána na TV Markíza?

Vstávaj a Vyhraj prebieha počas každého pracovné dňa v rannej relácii Teleráno na TV Markíza. Reláciu môžete sledovať od 06:00 do 08:30.

*️⃣ Ako poslať SMS do súťaže Teleráno na číslo 6667?

Odošlite SMS v tvare TELERANO na telefónne číslo 6667. Touto správou ste automaticky zaradený do najbližšieho žrebovania. Počet SMS správ, ktoré môžete odoslať, nie je nijako limitovaný. Cena jednej SMS správy je 1,60 €.

*️⃣ Aké je dnes aktuálne heslo Telerána na Markíze?

Pre získanie výhry vám musí moderátor Telerána zavolať. Následne máte 10 sekúnd na prijatie hovoru. Bezprostredne po zdvihnutí telefónu vyslovte správne heslo dňa, zrozumiteľne a v presne určenom tvare. Ak nezdvihnete v časovom limite, alebo sa ozvete s inými slovami, alebo vyslovíte nesprávne heslo dňa, nemáte nárok na uznanie výhry. Informácie o aktuálnom hesle nájdete na tomto odkaze.

*️⃣ Z akého telefónneho čísla volajú moderátori v súťaži Teleráno?

Moderátori súťaže volajú vždy z neznámeho alebo utajovaného telefónneho čísla. Ak ste sa zapojili do súťaže, buďte vždy obozretný pri ranných hovoroch medzi 06:00 až 08:30.

Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Účasť na hazardnej hre je zakázaná osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



Komentáre

Chtel bi som vihrat

SÚVISIACE ČLÁNKY

Zarábaj ušami s Fun rádiom

Funradio live - Zarábaj ušami v súťaži o peniaze

Pošli SMS a Zarábaj ušami vo Fun rádiu s jedinečnou súťažou. Aké je heslo týždňa a ako počúvať Funradio live? Nalaďte sa na frekvenciu...

Súťaž rádia Expres

Rádio Expres SMS súťaž - heslo na dnes a pravidlá

Vyhrajte tisíce eur za 1 SMS. Zapojte sa do súťaže rádia Expres so správnym heslom dňa! Adventný kalendár čaká počas týchto Vianoc aj na...

Význam emotikonov a smajlíkov

Význam emotikonov (smajlíci) a ako ich napísať na klávesnici

Smajlíky, emotikony 😜 emoji sa používajú stále viac v elektronickej komunikácii a stali sa pre mnohých z nás skratkou ako vyjadriť nejaký...