MS v hokeji 2024: Tipsport prináša súťaž o vstupenky

Určite ste zachytili informáciu, že stávková kancelária Tipsport prišla s rôznymi atraktívnymi súťažami o rôzne ceny. Fanúšikovia ľadového hokeja sa môžu tešiť nie len na tematické bundy, ale i na 600 000 € ako dotáciu na tipovanie a 2024 vstupeniek na hokejový šampionát tohto roku.

Tipsport 2024 Foto: Tipsport

Tipsport súťaž o vstupenky na MS v hokeji (len pre registrovaných)

Ak sa vám nepodarilo zohnať vstupenky na svetový šampionát v ľadovom hokeji, nezúfajte. Stávková kancelária Tipsport si pripravila veľmi zaujímavú súťaž, v ktorej hráte o tieto vstupenky, napriek tomu, že sú z veľkej časti vypredané! Súťaž obohatila o ďalšie vecné ceny, ako sú tematické hokejové bundy od dizajnéra M. Hirtha, či podiel na 600-tisísovej dotácii na tipovanie.

Stačí urobiť 2 kroky: Registrácia na tejto stránke a zapojenie sa do tejto súťaže! Každý nový zákazník je odmenený navýšeným bonusom vo výške 30 €. Okrem toho, Tipsport je jediná slovenská stávková kancelária, ktorá hokejové zápasy vysiela live!

Súťaž o lístky na MS v ľadovom hokeji v Tipsporte

Od 19. apríla do 26. mája môžete uzatvárať tikety v minimálnej výške 4 €. Okrem toho, všetky vaše stávky je možné pridávať aj do iných súťaží. Ak tak chcete urobiť, nezabudnite zaškrtnúť danú kolónku pred tým ako podáte tiket. Pre začiatok, skúste podať do Tipligy a skúste šťastie.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Ako sa zapojiť do súťaže? Postup a návod

Navštívte webovú stránku Tipsportu. Priamo na nej sa zaregistrujte a potom kliknite na ikonku "Chcem súťažiť." V momente ako podáte tiket v minimálnej výške 4 eurá a uzatvoríte ho, máte možnosť vyhrať. Každý deň je šanca na výhru, tak to nepremeškajte!

Odmeny pre výhercov

Pre výhercov súťaže, ktorá trvá od 19. 04. do 26. 05. 2024, čaká:

Skoro každá súťaž býva niečím podmienená, tak ani v tomto prípade tomu nebude inak. Hlavnou podmienkou zapojenia sa do súťaže je denný vklad na tiket v minimálnej výške 4 eur. Počet zápasov na MS je až 64, takže máte z čoho vyberať.

Lístky na MS v hokeji 2024

Pre hokejové stretnutia je rezervovaných 2024 lístkov v rôznych kategóriách, vrátane VIP. Pre klientov Tipsportu zo slovenskej strany a klientov Chance a Tipsportu z tej českej.

Pre stretnutia skupiny B so Slovenskom je v hre 246 lístkov (Tipsport), pre skupinu A s Českom je to 328 lístkov (Chance, Tipsport). Zvyšných 1450 lístkov je na ostatné zápasy.

V prípade, že sa vám lístky podarí vyhrať, môžete si ich stiahnuť priamo zo stránky, kde prebieha súťaž, do uvedeného dátumu "spotreby". Inak vám výhra prepadne.

sipka Fandite štýlovo a buďte súčasťou Slovak fanshopu!

60 miliónov Netov (600 000 eur)

Ako ste videli v nadpise, v hre je až 60 000 000 Netov. V prepočte sa jedná o tento pomer 100 Netov = 1 euro. Avšak, aby sme boli konkrétni, jedná sa o bonus v hodnote od 1 do 300 €, ktorý môžete vyhrať. V prípade, že ste sa stali výhercom Netov, očakávajte na vašom registrovanom účte prírastok.

Hokejové bundy

Pre tento ročník majstrovstiev sveta v hokeji je nadizajnovaná limitovaná kolekcia hokejových búnd od návrhára M. Hirthu. Hokejová bunda je z jednej strany samozrejme v národných farbách a z tej druhej v hokejovom dizajne stávkovej kancelárie Tipsport. Ak sa vám podarí vyhrať limitku v podobe hokejovej bundy, vyplňte vašu korešpondenčnú adresu do 2. júna 2024, aby vám bundu mohli doručiť.

sipka Urobte si fotku s maskotmi a buďte IN!

Tipsport: online vysielanie z MS 2024

Stávková kancelária Tipsport ponúka okrem súťaže aj možnosť sledovať priame prenosy zo všetkých zápasov MS 2024 naživo. Kliknite na banner nižšie, zaregistrujte sa a prvých 7 dní sledovania máte zdarma.

Sleduj priebeh zápasu tu

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

MS v hokeji

Majstrovstvá sveta v hokeji 2024: program, zápasy, výsledky

Kompletný zápasový program hokejových MS 2024 ✔️ Od skupinovej fázy až po finále 🏅 Dôležité informácie o turnaji...

Zaregistrujte sa TU, zoberte bonus a sledujte všetky zápasy MS 2024 na Tipsport TV

Majstrovstvá sveta v hokeji: program, televízne prenosy

Prehľadný rozpis vysielacích časov MS 2024 v hokeji » Priame prenosy v TV, online na internete cez livestream »

Reprezentácia Slovensko, Kaufland Cup 2022 - Zdroj Profimedia

Slovensko na MS v hokeji: zostava, program a výsledky

Majstrovstvá sveta v hokeji 2024 ⏩ Program a nominácia Slovenska, výsledky, prípravné zápasy a história našich úspechov na MS.