Kde sledovať Fight Night Challenge 4? Návod na livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V poradí už štvrtý bojový galavečer organizácie Fight Night Challenge bude túto sobotu hostiť športová hala v Trnave. Ak nebudete priamo na mieste, ešte stále je tu možnosť zakúpiť si oficiálny stream z turnaja.

Kliknite TU, vezmite si trojicu bonusov a tipujte FNC 4 vo Fortune Foto: Fortuna

Fight Night Challenge 4 Trnava: termín, dátum a čas, miesto konania

Celebrity, umelci, hviezdy šoubiznisu i veteráni MMA. Štvrtý galavečer organizácie Fight Night Challenge bude mať veľmi zaujímavý program. Všetko sa to odohrá v sobotu 13. mája v boxerskom ringu mestskej športovej haly v Trnave. Turnaj začína o 18:00 a vyvrcholí pästiarskymi duelmi Végh vs. Spicely a Rytmus vs. Kníže. Kliknite TU a natipujte si FNC 4 vo Fortune! Každý novoregistrovaný tipér teraz dostane trojicu navýšených bonusov ako odmenu za vytvorenie hráčskeho účtu.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

FNC 4 Patrik Vrbovský vs. Petr Kníže: live stream priamy prenos (official PPV)

Live prenos z turnaja FNC 4 tentokrát pôjde na jedinej platforme a tou je Oktagon.TV. Dostanete sa k nej preklikom priamo z oficiálneho webu organizácie Fight Night Challenge. Stream stojí v predpredaji 9,99 eura, v deň eventu to bude pravdepodobne o pár eur viac. Organizácia FNC využila vysielaciu platformu konkurencie, ktorá sa javí stabilnejšie, takže výpadky pri živom prenose by mali byť minulosťou.

sipka Do vašej pozornosti: Minulosťou je už aj FNC 4, chystá sa však Fight Night Challenge 5 – do ringu sa okrem iných postaví Marcel Hossa proti rapperovi Momovi, nenechajte si to ujsť!

Fight Night Challenge (box) na Fortuna TV?

Stávková kancelária Fortuna je síce generálnym partnerom podujatia, ale priamy prenos z turnaja tento raz neprinesie. Kurzy na všetky zápasy tu však nájdete a okrem nich by ste mohli oceniť aj trojicu bonusov-odmien za registráciu konta. Fortuna ich počas MS v hokeji 2023 navýšila niekoľkonásobne oproti bežnému stavu. Aktuálne si každý nový zákazník príde na 100-eurovú stávku bez rizika, 100-eurový stávkový kredit a 100 voľných spinov do kasína.

Fight Night Challenge 4 - kurzy, tipy, bonusy - kliknite SEM

Program a zápasy FNC 4: Végh vs. Spicely, Ryšavý vs. Bartl, Rytmus vs. Monster, Dzaba vs. Koleň

V Trnave sa to v sobotu večer bude hemžiť známimy tvárami. Proti sebe sa postavia Dynamic a Pali Hari, dve výrazné postavy sociálnych sietí. Ivan Lipkovics s extrémnych premien bude bojovať s tiktokerom Jánom Murcinom a "farmár" Michal Mošpan vyzve aktéra vlaňajšieho Survivoru Branislava Martanoviča. Informácie o ďalších dvojiciach FNC 4 nájdete na nižšie uvedených linkoch.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

Rytmus na jednom z podujatí Fight Night Challenge - Zdroj Profimedia

Predaj lístkov na Fight Night Challenge 4: dostupnosť, cena

Štvrtý turnaj organizácie FNC 🥊️ 13. mája 2023 od 17:00 v Mestskej športovej hale v Trnave 🎟️ Kde, ako a za koľko kúpiť vstupenky ▷▷▷

Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS) po hlasovaní o financovaní voľného času dieťaťa - Zdroj Profimedia

Cigániková vs. Tabák vo Fight Night Challenge? Tipnite si!

Kuriozita v kurzovej ponuke Fortuny: bude mať konflikt Cigániková vs. Tabák dohru na Fight Night Challenge? Prečítajte si a tipujte!

Ľudovít Klein

Slovenskí MMA zápasníci v UFC - kde sledovať zápasy

MMA zažíva v posledných rokoch veľký boom a získava na prestíži aj u nás. Patríte k fanúšikom tohto drsného športu? Prečítajte si...