Seriál Sex O’Clock online na Voyo

Prvá séria desaťdielneho seriálu Sex O’Clock prináša pohľad na dnešných tínedžerov, ktorí riešia menšie i väčšie starosti, neobíde však ani svet dospelých. Seriál prináša mnoho humorných situácií, ale aj vážnych momentov podaných s istou dávkou vtipu a šarmu. Všetky diely seriálu Sex O’Clock môžete sledovať na Voyo.

Informácie a tvorcovia
Dej a obsadenie
Trailer a hodnotenie

Seriál Sex O’Clock online na Voyo Foto: Profimedia

Hodnotenie Sex O’Clock seriálu 8/10:

  • Žáner: komediálny seriál
  • Stopáž: 10 epizód po 35 - 45 minút

sipka Sledujte všetky časti seriálu Sex O’Clock na Voyo už dnes!

Sex O’Clock na Voyo (2023) - informácie a tvorcovia

Tínedžerský seriál Sex O’Clock je z produkcie spoločnosti Cinebonbon, ktorá ho vytvorila pre české Voyo. Na svete je prvá séria seriálu s desiatimi epizódami a všetky časti nájdete v archíve na Voyo.sk. Zábavný i bláznivý seriál rieši aktuálne témy dospievajúcej mládeže, ale aj staršej generácie ich rodičov.

Seriál Sex O’Clock je plný zvratov a milých charakterov, ktoré si diváci každou epizódou viac obľúbia. Sex O’Clock vznikol z pera scenáristov Matěj Randára a Karolíny Zalabákovej. Réžie sa ujal Jan BártekKarolína Zalabáková a výkonným producentom seriálu je Tomáš Luňáček.

Sex O’Clock
Žáner: Komediálny seriál
Scenár:

Matěj Randár

Karolína Zalabáková

Réžia:

Karolína Zalabáková

Jan Bártek

Kamera:
Václav Fronk
Hudba: Jiří Burian
Výkonný producent: Tomáš Luňáček
Počet sérií: 1
Počet epizód: 10
Stopáž: 35-45 minút

Seriál Sex O’Clock - príbeh, dej a obsadenie (herci a postavy)

Príbeh seriálu sa odohráva na Morave v Zlíne. Hlavnou postavou je dospievajúci Adam Anenský (Maxmilián Kocek), ktorý žije so svojou sestrou, rodičmi a babičkou. Hneď v prvej epizóde sa jeho život skomplikuje odchodom jeho otca a jeho následným coming outom. Adamovi rodičia sa tak musia vyrovnať nielen so svojim rozchodom, ale aj s ďalšími udalosťami, ktoré po odchode Michala Anenského (Jan Révai) od rodiny budú nasledovať. Seriál rieši otázky sexu, lásky, sexuálnej orientácie, tínedžerských experimentov, ale aj sladko-trpkých momentov v medziľudských vzťahoch dospelých.

V roli Adamovej tanečnej partnerky a platonickej lásky Kristýny Baránkovej sa predstavila začínajúca herečka Karolin Omastová. Adamova sestra, Ema Anenská (Sára Korbelová) je svojrázna milovníčka japonského animé, rolu Adamovej matky - Judity Anenskej sa zhostila Petra Bučková. Každá epizóda so sebou prináša množstvo zvratov a nevšedných humorných momentov. Prehľad hlavných postáv a hercov nájdete nižšie v tabuľke.

Obsadenie seriálu Sex O’Clock
Postava Herec
Adam Anenský Maxmilián Kocek
Kristýna Baránková Karolin Omastová
Judita Anenská Petra Bučková
Ema Anenská Sára Korbelová
David Tom Sean
Michal Anenský Jan Révai
Patrik Csongor Kassai
Alice Leona Skleničková
Monika Iva Kruntorádová
Greta Jana Švandová

Sex O’Clock - trailer a hodnotenie na ČSFD

Nový český seriál dosiahol na ČSFD veľmi slušné hodnotenie a to 76 % a zatiaľ seriál hodnotilo 867 recenzentov. Upútavku k seriálu si môžete pozrieť nižšie vo videu.

sipka Sledujte všetky časti seriálu Sex O’Clock na Voyo už dnes!

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

serial-policie-modrava.png

Seriál Policie Modrava - všetky epizódy online, herci a archív

Český kriminálny seriál Policie Modrava vznikal v produkcii televízie Nova medzi rokmi 2011-2022 a boli natočené 4 série a 40 epizód....

Seriál Susedia online na Voyo zadarmo

Seriál Susedia online na Voyo - všetky časti

Kultový seriál Susedia ➡️ sa vysielal na TV Markíza niekoľko rokov. Celkovo vzniklo 10 sérií a niektoré časti zaznamenali rekordnú...

Princ Harry a Meghan - film dokument, rozhovor a kniha

Princ Harry a Meghan - film dokument, rozhovor a kniha

Mediálne aktivity kráľovského manželského páru ▶️ Harryho a Meghan na seba strhávajú posledné mesiace veľkú pozornosť. Na Netflixe o nich...