Ako sledovať Fight Night Challenge 5 – live stream zadarmo a PPV prenos

Organizácia Fight Night Challenge prináša už piaty boxerský turnaj celebrít, športovcov, hudobníkov a influencerov. Do ringu sa postavia známe tváre, ale aj úplní nováčikovia už 2. decembra. Prečítajte si, kde turnaj sledovať? A na koho si vsadiť? Prinášame vám všetky potrebné informácie.

Fortuna TVOktagon.TVYouTube

fnc-5-frayer-flexking-vs.adam-trba.jpg Foto: Fight Night Challenge

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 5: 9/10

  • Termín: 2. december 2023, 18:00 h
  • Miesto: Tipos Aréna, Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
  • Livestrean: Fortuna TV

Fight Night Challenge 5: Informácie, dátum a miesto konania

Boxerský turnaj celebrít Fight Night Challenge 5 sa uskutoční v sobotu 2. decembra 2023 v Tipos Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) v Bratislave. Galavečer začne už o 18:00 h a diváci uvidia zaujímavé i bizarné zápasenie amatérskych bojovníkov. V hlavnom zápase sa predstaví slovenský raper MomoMarcel Hossa, bývalý hokejový hráč NHL a KHL.

Sledujte Fight Night Challenge 5 LIVE na Fortuna TV sipka

Diváci sa môžu tešiť aj na ženský zápas účastníčok show Ruža pre nevestu, Priscilla Versluis a Tereza Kosecová. Do ringu sa postaví aj problémový Imi Baron, ktorý sa v minulosti zúčastnil slovenskej reality show Farma. Proti Baronovi bude v ringu bojovať Pagy.

Očakávaný zápas Filipa Sulíka so Strýcom Filipom je nakoniec zrušený kvôli Sulíkovmu zranenému prstu. Organizácia FNC ale našla za Sulíka náhradu a Strýco Filip bude zápasiť s podnikateľom Miroslavom Vlčkom.

⭐ Fight Night Challenge 5 ⭐
🗓️ Kedy: Sobota 2. decembra 2023 od 18:00 h
🏟️ Kde: Tipos Aréna, Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
🏆 Hlavný zápas: Momo vs. Marcel Hossa
💻 Livestream: Fortuna TV
📺 Živý prenos: Oktagon.TV
▶️ Free Prelims: YouTube

Fight Night Challenge 5 bez rizika až za 70 EUR!

Ako sledovať Fight Night Challenge 5 cez LIVE stream zadarmo na Fortuna TV

Livestream boxerského turnaja celebrít Fight Night Challenge 5 môžete sledovať zadarmo na Fortuna TV. Potrebujete mať aktívny účet pri stávkovej kancelárii Fortuna a 7 dní pred zápasom vsadiť aspoň jeden tiket. V deň zápasu musí byť vaše konto v plusovom finančnom zostatku a vy môžete v pohodlí domova sledovať turnaj.

Fight Night Challenge 5: PPV online cez Oktagon.TV naživo

Živé vysielanie môžete sledovať aj cez platený stream PPV (pay-per-view) na platforme Oktagon.TV. Budete to mať vo Full HD kvalite so všetkými zápasmi, sprievodným programom, rozhovormi a pod. V predpredaji vás PPV vyjde na 9,99 EUR. Na tejto platforme si celý turnaj môžete, samozrejme, pozrieť aj neskôr zo záznamu, keďže sa ukladá do archívu.

Sledujte FNC 5 Free Prelims zápasy: livestream na YouTube

Prvé dva zápasy galavečera, čiže Kočí vs. Astrálny Potápač a tiež Koller vs. Hačko bude organizácia Fight Night Challenge vysielať prostredníctvom svojho YouTube kanálu zadarmo pre všetkých. Potom bude turnaj pokračovať hlavným programom, ktorý už bude dostupný naživo iba cez PPV či Fortuna TV, ako je uvedené vyššie.

Tipujte a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

Komentáre

Pridať komentár


Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich pisateľov a prevádzkovateľ tohto portálu za ne nenesie zodpovednosť



SÚVISIACE ČLÁNKY

fight-night-challenge-5-karta-zapasy-a-vysledky.jpg

Fight Night Challenge 5 – informácie, zápasy, kurzy, live prenos

Boxerský turnaj celebrít Fight Night Challenge 5 štartuje v Bratislave v sobotu 2. marca 2023 a sľubuje divákom hviezdne zápasy.

Petra Vlhová s trofejou za víťazstvo v pretekoch Svetového pohára - Zdroj Profimedia

Petra Vlhová – program dnes a zajtra, výsledky a priamy prenos

Petra Vlhová vo svojej 12. sezóne vo Svetovom pohári alpských lyžiarok ⛷️ Pozrite si program a výsledky našej najlepšej lyžiarky!

big-brother-slovensko-tv-markiza.jpg

Reality show Big Brother opäť na Slovensku 2023/2024

Reality show Big Brother pozná svojho víťaza! Stal sa ním rekvizitár Stanislav Liška, ktorý si odniesol finančnú hotovosť 100 000 eur....